Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

"OSN je k nicemu"? Reseni bych videl ve zruseni "prava veta". To je snadno zneuzitelna vec. SSSR tohoto prava zneuzil vickrat, nez vsichni ostatni clenove RB dohromady. Nas se nejvice tyka, ze takto sveho ptava staleho clena RB zneuzil SSSR v roku 1968. Proti stiznosti vlady CSSR proti zakernemu napadeni Sovetskyk Svazem a jeho satelity 21.8.1968. Tedy zrusit snadno zneuzitelne, darebaky jako byli Soveti a jeho nastupce Ruska Federace!

1 0
možnosti
DR

Tak v tomto se Podoljak v názoru na tu parodii s názvem OSN nemýlí. Pokud by tahle současná organizace neexistovala, tak by se vůbec nic nestalo.

1 0
možnosti
Foto

Neuvěřitelný blábol. Opět jste posunul hranice své ubohosti.

1 5
možnosti
Foto

Válka na Ukrajině tak je analogií války ve Vietnamu ????? Tedy pokud to tak je, tak USA vedlo válku ve Vietnamu proto, že chtělo tuto zemi okupovat ????? Něco, tak ubohého mě u vás neudivuje.

3 3
možnosti
HH

Ono, když se Vám zhroutí svět – váš milovaný vůdce je evidentní gauner a vede genocidní válku, tak holt vzhledem k nedostatku pokory a intelektu lidé nepřiznají svoji chybu/vinu, ale začnou osočovat druhé...dělají to hlavně velmi malé a rozmazlené děti...

5 1
možnosti
JK

J84a71n 83K33y95š59k58a

15. 9. 2023 8:34

Neskutečný cynický blábol

a jen lituji, že s vámi žiju ve stejné zemi. Protože kdyby ne, tak bych vàm přál, aby to byla vaše země, kterou ruSSko likviduje a s potěšením bych si přečetl vaši "analýzu" OSN, abych vám poté triumfálně sdělil, s čím vaše napadená a bránící se země měla či neměla počítat...

Pane Bartoni, vyjadřuji vám své dlouhodobé nejhlubší opovržení.

9 2
možnosti
HH

Já také doufám, že demokracie jednou sebere své koule a začne se vnitřně bránit kolaborantům...

5 1
možnosti
  • Počet článků 2659
  • Celková karma 31,61
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články