Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Od vás to zní tak, jako by Hillary Clinton byla tou "slušnou"...

Ale tak to tedy rozhodně není, protože větší bestii, pro peníze schopnou udělat cokoli jsem ještě nepoznal...

0 0
možnosti
MV

Karel Gott byl tím, kdo Zemana veřejně obvinil že lži. A zaslouženě. Po hlasech jeho fanklubu jistě toužil a touží nejeden politik. Oceňuji to, že se nezaprodava. Poučil se a koná podle toho. Takovejch chlapů je v Česku tolik, jako mořskejch řas v českým rybníku.

2 2
možnosti
Foto

H66a59n46a 46V31l58k22o78v74á

24. 1. 2018 16:34

Nejsem fanynkou Karla Gotta ( já tak spíše Symfonik Rumpál), nicméně pokud má někdo takovou fanouškovskou základnu a nepřiklání se k žádnému kandidátu - klobouk dolů. Kdyby se přiklonil, získal by velké peníze. A pokud to tak dělá desítky let - je to celkem fér. Taky mohl protestovat proti režimu a stát se disisdentem , ale na to každý nemá. On má talent, hlas a chování. Svoji poplatnost režimu udržel v hraničních mezích... Tak co teď s ním - nebo proti němu?

2 0
možnosti
Foto

Mně baví, jak se lidi podporující Drahoše neustále ohánějí slušností a přitom jejich vlastní slovník často připomíná kanál. A co se samotného Drahoše týče ... v mých očích lhář prostě slušnej není i kdyby jej za slušňáka označili všichni mí oblíbení umělci.

10 1
možnosti
Foto

Slušnost je v dnešní politice hendikepem. Stačí kouknout do sněmovny a je jasné, že pro slušňáky v ní není místo. Slušný prostě do politiky nepatří, protože by byl jenom zbytečnou loutkou.

5 1
možnosti
RH

Pokud se domníváme, že slušnost je slabost, pak máme silného prezidenta...

4 0
možnosti
Foto

Zjevení sv. Jana: „Znám tvé skutky: nejsi ani studený, ani horký. Kéž bys byl studený nebo horký! Takto však, protože jsi vlažný, ani horký, ani studený, vyvrhnu tě ze svých úst“ (Zj 3:15-16). ... u vás se nejedná o skutky, ale o takový článek... čtenáři, já konstatuji... abych hlavně také přispěl... nic proti, jen že ... hezký den:))

3 0
možnosti
RH

Chcete tím sdělit, že prezident by neměl být slušný člověk?

5 0
možnosti
Foto

Já myslím, že ani sám autor neví, co tím chtěl vlastně sdělit :-)

1 2
možnosti
PK

Byl bych rád, kdyby slušnost byla jediná nezbytná vlastnost pro výkon fce, ale dle mého názoru tomu tak bohužel není. Prezident musí velmi dobře znát mnoho oblastí života a zejména musí být dobrý retor, protože ve své funcki bude mluvit s daleko většími retory,než je MZ. Pokud tomu tak není,pak ano smiřme se s tím,že budemem mít nového mužee na hradě , ale nevíme , kdo ho bude programovat. Lepší možnost jsme promarnili, bo kandidáti za panem D, byli vyšší kvality.

7 2
možnosti