Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LJ

L66u81d19ě56k 19J15a88š54a

13. 2. 2020 14:25

Nedávno jsem byl v USA. Byl jsem mezi lidmi ve Wash. DC, kde je velká část demokratická. Na větší akci jsem jim řekl, že mě překvapilo, jak velkou podporu Trump má a jaký zmatek je u demokratů. Řekli mi - odkud máš, takové zprávy? Odkdy je Trump podporován přes 50%? Říkám, - často sleduji FOX News. Řvali smíchy - on sleduje FOX News, on sleduje FOX News. Za pár dní došlo k útokům na Amíky v Iráku, jako odveta za zabití Sulejmana. Když jsem k nim přišel, všichni sledovali LIVE zprávy na FOX News. Byl jsem udivený. Proč nesleduje zpráv z Washington Post nebo NYT? Podivili se. Těm už nevěříme... a pak už jsem se jich na nic neptal.

1 0
možnosti
LK

Nepište, že liberálové Bidena opouštějí ... socialisté Bidena opouštějí ... ta strana už dávno není liberálně demokratická, ale těžce socialistická. A proto to zase projedou.

3 0
možnosti
VV

Demokraté se pro mně staly definitivně ODPADEM. Svými destrukcemi, jsou pro mně doživotní odpad.

Jsem Amíl a volím samozřejmě Trumpa. Ten prezident je akční a pro demokraty se stal noční můrou. Ani jeden demokrad nemá šanci včetně Bloomberka který pravda má prachy a také hlasy 2% demokratů. Tak nějak to nestačí ani když jeho reklamy jsou ve stovkách denně na TV.

4 0
možnosti
IS

Mimo toho, že Butigieg promlouval španělsky a sliboval legalizaci illegalů a Dreamers také propagoval "Fast Track" visa aby zalidnil imigranty malá americká města a venkov a tím "stimuloval" ekonomický rozvoj. Na to, jak prohlašuje že je hluboce věřící mu nevadí, že podporuje potraty až do momentu narození dítěte. Pěkný křesťan. Spíše pěkný pokrytec, tak jako ostatní. Podporuji, aby se žena rozhodla sama, ale potratit, nebolli zabít dítě v momentu narození je vraždou. Ještě bude zajímavé, až vstoupí do kandidatury bývalý starosta New Yorku, Mike Bloomberg, neboli Mini Mike, se svými 60ti miliardami dolarů. Ten obešel volební pravidla tím, že do své kandidatury investoval pro začátek 1 miliardu dolarů, většinou do reklam, hlavně v čase Superbowl a myslím, že je připraven investovat další. Takže hlavní kandidáti miliardář, milionář a komunista Sanders, Svatý Petr Butigieg, no nedivím se že Demokratická strana neví kudy kam. A Trumpova popularita den ze dne roste, ekonomika šlape a on se snaží, i přes to, že jsou mu neustále házeny klacky pod nohy, plnit sliby, které dal v roce 2016. Ještě bychom potřebovali získat většinu v Congressu, protože Demokraté ho nemohou vystát. Viz Adam Schiff, Jerry Nadler, crazy Nancy Pelosi a další.

9 0
možnosti
JS

Jakmile se objevilo jmeno Joe Bidena v souvislosti s ukrajinskou firmou Burisma, tak to byl jeho konec. Demokrati se prepocitali, kdyz predpokladali poskozeni Trumpa a impeachement. V pripade Bidena a jeho syna Huntera, ktery byl ve spravni rade teto firmy a pobiral 80 000 dolaru mesicne(!) po dobu vice nez peti let se jednalo o jasny pripad korupcniho zneuziti tatinkovy vice- prezidentske funkce. I pri omezene informovanosti americkeho volice a medialni masazi levicovych medii to stacilo.

10 0
možnosti
JT

J68i65r64i 22T88i43c19h94y

12. 2. 2020 17:33

Ja si myslim, ze Biden je politik neschopny na funkci prezidenta a odpadl by i bez impeachmentu. Proti Trumpovi ted vychazeji stary, zaryty "socialista" a nezkuseny homosexual. Po zkaze s tou nemoznou Clintonovou nejsou Democrats schopni najit lepsiho kandidata.

6 0
možnosti
JL

Pane Bartoni, vystihl jste to dobre. Jiz prubeh minuleho tydne nam davat moznost uvah, jak asi cely ten proces volby prezidenta bude probihat. Pri pohledu na vysilani "CNN" a "MsNBC" mate pocit neporazitelnosti demokratickeho kandidata. Otazkou je, ktery to bude. Vedeni demokraticke strany NECHCE Sanderse jako kandidata. Dela vse, presne jak v 2016, kdy jej pripravily o kandidaturu. Nedivim se. Sanders, coby napul komunista. (jeho svatba se konala v CCCP), je velkym vyznavacem Lenina. Chce vse zorganizovat podle severoevropskeho modelu.

