Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud jsou v programu vlády i věci, na které Hamáček požaduje těch 20 miliard, tak by je dostat měl. Jestli je to vyhazování peněz, to si měll Babiš se Schillerovou rozmyslet, když ten program schvalovali. Babiš si na svou část programu peníze vzal, i když se také jedná o obrovské vyhazování a Hamáčkovi to odmítá. Není to slušné, ale co chtít od Babiše, že?

1 2
možnosti
AM

Další zavilý antibabiš za každou cenu - trapnost.

3 2
možnosti
PK

Pokud hledají socialisti důvod k odchodu, vzali to za správný konec, ať už jdou, nebo se ten SR nikdy neschválí....snad i to rozpočtové provizorium bude lepší,než jejich nadnesené požadavky.....:-)

3 0
možnosti
Foto

Aby ČSSD mohla plnit svůj program "vyhazování státních peněz do luftu" (v překladu téměř 30 let nepracující utlačované, negramotné chudině) potřebuje aspoň 20 miliard přidat. ;-(

4 0
možnosti
AM

Je zajímavé, že se k tomuto problému zatím jasně nevyjádřili zástupci "Demagogblogu" (možná slaďují noty), kteří by logicky, anžto zastánci vyrovnaného rozpočtu, měli být na straně ANO-Schillerové proti navyšování dluhu. Ale moc se jim to nehodí do krámu, tak z toho bude spíše Antibabiš, jak předvádí níže zavilý p. Buček.

5 0
možnosti
JH

ČSSD se nalézá na dně, ale pevně věřím, že i tak dokáže časem ještě klesnout:-)

7 0
možnosti
SN

:-)........pane autore, napsáno výborně! Doplním to......lejdy Venezuela a Hamáček vydírají! Pro veřejnost chtějí vypadat jako lidumilové. Čili, v případě, že by z vlády vypadli, tak počítají, že je národ bude považovat za oběť jejich požadavků pro dobro lidí a hlavně......že v tom případě preference poletí strmě nahoru! Stejnou rychlostí, jakou padaly, když Babiš začal dělat ministra financí a preference letěly dolů.

Dál už to všichni známe.....vyhazov Babiše, po deseti letech objevené dluhopisy a Čapí hnízdo......pořád dokola! R^R^R^!!

4 0
možnosti
MB

Čau Stando! Dál už to všichni známe. Vyrazil jsem jako Kmotr proti Kmotrům. Jakási záhada, potíže mám pouze já samotný! Jsem tuzemsky - mezinárodně prošetřován - a) Dotační podvody, b) Daňové podvody, c) Zneužití pravomoci veřejného činitele! Jsem na scéně 6 let - Přesně tolik mohu dostat! Nicméně jako A. Mozart - Ten pravil - Mí Pražané mi rozumějí! Bureš praví - Obhájce Sekty mé Následujte mne! No basy, to snad néé? Figarova svatba je osudově spojena s Prahou. Burešův osud je spojen se sběrem tenisových míčků + Petrimexem ! Ten Figaro byl lepší ! ... :-)

1 3
možnosti
AM

A39d57a83m 60M13a47l10ý

6. 8. 2019 9:02

Babiš jednal s ČSSD vždy jako s odporným kusem hadru. Nyní se mu ČSSD odměňuje podobným stylem.

1 1
možnosti
Foto

Byl jste u těch jednání osobně?

4 0
možnosti
Foto

A jak to Hamáček řeší doma, pokud má větší nároky, než jaké mu dovolují jeho vlastní příjmy? Taky píše manželce otevřené dopisy?

10 0
možnosti
AM

A hlavně když je ona na dovolené ;-D;-D

4 0
možnosti
MB

O ČSSD si můžeme myslet co chceme - Strana, která je určena k tomu, aby se utratil jakýkoliv objem prostředků - aby se nám žilo lépe. Tu povstal mocný konkurent, že ANO. Lehce připomínám, že stále žijeme v době Konjuktury s minimální nezaměstnaností! Pak mlýnek klape - Na Podpory netřeba vydávat objemné sumy + přírůstek daní všeho druhu + Zázračný výnos EET ! Z tohoto pohledu se mi pak zdá Plánovaný deficit jako slabý a zejména Sociální služby naprosto hojně přefinancované! Kůrovec bude zničen Ihned, použijí se ty rozumně plánované přebytky za dobu 6 let, kdy kasu ovládá Jasnozřivé Hnutí, že ano . Teď se ty prachy budou hodit ! ... :-)

3 2
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,78
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články