Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Teď se objevila zpráva, že Hamáček si vybral za svého náměstka Michala Haška. Toho Haška, se svého času tajně paktoval se Zemanem, když s pár dalšími spolustraníky s ČSSD chtěli "odstřelit" Sobotku, a který je dnes poradcem Zemana. To si tedy Hamáček vybral toho pravého. Ten Zemanovi donese zatepla všechno, co se na "vnitru" upeče. A to už nemluvím o tom, že byl jedna ruka s Nočními vlky, bandou motorkářů z Ruska, podporovatelů Putina. Opravdu výborná volba v dnešní vypjaté situaci.:-/

2 0
možnosti
MV

hruza, ale nastesti z nej neudalal ministra zahranici...

0 0
možnosti

Myslím si, že teď už je jasné, proč Zeman týden mlčel. Ne proto, aby se s kauzou dokonale obeznámil kvůli objektivitě, ale jen proto, aby zjistil, co všechno BIS o celé akci ví a jakými důkazy disponuje. Teď když už je jasné, že nikdo není (pochopitelně) schopen dodat video, na kterém ruský agent vniká do muničního skladu a umisťuje tam časovanou nálož, nebo jiný přímý důkaz, může Zeman blafovat a pouštět do éteru výroky typu "že Rusko za svou případnou účast na teroristické akci zaplatí neúčastí Rosatomu v tendru na Dukovany". Rusko totiž naše nepřímé důkazy nikdy neuzná stejně jako v kauze Skripal, a že by vydalo své agenty k případnému vyšetřování, je úsměvná představa. A když je neuzná Rusko, neuzná je ani Zeman, to je jasná věc. Ve svém nedělním projevu si však Zeman neuvědomil jednu věc - stejně jako Rusko nikdy neuzná naše nepřímé důkazy, my nikdy neuznáme jejich hypotézu o případných našich (či západních) zpravodajských hrách. Takže Zemanovo strašení, že na to můžeme doplatit, nebylo vůbec na místě a bylo zcela v duchu "not z Kremlu".

3 1
možnosti
Foto

Zemana na vozíčku je mi líto, ale i kdyby z něj povstal, pro významnou část občanů už jako prezident dávno dojel. Dojel proto, že je vnímán jako slouha cizí moci, která námi pohrdá. Podobně jako on pohrdá těmi kdo k jeho způsobu uplatňování moci vyjadřují své výhrady.

4 1
možnosti

Souhlas, až na to, že mi ho na vozíčku není vůbec líto. Svému bídnému zdravotnímu stavu šel naproti sám svým nezřízeným způsobem života. V knize "Rudý Zeman" Jaroslava Kmenty se lze dočíst, jak v době, kdy byl předsedou ČSSD, pil extraligu.

0 1
možnosti
JH

"Pro hlupáka, každý hloupý!":-)

3 0
možnosti

Ještě byste to měl upřesnit.:-P

0 1
možnosti
MV

takze jste opsal, ze to v Cesku na tech nejvyssich mistech nefunguje. ale to uz prece vime nejakej ten patek...

3 1
možnosti
RK

Mně se některé dřívější výkřiky o vlastizradě nelíbily, ale Vrbětice jsou přímo ukázkovým příkladem toho, jak prezident jedná, důvody pomiňme, ve prospěch cizí země, která na našem území s největší pravděpodobností zavinila smrt dvou lidí a poměrně výrazné škody. Ano, neřekl vše, něco zamlčel, něco si upravil a příběh, který se v Moskvě líbí, a který z nás na mezinárodní scéně dělá minimálně hlupáky, je na světě...

A to je neodpustitelné a neomluvitelné. Za to by měl v úřadu skončit...

10 0
možnosti
JK

Slovo "anibabiš" vymyslel Mára, propaguje Babiš a jeho příznivci. Je to jen jiný název pro "účelovka". Babiš lže, podvádí, krade a křičí, že si na něj všichni zasedli. Je samojediný vládce svého uskupení ustrašených neschopáků, soustředí vše na sebe a diví se, že se na něj soustředí i kritika. Je to sebestředný, mocichtivý sociopat. Kromě něho samotného, moci a peněz ho nezajímá nic a nikdo, potopí i vlastní rodinu. Myslíte, že je to dostatečně "antibabiš"?

13 1
možnosti
Foto

Ano, antibabiš je vlastně zaklínadlo zakrývající příčiny svého vzniku, které jste uvedl. Jediné slovo , a působí jako kouzlo, jež z viníka dělá mučedníka.

0 0
možnosti
MB

Film "Skřivánci na niti", považuji za velice zdařilý. Spousta bonmotů, zejména pak - "V naší zemi i nemožné - možné je" ! Opravdu je neuvěřitelné, že politická scéna se rojí mega lháři ! Zeman, svým proslovem shodí Babiše. Babiš po návštěvě zase shodí Zemana. Vláda nesouhlasí s verdiktem EU k ANO fertu a chce se soudit. No zase zjišťuje, že nemá s kým ! Nic ve zlém, jako Kabaret docela dobré. Vládnou nám - Skřivánci na niti ! Nechť se již odeberou do iti :-)

7 1
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,87
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články