Pete Buttigieg, jako stoupajici hvezda demokratu, je mlady (38) a bez velke znalosti organizovat vetsi politicke seskupeni. Je starostou mesta (South Bend) v Indiane. Otec, immigrant z Malty, prvotridni clen komunisticke strany USA. Pete je "gay" a je "zenat" s muzskou casti (Chasten Glezman). Jeho program je podporen znalosti "Wall Streetu", kde pracoval pred starostovanim. Vsak socialisticke "uchylky" zde stale vynikaji.

Joe Biden je dnes odepsan. Jeho vysetrovani jej muze take stat nekolik let ve vezeni. Zde vsak pochybuji, zda republikani budou mit snahu to k takovemu konci privest. V jejich radach je mnoho "kamaradu" Bidena!!!

Vysledky "vyzkumu" Trumpa vuci demokratickym kandidatum je zkresleni cele situace. Jeho politicke vystoupeni (od zacatku roku jich bylo pet), vyzaduje misto pro velkou navstevu (sportovni stadiony, je zde zima) s kapacitou pres 15000 pritomnych. Dalsi stoji venku a pozoruji projev na obrazovkach. Nekdy je jich vice, nez uvnitr. Predvecer primatni volby demokratu v New Hampshire, stadion pojmul 15000 ucastniku Trumpova vystoupeni (pred republikanskymi primarkami) a dalsich 7,500 jich bylo venku. Tento pocet prevysoval navstevu pro vsechny demokraticke kandidaty za cely tyden.

Vsak i ja cekam na prvni utery v listopadu (3. 11. 2020). Tam se ukaze demokraticka sila ve volbe prezidenta, jedne tretiny Senatu a celeho obsazeni Snemovny (House of Representatives).

7 0
možnosti
LJ

L93u19d60ě63k 66J65a13š28a

13. 2. 2020 14:17

Sledoval jsem projevy Trumpa ještě v prosinci a lednu (Texas, Florida, North Carolina), všechno v halách od 30000 - 55000 lidí. Narváno po střechu, davy před stadiony sledující to na obřích monitorech. Byl jsem až šokován, jaké se těší popularitě

1 0
možnosti
IS

Pane Korecky, Vaše nevýhoda je v tom, že se díváte na CNN a Vaše zprávy jsou nejen pořádně zkreslené a pěkně zastaralé.Co kdyby jste si pustil Fox News. Včera byli volby v New Hapshire a Biden to pořádně projel. Odjel do South Caroliny dříve, než byly uvěřejněny výsledky, jelikož věděl, že tam mu pšenka neporoste. A to se loni v listopadu chvástal, jak ty volby tam vyhrahe. Biden je hotový, impeachment Trumpa jen posvítil na celou Bidenovu rodinu, syna, bratry a sestru, všichni se pořádně obohatili díky jeho funkci VP. Jak víme, vyhrál socialista Sanders a druhý byl Butigieg. Demokraté začínají mít velké obavy ze Sanderse, který tlačí stranu hodně doleva a jehož politika by zruinovala USA na dlouhá léta. Nepleťte se, Trump je velmi populární i v tak levicově orientovaném New Hapshire a lehce by nad Sandersem vyhrál. Ty dva malé státy ještě nejsou Amerika. A můžete mi laskavš říci, za co dostal Obama Nobelovku pár dní po svém zvolení? To je to samé, jako kdyby ji dostala ta malá, pomatená Greta. A to, že na CNN, MSNBC, ABC a dalších levicových kanálech Trumpa uráží a dělají se z něj legraci, tak z toho si on a jeho příznivci hlavu nedělají.

15 0
možnosti
PK

Z výzkumů VP, co jsem měl možnost skouknout v tisku USA za rok 2019, je na tom Trump dosti bídně, Nespokojenost s jeho vládnutím přesahuje někdy i 50 procent. I v posledních průzkumech, v nichž byl porovnáván s Joem Bidenem, vyhrával Biden. To ale vůbec neznamená, že výzkumy budou potvrzeny samotným hlasováním.

Ekonomicky se amikům v zásadě daří. To by mu mohlo pomoci. Jenže a to je fakt a velká nevýhoda, že kouknete li např. na CNN tak ta v podstatě každý den od jeho zvolení prezidentem vede kampaň proti němu a má dosti diváků.

Co mu dále neprospívá je neschopnost hledat kompromis, tvrdě a brutálně to vždy nejde, a nekteří komentátoři jeho jméno využívají k ironickým slovním hříčkám, což o to proč ne ale je to stále nejmocnější člověk a naše žití jim je značně ovlivněno...no asi svůj životopis Nobelovkou za mír neozdobí..

0 0
možnosti
JR

J54a32n 40R90i23c19h76t32e78r

12. 2. 2020 16:18

Neozdobí. Nikdy nebyl hledaným teroristou...;-)

8 0
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,91
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články