Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Boj s virem začíná na sliznicích a pak nastupuje buněčná obrana. Očkování jde cestou opačnou a to do těch míst, kam se přirozená infekce se nedostane. Vakcína vám je vpravena do svalu a nastaví systémové protilátky,IgG ale ne slizniční protilátky IgA. To vás ochrání před těžkou formy vedoucí k hospitalizaci a smrti, ale nechrání před mírnou a středně těžkou formou. Takže to covid tu bude s námi, jako chřipka, zda jsme očkování anebo ne. Ti, covid prodělali mají v těle dostatek protilátek a jejich očkování je zbytečné. Mají protilátky nižší ne očkování ale pestřejší, vytváří si v těle protilátky, nejen proti S proteinu , ale proti dalším antigenům Nehrozí jim vedlejší účinky, jako očkovaným. Pramen imunolog profesor Vojtěch Toth, viroložka MUDr. Hana Zelená, Ph.D

3 1
možnosti
Foto

Zní to logicky, ale dalo mi práci si to přeložit do češtiny. Mělo tam být - Mají protilátky nižší neŽ očkovAní -

0 0
možnosti
OD

Dnešní průjem je opět na staronové téma. Baví mě, jak předevčírem Bartoň nadával českým dětem za to, že ve škole volí Piráty a dnes je z něj chrabrý obránce harantů a rodičovských peněženek ve Švýcarsku.

Předpokládám, že každé ráno rohlík máčený v kafi žvýkaje, prodírá se záplavou zpráv, aby vybral, na co, za co a komu bude dnes nadávat.

Diskuse je pak obvyklé třeštění známých firem, které si nemohou nevyvětrat své ego a nepohovořit o svých právech a svobodě. - další kolo Ligy ublížených asociálů.

Trochu to připomíná toto

https://www.youtube.com/watch?v=hG6lv0Kud74

3 8
možnosti
Foto

Souhlas !!!! Zajímalo by mě , zda existuje obor , ve kterém by bloger Bartoň nebyl "odborník" ? Říkávalo se jim brouk Pytlík .... -:)

0 0
možnosti
PC

Jen pro zajímavost:

Kl. Schwaab a dr. Fauci uvedli, že tento stav už tu (i ve světě) bude napořád. Očkovat a přeočkovávat se bude donekonečna, doba před coronou se už nevrátí. Osobně jsem zhlédl videa obou těchto psychopatů, kde toto bez jakýchkoli skrupulí sebevědomě a arogantně tvrdili.

Takže vy, očkovaní, kteří se nemůžete smířit s tím, že si "vakcínu" proti covidu mnoho lidí nikdy nenechá do svého těla vpravit, obracejte zraky tam, kde je semeniště tohoto zla, ať vidíte, že kdybyste se rozkrájeli a uvakcinovali, není tu žádná vůle skoncovat s tímto šíleným experimentem, který většinu z nás bude stát těžké nervy, nemoci a posléze smrt.

Ale je to především na lidech. Pár psychopatů (byť by jich byly stovky nebo i tisíce) by sami o sobě nic takového nemohli uskutečnit. To zaprodaní politikové, "vědci", lékaři, včetně běžných lidí, kteří pokrytecky kážou morálku a spílají těm, kteří už dávno pochopili, oč tu jde, právě TITO lidé podporují tohle zlo a pomáhají ho udržet.

1 0
možnosti
Foto

Kdyby v mém okolí neumřelo několik známých, tak bych vám dal za pravdu.

1 1
možnosti
VB

A od 11. listopadu slibuje zemský hejtman rakouské spolk. země Burgenland, že u nich taky zavede dánský model - zruší všechna opatření (mají nižší výskyt infekce než např. ve Vídni a málo pacientů v nemocnicích). Rakouští lékaři pak pobízejí politiky, aby dopřáli lidem zdarma testy na protilátky, protože znalost míry promoření populace by mohla ukončit opatření proti covid-19 rychleji.

1 0
možnosti
JJ

Švédsko - 77% starších 16 let očkovaných dvěma dávkami, Dánsko více jak 80= populace starší 12 let, Norsko 67%. U nás cca 55%.

