Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

... řekl bych, že to je takový pěkný obrázek, kam až to EU dotáhla - čeští práskači (Čulík, Hájek) v Anglii práskají čechy za protimuslimské postoje...

2 1
možnosti

Zajímavý myšlenkový posun docenta Konvičky. ;-D

Když se chlubil, jak namele muslimy do masokostní moučky, nebo jak je pošle do koncentráků, tak to prý byla jen nadsázka.

Když pak někdo vyvěsi na mešitě v Británii výzvu muslimům, aby si přišli s Konvičkou pokecat o jeho výrocích, tak docent se cítí ohroženej a podává trestní oznámení.

Mám pocit, že by měl docent Konvička zajít k psychiatrovi. Jestli se cítí ohrožen na životě nějakou výzvou k pokecání, vylepenou v Anglii, zavání to psychickou poruchou.

Ale ono se to u něho už projevuje déle. Přeškrtnutá mešita je symbolem jeho hnutí. Přeškrtnutá konvička byla důvodem k jeho žádosti o policejní ochranu jeho rodiny.

2 10
možnosti
EP

Budete sem tu "výzvu k pokecání" spamova ještě dlouho? Možná by bylo hezké tam nalepit vaše jméno. Pak byste se mohl ukázat se svým "pokecáním" taky. Ideálně přímo v mešitě uprostřed toho největšího ghetta, hrdino.

6 0
možnosti
Foto

Tak na práskačství rozhodně nic vtipného není

3 1
možnosti

Zato mletí na masokostní moučku jste považovali za vtip století.

1 8
možnosti
EP

Ten člověk vyzval k vraždě, nic víc, nic míň. Snaží se to teď rychle okecat mystifikací, protože mu teče do bot.

13 2
možnosti
MB

Bojuj, Evžene, bojuj!!!;-D;-D

2 6
možnosti
PV

P34a96v79e42l 37V37é87b89r

21. 5. 2016 9:12

Pokud vám správně rozumím, tak rozpuštění živých tvorů (ke všemu lidí) v kyselině dusičné je menším prohřeškem, než jakýsi fanfarónský výrok pronesený jednou, jedinkrát, kdysi, jenom tak, ve zjevné nadsázce...

9 1
možnosti

Já jsem doc. Konvičku slyšel na vlastní uši, kdy zcela vážně prohlásil, že české muslimy bude nutné pozavírat do koncentráků. Nevypadal v té chvíli, že by to myslel v nadsázce.

0 2
možnosti
  • Počet článků 2672
  • Celková karma 29,98
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články