Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pokud skokan uspěje, tak je to také demokratická volba. Proč si hrajou na demokraty, když sami nejsou

4 0
možnosti

Pozoruhodná strategie, žádné skokany(výrazné osobnosti) jen samé šedé myši. TOP 09 dostává - po podrazu Válka při jednání s lékaři - další kopanec. Udrží si identitu nebo splyne s ODS?

5 0
možnosti
Foto

Strany koalice prý slíbily, že na své kandidátky nedají možné skokany. A kdo bude rozhodovat o tom, zda daný kandidát je možným skokanem? To je prostě šílená logika: "Toho dát na kandidátku nemůžeme, ten by mohl být zvolen!".

Je jasné, že Saša Vondra se Kalouska bojí. Co kdyby byl Kalousek zvolen a získal třeba více preferenčních hlasů než Vondra? Připomínám, že ve volbách do EP můžete zakroužkovat maximálně dva kandidáty. To znamená, že šance na nějaké přeskakování je podstatně nižší než třeba ve volbách do poslanecké sněmovny.

Kdyby ODS i Vondra byli trochu prozíravější, uvědomili by si, že zvolením Kalouska do EP, by byl tento politik tak trochu odklizen z domácí politické scény jako všichni poslanci EP.

Kalousek v minulosti několikrát prokázal odvahu přijít s návrhy odvážných a netradičních řešení - a uspěl. Současná politika ODS pod vedením se vyznačuje opatrností a trpělivostí, až se to blíží k přizdisráčství. Obávám se, že s takovýmto přístupem v příštích volbách do poslanecké sněmovny neuspějí. Kalousek rozhodně nikdy přizdisráčem nebyl a mohl by přispět k oživení dnešní vládní koalice. Kdosi pronesl přiléhavé přirovnání: "Mít v politické straně Kalouska jako řadového člena je stejné, jako mít ve fotbalovém klubu Messiho a nechávat ho vysedávat na lavičce náhradníků."

Proto se domnívám, že koalice Spolu by měla projevit více odvahy a Kalouska na kandidátku voleb do EP dát. Domnívám se, že Kalousek by kandidátku spíše zatraktivnil, než aby ji poškosdil. Aspoň se ukáže, na čem koalice Spolu i Kalousek samotný jsou.

4 0
možnosti

Vondra a bát se❓️ Když mu prošlo i promopro🤣🤣❓️

0 0
možnosti
Foto

Pokud aktuální rétoriku Kalouska berete jako jeho závazný program, tak jste neskutečně naivní. To amé platí, pokud vůbec jeho kandidaturu jako takovou pojímáte jako pro stát prospěšný krok.

0 1
možnosti
Foto

Saša je velice pružnej, prý ve svých letech ještě udělá most

4 0
možnosti
  • Počet článků 2655
  • Celková karma 31,36
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články