Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tenhle blog mi nepřipadá objektivní - média prostě blábolí leccos. Válku (jež je jen operace) podle mě způsobilo, že Západ včetně současné ukrajinské vlády neustále opakoval, že UA může být členem NATO. A máte to, NATO. Vladimir, jenž stárne, a tlačí ho prostata, usoudil, že je načase, aby Rossija zase po čase ukázala světu, jak Rusové umí umírat za vlast, cara a samoděržaví. A tak braťja Slovani, tito emotivní bytosti se širokým srdcem se odvážně a vytrvale vraždí a mučí - aby se svět poučil, že středověk trvá i v Evropě a mezi bílými heterosexuály, jak zpívala jedna pop-skupina. Podle mě je šance, aby konečně Američani s Izraelci vyvinuli technologie, které zničí Rusům jaderné zbraně a bude od nich na 100 let pokoj. Ani nemusí vymřít k 50 milionům, jak by si přál Walensa. Stačí je zbavit těch jaderných bombiček, bal.raket, ponorek a je to. Možná by mohl vypomoci Musk - když nemá co na práci.

1 0
možnosti

A98d73a14m 21M34a90l85ý

22. 7. 2022 14:04

Rusko sice vede vojenskou agresi, ale západ má progresivismus a feminismus.

To je zločin, pane. Zabíjení žen a dětí je OK. 8-o8-o8-o

To jako fakt?

3 0
možnosti

..... za cca poslední dvě dekády sa západní politika dokázala "poškodit" a zdiskreditovat aj bez fejků!,- viz. modernismus, progresivismus, genderismus, feminismus, ekologismus, migrantismus, covidismus atd. ....... kotrmelce, ohledně zdravotního stavu Putina (jinak nepodstatné, k ničemu), slouží pouze k tomu, aby sme v praxi a názorně okusili ždibec tej hybridní války a jen pár rusofobních fanatiků to pokládá za příjemné letní vyvrcholení,- nic víc, nic míňVEU!

3 1
možnosti

nu máte ta slovíčka načtená, jen jestli chápete jejich význam

2 1
možnosti

Říká vám něco slovo "svědomí"?

7 1
možnosti

Mám obavy, že kdyby Západ soustředil na Ukrajině vojáky. tak pan Bartoň zase bude cosi vykřikovat o tom, že Západ tím vyprovokoval Putina k válce.

11 1
možnosti
Foto

To je obava hraničící s jistotou ;-)

4 1
možnosti

J86a40n 10H96a11r30v38a25n

22. 7. 2022 9:29

V souvislosti s Ukrajinou - jejich vlajek tu máme víc, než je kdekoliv jinde.

Ale sochu jejich novodobého národního hrdiny Bandery (- od Vítězného Mejdanu) máme snad jenom jednu v Praze! :-/

0 4
možnosti

proč lžete, nebo nám snad dodáte fotku té sochy??

4 0
možnosti

To jsou skoky... zdravotní stav putina... hop... chybná politika před invazí... hop... konečně někdo přiznal, že putin není nemocný... hop... Biden nemá rakovinu... hop... Západ měl uzavřít s ruskem dohodu...

7 1
možnosti
Foto

Nějak svoji dávku blogů spáchat musí, ne?;-)

4 0
možnosti

Autor článku "Klimatologové ignorují termodynamické zákony fyziky" si stěžuje na údajné fake news. A takhle my si tady žijeme.

https://janbarton.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=774976

7 0
možnosti

A83d87a57m 85M68a62l35ý

22. 7. 2022 9:06

Pan Bartoň má obavu o poškození pověsti západní zpravodajců? Nebo západních politiků?

A co pověst Ruska a jeho politiků? Ti dnes zcela otevřeně hovoří o likvidaci 40 miliónového národa!

Autor se na pohoršuje nad ne zcela akurátními mediálními výstupy v západních médiích a tím směruje pozornost pryč od vražedného řádění Ruska na Ukrajině.

To jako vážně?

To je fakt bizár!

19 0
možnosti

Vražedného řádění Ruska na Ukrajině máme plné sdělovací prostředky. Vítaný je proto i jiný názor. Samozřejmě, pokud jsme v demokracii. Jinak mentální bolševici by chtěli, aby se jen opakovaly jejich teze, tedy jenom stále propaganda v tomto případě protiruská, kdo ji nemele alespoň jako muslim modlitby 5x denně, není náš, je to Putinovec.

3 3
možnosti
Foto

Že tam Rusko začne válku jste také nevěřil.

A to se trefili skoro na den.

15 0
možnosti
Foto

Když Zeman říkal, že mu Putin říkal, že válka nebude.;-)

4 0
možnosti