Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

Dneska už jsem četl první článek jakéhosi politologa o tom, jaký by byl p. Vystrčil skvělý kandidát na prezidenta a vyjádření jeho přátel, jaký že je to úžasný a skvělý člověk.

Takže si počkejme, co se z té prapodivné cesty vlastně vyvrbí:-)

1 0
možnosti
AT

Co by se vrbilo,

nebo p.Vystrčil se obětoval pro prezidenta ČR Miloše Zemana, nebo již se nemusí vypravit sám na Thaj-wan, ale pokud si bude chtít promluvit s Tchajwancem, tak mu bude p.Vystrčil plně k dispozici.;-)

0 0
možnosti
RD

Politiku, kde jsme hráli na všechny strany, naposledy prosazoval Beneš. Byť svého idealismu na konci života litoval, tak nám to pěkně zavařil na 50 let dopředu.

Takže jsem za tu cestu na Taiwan moc rád. A doplatí na ní maximálně ten pán, co v číne rejžuje na úvěrech.

3 0
možnosti
Foto

Pokud budeme prodávat své ideály za ekonomický profit tak na to nakonec všichni doplatíme. Nelze ekonomické výhody stavět nade vše. Například otroctví je z ekonomického hlediska velmi výhodný systém ...

3 0
možnosti
PN

Ja jenom ze ty nami opevovane "vyspy demokracie" by ani nenapadlo tam poslat vysokeho ustavniho predstavitele.

2 1
možnosti
IP

Wang dodal, že zpochybňování zásady jedné Číny znamená „znepřátelit si 1,4 miliardy Číňanů“ a že čínská vláda a lid nebudou tolerovat takovou „otevřenou provokaci“ předsedy českého Senátu a protičínských sil, které stojí za ním.

Zdroj: https://janbarton.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=756466

podle fotky soudím, že by autor mohl pamatovat dobu kdy i u nás "vládl lid pod vedením komunistické strany" a co si o tom lid myslel. Jinak je pravda že skoro vše je z Číny, jenže to "skoro vše" produkují nadnárodní firmy a jak mi Čína zakáže koupit výrobek Nike či Adidas mě celkem zajímá. No ale třeba Čína zakáže akcionářům SmartWings přijmout českou podporu a zadotuje je sama. :-)

2 0
možnosti
MK

Přátelé moc se Číňanům nedivím. Vzpomeňte na období, kdy se chtěla trhnout Morava a Slezsko. To bylo řevu v Praze a Čechách o separatistech a kdo ví co ještě. No a pan Vystrčil, Hřib a jemu podobní nedělaji nic jiného než podporují trhnutí části Číny. To jejich ego nás daňové poplatníky bude stát nemalé peníze zatím 3,5 melounu a určitě to bude víc a doufám, že jim to dá někdo zaplatit. Pokud by si tu cestu zaplatili ze svého a jeli tam soukromě nemám nic proti, ale tak velcí frajeři nejsou ani náhodou.

2 5
možnosti
JF

Fakta: Po roce 1971 byla vláda Čínské lidové republiky uznána OSN jako právoplatná vláda Číny i Tchaj-wanu. V roce 1979 uznal prezident USA James Carter politiku jedné Číny.

2 0
možnosti
SR

Ono je to dokonce tak, že politiku jedné Číny vymyslel Henry Kissinger.

1 0
možnosti
AM

A29d66a73m 67M66a34l25ý

1. 9. 2020 8:48

Že jsou blog hrozné kecy ... NU COŽ.

Přehlížet nehorázné drzosti Číny a napadat senátora Vystrčila je hnus.

10 4
možnosti
OU
RS

Volební systém, který umožňuje člověku, zvolenému několika tisíci hlasů, kazit práci těch, které volily statisíce voličů a mají nadpoloviční potenciál, je zrůdnost.

Ti, kdo vymýšleli tyto zákony, by měli být potrestání doživotním zákazem veřejné činností.

6 6
možnosti

Tchajwan je uzavrena zeme kvuli koronaviru, i kdyz tam 2 mesice zadny novy pripad nebyl. Nejdriv zrusili vsechny schuzky vystrcilovy delegace, drzi je jako zvirata v karantene, furt je testuji, opozice na Tchajwanu to kritizuje tu vystrcilovu navstevu...myslim, ze nadseni nejsou...je to docela blamaz

0 3
možnosti
Foto

Nevystrčíme ho na Hrad?? :-)

0 1
možnosti