Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J37i77r20i 94T83i82c67h93y

17. 1. 2023 17:27

Podivny blog. Na jedne strane dobry rozbor siuace v Ukrajine, ale take matouci vyklady o volbach mezi Baisem a Pavlem.

1 0
možnosti
JK

Pan Babiš bude prezident, a už o tom nemudrujte.

0 0
možnosti
JL

Vidite diskutera ze skupiny kandidata AB. Na vse ma odpoved, snazi se byt vtipny, narari na generalskou skupinu sarkasmem, proste presne, aby tu diskuzi odvedl pryc od podpore toho druheho.

Dela se i pitomim a snazi se to opakovat, ze nemate ani chut neco psat. Takovych jsem poznal za tu domu meho clanstvi na iDnes. Pan Kosicek je podle jmena novy a velmi nadrzeny. Prispevky jeho jsou delsi, nekdy i dva po prispevku tradicniho pisatele. Jizlivy jeho jazyk prenesen v prispevcich je jeho ukolem narusit tuto diskuzi. Proto varuji kazdeho mu vubec odpovidat.

3 0
možnosti
JK

Dal jsem Vam plus. To s tym nadrženim je pravda. Ještě jsem stihl obvolat nějake duchotce žiwnostniki a říkam co jsem řikal už tak řikam zas: Babiš bude prezident. Ať duchotce z Prahe nebo z Ostrave, všem se jim zajida ten Lampasak. Vy mladi to neznate, ale stařy pardali co byli dva roky zavřeni v kriminale co si řikal "služba vlasty" tak moc dobře vědi co to zanmena Lampasak. Řeknite před duchotcama "Lampasak" a ti maj tak rychly reflexi že by bruslí koukal. Čaknoris taky bez šance. Podobně Lampasak. Bebič to má jistý jako všecko budete mu posluhovat, Čehúni. Ještě rádi, znám váš všechny jak svá boty, plazt se budete, a ty repliky, prý že "Andrejko, pánko, švestičky ze zahrádki jsme si dovolili přinést...". A Andrejko váš šlápne kanadou za krk a řekne: "Hubu drž!". Checheche![UA]

0 0
možnosti
JK

Jsem naštvaný můj milášek si počíná jako tendlectenc. Vyděsil lidi že bude válka mlaďoši že půjdou do mlýnku na maso. Andreji, takhle si to prohraješ. 10 dnů zbývá neriskuj že lidi vystřízliví a začnou se zajímat. Navíc je úterý. Politicky nebezpečný den!

0 0
možnosti
JK

Docela by mně zajímalo, kdopak tam sedí. Když chválím jednoho konkrétního kandidáta, snese to všechno - hrubky, sprosťárny...... Běda, když napíšu o tom druhém. Najednou je to nějak spisovné a slušné.

0 0
možnosti
RP

Oni jsou oba dva obtížně volitelní, i když z různých důvodů. Původně jsem chtěl volit Pavla, ale když jsem viděl, jak se na něho přilepila Nerudová i se svými mladistvými volebními svazáckými aktivisty, tak jsem ztratil chuť. Sluníčkářka je či by byla, když by se dostala k lizu, hrobařka české ekonomiky a když bude sluníčkářka "vrtět" Pavlem coby prezidentem, je Pavel nevolitelný.

3 4
možnosti
JK

Jak píšete, Babiš je nejlepší.

0 0
možnosti
IM

I12v59a81n 58M31i81n31á20ř

17. 1. 2023 14:11

Pro mě je Pavel stejně nevolitelný jako Babiš. Jejich role v nadstandardních stranických funkcích KSČ - je zcela srovnatelná. Rozvědčík červených baretů Ministerstva vnitra a agent stb. byly nejtvrdší opory bolševické ideologie.

Pokud se rozhodnu .. a k volbám, jen z občanské "povinnosti" půjdu - dám hlas

Pavlovi. Je alespoň zřejmé, že není natolik posedlý mocí a odmítá chovat se gangstersky - jako Babiš !!

2 3
možnosti
JK

Babič je stejněnekjlepší.

0 0
možnosti
JK

uf. Jdu prič, musym neco djelať. Teda bude to ještě napínavý, to teda jó. Bože, jak já se chci pobavit, než umřu. A to mám za pár. 50 let se pčekulý jak nic. Ach jo. život se počýtá na týdny. Dejte na mne, je to tak. Jeden by čekat, 200, 300 let. Jenže ony týdny. Do smrti smrťoucí epochopím. Co teť? Jak čelit závalu na šachtě? JaK? to je to dilema..... Vídřeva? Nabo noóvi porup? Alexis Zorbas je už mrtev. Přitom on by mi poradil. jenže už nic.musim sam. Přitom život je krátki. Kařdy metr šloly, to je krev. Čas a krev, to je to, co nám saje naše životy. Musim makat. Ale takhle sjsem si v madi život nepředstavoval, fakt že ne. Slibovali nám stroje. Dobrý, li-on dobrý, žádný káble. Ale ten čas..... Držte se, život je boy.

0 0
možnosti
JK

To su zvědavé, žanci, kolik z teho přečká do večera. Good luck. A panáčka na Plagyátorku. A na Lampasáka.

1 1
možnosti
EH

Pavel zahájil kampaň ala Babiš, ale pochybuji, že mu to prospěje.

Maximálně se radikalizují fanoušci obou stran a budou ve veřejném prostoru víc útoční. Což se může přenést i do domácnosti, kde babičky volí Babiše a vnuci jim budou spílat.

Aktuálně "Pavel nás zatáhne do války" vs. "Babiš zve do Prahy válečného zločince".

Ohledně summitu nejde o jeho realizaci, ale o zahození rétoriky "my jsme malí a bezvýznamní, nemůžeme těm velkým ani pohlédnout do tváře, natož lobovat za mírové summity".

Když budeme dost urputní, nějaký významný summit u nás bude častěji než jednou za 30 let. Je to reálnější než olympiáda v Praze. ;-D

1 1
možnosti
JK

Co to tadi mélete hasýková. Babiški só fšeky mrtví. Koronáč je vyžémlovál. Vivat Babíč,. UZašetríme na dochodkach.

0 2
možnosti
JK

Hey musim končit. Konec šokandy z přímé volbi prézidenta. Babič for president, řikam já. uvidite, strči do kapcy i takový právniky, jako bil ten ten....Hácha.Emil. Babič bude nejlepší a kdo tvrdí opak t si mne nežádát. Normálka ho smetu jak smetí smetáčkem. Bože já Babiča zbožujeu. Nevyte, kde ma Babič zbošnení s ovčanama? Já bych zajel na mysto babiča bych libal na celovačku bože jak BřežNěf s Husakem vasilem bialkšm spoelčně byseme ten zvaci doppis podepsaly. Přoč se žanýrovať? No proč? Bože, Panenko m8ria budoucnost před námamá.. Já Babiča mylujeejje. Babič form Prezident.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2661
  • Celková karma 31,23
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články