Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jste si jistý, že Ukrajina nebude chtít přijít o některá svá území? Já jsem si docela jistý, že Ukrajina ráda některá území rusákům přenechá, neb jistá území by pro Ukrajinu byla do budoucna stejně pouze problém.

3 1
možnosti
Foto

Myslíte si, že se s tím Rusko spokojí???Opravdu ?? Mír ze zemí, která je napadená a dohoda s tím, kdo všechny dohody v minulosti porušil nemá cenu. Znamená jedno vazalství a podanství upadajícmu Rusku. Rusko má 140 milionů obyvatel a z toho 20 procent jsou muslimové. Rusku hrozí během 20 let až 30 let islamizace. Rusku ze všeho chybí lidé a ne zbraně. Rusku chybí pěchota, se kterou by mohlo obsazovatt další města. Rusko může prodloužit svoji existenci imperia tehdy pokud spolkne Ukrajinu. Ta má pro ni životní význam. Teprve pak bude imperiem

2 1
možnosti

V současnosti spíše přání.

0 0
možnosti

Ale to přání se může velice rychle naplnit. Erdogan nemá sílu na vymazání přání USA.

0 0
možnosti

Jakkoliv Ukrajině fandím a podporuji finanční, materiálovou a zbrojní podporu ze Západu, souhlasím s tím, že nelze do NATO přijmout stát, který je ve válečném stavu s jinou zemí, protože by to znamenalo okamžitou aktivaci článků 4 a 5 smlouvy NATO. Když to přeženu, tak tímto způsobem by se mohl dožadovat řešení své situace kterýkoliv jiný napadený stát na světě. Takto to ale určitě nefunguje.

1 0
možnosti
Foto

Ovšem pak může Rusko stále na UA útočit a protahovat to do nekonečna.

Aneb - dokud se nenaučím plavat, nikdo mě do vody nedostane.

Daný případ je ovšem zcela unikátní a přítomnost RF v RB zamezuje běžnému řešení dle OSN - mírové sbory.

Jediné rozumné řešení je - rozetnout gordický uzel.

2 0
možnosti
Foto

Já si taky odborně zavěštím. Letošní říjen bude mít nižší průměrnou teplotu než letošní červenec a to i za předpokladu, že globální oteplování bude pokračovat v dosavadním tempu.

1 0
možnosti

Stávající stav na Ukrajině je pro NATO výhodný, tak proč jej měnit ? NATO by sice uvítalo více vojenských úspěchů Ukrajiny, ale zbrojní výroba členských států se rozjela, armády NATO mohou obměnit svoji techniku a státní rozpočty členských států to všechno zaplatí.

Doplatí na to jen životy bojujících Ukrajinců a Rusů - a co si budeme povídat - ty na Západě nikoho příliš nezajímají.

3 7
možnosti

Vypadá to, že životy Rusů nezajímají hlavně putina.

4 0
možnosti

"přes zaklínání se „neustupováním“ Rusku se samozřejmě politika Ruska bere velmi vážně a Rusko má defacto silný vliv na členství Ukrajiny v NATO..."

Ano, politiku Ruska bere Západ tak vážně, že na Ukrajinu už přes rok proudí západní zbraně, doslova nekonečné tanky s vlakama (nebo naopak...)

Vy vždycky rozesmějete

7 4
možnosti

"Nekonečné tanky s vlakama" - trefné.

2 0
možnosti