Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Az ta chripecka prejde, budou je nabirat zpet a odskodnovat???

0 0
možnosti
Foto

J31a78n 78Š26i77k

6. 8. 2021 15:06

Domnívám se, že u nás politicky něco takového nehrozí, kvůli říjnovým volbám. Minulá vláda si už netroufne a nové vláda si ještě netroufne. Něco jiného jsou ale zaměstnavatelé, zejména ti velcí a hlavně takoví, kteří se potýkali s vysokou nemocností. Není vyloučeno, že na podzim směrem k neočkovaným přitvrdí. Minimálně budou hledat všechny cesty, třeba přes benefity. Zajímavé bude, jak se k věci postaví odbory. Hezký den

0 0
možnosti
RJ

Jsem tak starý že si pamatuju když Biden a celá demokratická strana tvrdila že vakcína na covid je Trumpova rychlokvaška a nikdy by si ji nepíchli.

7 0
možnosti
MM

Můžete to nějak věrohodně doložit? 8-o

0 1
možnosti
Foto

No, je to poměrně jednoduché: u nás se prokážete Covid pasem (certifikátem). V USA tohle není a demokrati to zavést nemůžou, protože je pro ně nepřípustné i to, aby se volič u voleb musel prokázat osobním dokladem.

Ale zase, lhát je tam méně přípustné a tolerované, než u nás, ani občanky nemají. Zkrátka, funguje to tam jinak.

V něčem je to lepší, v něčem možná ne - je to zkrátka jiné.

3 0
možnosti
RJ

Máte pravdu, Covid pass tam nemají. Třeba v New Yorku mají Excelsior Pass. V Californii Smart Health Cards.

0 0
možnosti
PK

Kolegové ze států potvrzuji co byl řečeno v blogu, že privátní firmy přtvrďují v požadavcích na vakcinaci svých zaměstnanců. Nevím , zda tento trend dorazil i k nám, nebo zda se privát bude řídit jen doporučeními státu....

1 0
možnosti
VB

Ani Trump, ani Biden moc nenaslouchají názoru odborníků. Trumpovi odborníci FDA říkali, že není dobré tyto vakcíny uspěchat, že výzkum by měl trvat déle - neposlechl je. Na jaře CDC radilo, aby i očkovaní zatím nosili roušky (množily se případy infekcí u očkovaných, za 4 měsíce přes 10 000 infikovaných očkovaných), ale politici chtěli dělat líbivou politiku vůči očkování, takže nechali lidi roušky sejmout. A tak se množí infikovaní očkovaní, protože vakcíny nezvládají dostatečně nové varianty a mutace, zatímco u uzdravených z covidu je re-infekcí méně (zatím podle SRN, Švédska, Švýcarska). Lhát se nemá: v řadě západ. zemí by si člověk už neškrtl, nedostal by místo ve státní správě apod., kdyby byl přichycen při nekorektním chování (nemusí jít ani o trestný čin). Část zdravotníků si stejně obstará potvrzení o zdravot. kontraindikacích, očkovat se nebudou. Podle SRN po plném očkování infikovaní - 27 % z nich vyžadovalo hospitalizaci, podle USA 10 % z infikovaných očkovaných bylo hospitalizováno a 2 % zemřela. Musíme rozlišovat data ze skuteč. hlášení nežádouc. účinků od propagandistických tvrzení politiků apod.

4 0
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 30,57
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články