Zas až tak dopodrobna to nesleduju, ale myslím, že buď ministr, nebo někdo z epidemiologů se zmínil, že "bezpečná hranice" za daných okolností je cca 70%.

Takže nechápu, proč se té opatrnosti divíte. Já jsem se vrátil nedávno z Itálie a před vstupem do supermarketu nám vždy zěřili teplotu a sekuriťál dohlížel abychom se desinfikovali. Když jsem přestoupil lajnu u pultu, prodavačka mne okamžitě poslala zpět, několikrát jsme sew museli prokázat "tečkou", dokonce i při nákupu vstupenek do areálu etruského pohřebiště, kde byla koncentrace lidí ve volném prostoru cca 10 lidí na hektar. V Rakousku si nikdo nedovolil vstoupit na benzinku, nebo do restaurace bez "náhubku... No a kvůli takovým "odborným" článkům" doloženým grafy jako ten váš, Cilichův, Boškové, kašpárkům a kašparům ať už z politiky, nebo z kulturní fronty, kvůli všem těm superodborníkům v médiíích, kteří očkování neustále zpochybňují, jsme tam kde jsme. Včetně všech těch nepříjemných a někdy možná i hloupých, omezení...

9 7
možnosti
Foto

I51v61o 39C10i34l11i64c78h

1. 10. 2021 13:11

Jurčáku (pana si odpustím, když jste si ho odpustil Vy), kdy jsem zpochybňoval očkování? 8-o Rizikovým je naopak vřele doporučuji!

0 1
možnosti
MM

To je zase blog a ta diskuze pod ním! :-/

Drtivá většina ředitelů nemocnic uvádí, že podstatná část hospitalizovaných jsou neočkovaní. . Tak bojovníci, antivakcináři, co s tím?

4 3
možnosti
HH

Problém je právě v těch absolutních počtech hospitalizovaných. Mě by ještě zajímalo, kolik testů bylo provedeno neočkovaným a kolik očkovaným včetně uvedení pozitivity.

0 0
možnosti
Foto

On někdo restrikce dodržuje ???? Tam, kde bydlím je stále víc lidí, kteří na to kašlou. Nikdo to nekontroluje a nikdo to nevyžaduje. Lidem kolem mě je jedno, kolik je očkovaných kolik není a kolik je nemocných a kolik zdravých. Říkají si pokud dostanu covid věřím, že moje imunita si s tím poradí.

4 1
možnosti
Foto

Jsou to nejvíc proockovane země,proto si to mohou dovolit...ještě jste zapomněl na Portugalsko.Tam už také uvolňují,mají 85 procent proockovanych a z nejstarší skupiny skoro všechny Tady nad cca čtvrtina neočkovaných seniorů,kteří věří blábolům brzdí.V podstatě jejich problém,ti budou umírat jako první....

1 2
možnosti
Foto

I45v26o 80C69i91l43i12c18h

1. 10. 2021 10:46

Zajímaly by mne počty neočkovaných seniorů, kteří jsou promoření a protilátky mají. On ne každý senior musel mít nutně těžký průběh i když se ta pravděpodobnost s věkem samozřejmě zvyšuje.

3 1
možnosti
VB

Novinky.cz: z nově infikovaných je cca 20 % očkováno, hlavně ti po plné vakcinaci jsou nakaženi. A kvůli nim je zbytek národa omezován v základních právech?

1 1
možnosti
Foto

80 procent je tedy neočkovaných....v tom je ten problém.

0 1
možnosti
JH

J49a54n 48H56a66r92v29a48n

1. 10. 2021 10:10

Dnes je nakažených 2x víc než před týdnem - a Vojtěch pokračuje v restrikcích.

To je naprosto nepochopitelné! (Ano, jsou i takoví ;-D)

2 0
možnosti
PK

Naštěstí po volbách zmizí v zapomnění.

0 1
možnosti
  • Počet článků 2658
  • Celková karma 31,76
  • Průměrná čtenost 2016x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články