Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Zrovna Kantar dává dlouhodobě menší procenta stranám jako ČSSD a KSČM.

0 0
možnosti
JL

Pane Jane Bartoňi. System vedeni statu nema nic spolecneho s vasimi uvahami. Jestli se Koalice sama neznici, snad jen prezident ma slabou moznost neco udelat. Vase uvaha je pro takove, kteri nasi vlade neveri. Chodi na Vaclavak a vykrikuji (jiz dvakrat) hesla, ktera se rovnaji zniceni suvereniho statu, Ceske republiky. A vy se vydavate jako jejich velite.

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
MM

Už jste psal jak Biden ztrácí popularitu. Jak se ro projevilo v politice USA?

1 0
možnosti
Foto

J35i10ř28í 90K11i65n28d18l

10. 10. 2022 10:52

Volba Babiše ukazuje jak na velmi nízké úrovni iteligence je naše země.

5 0
možnosti
ZH

Z čísel je patrná jedna velmi nebezpečná skutečnost.

Je myslím zcela zřejmé, že Babiš se všemožnými způsoby snaží zmařit průchod práva v jeho kauzách. Pokud by zůstal premiérem, dost možná by se mu to podařilo oddalovat tak dlouho, až by došlo k promlčení. Považuji za silně alarmující množství lidí, kteří mu v tomto maření průchodu práva jsou ochotni napomáhat. Tito lidé dle mého názoru odmítají právní stát a dožadují se silného vůdce - diktátora, bez ohledu na jeho povahové vlastnosti.

8 0
možnosti
HH

Vládní strany mají narozdíl od Agenta Bureše pohodlnou většinu a tak tyhle průzkumy jsou na další tři roky jen takové utěšení pro koblihy...

10 0
možnosti
MB

V prvé řadě nechápu, k čem,u jsou výzkumy dobré? Volby budou až za 3 roky. Na metodách agentur nezáleží, jde hlavně o potvrzení trendu. Ony potvrzují - Vládní strany ztrácet musí. Daň za vládnutí + válka se situací kolem energií. Ideální pro levici a populisty. Zajímavé, reinkarnace ČSSD a KSČm se nekoná. Potvrzení jevu, že jejich roli přebírá Hnutí ANO + SPD. To je ovšem na hraně nasycení, více neabsorbuje. Pak je to pro vládní garnituru i překvapivě dobré.

Vidím řešení. Pokud bude soudruh Bureš odsouzen? Pak by mu preference mohly vyletět - ba přímo zázračně. Prchal by měl rozpracovat Kofolu - "Když jej miluješ - Není co řešit" ! A k tomu osvědčené, grafy - motivy. Nějaký Ladovský motiv prasátka u věznice s vánočním stromečkem, jako dárek. Nezbytné hvězdy, komety a srpy ... :-)

11 0
možnosti
LH

a minulých 8 let vám výzkumy o kdejakém nesmyslu taky vadily ... nějak jsem si kritiky nevšiml

1 0
možnosti
  • Počet článků 2659
  • Celková karma 31,54
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články