Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J66a49n 15R71i44c51h12t88e45r

23. 12. 2022 11:23

ad "Rusko podle některých vyjádření hodlá s Ukrajinou válčit nejméně do roku 2025"

Nevím, která vyjádření máte na mysli (docela by mě zajímal zdroj), ale ve skutečnosti to byla mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová (jo, ta šílená), kdo prohlásil už začátkem prosince, že to USA chtějí protáhnout válku na Ukrajině až do r. 2025.

0 0
možnosti
JL

Napsal jsem pod clanek pana Paroubka pane Bartoni. Muj jediny kandidat na prezidenta je general. Chci konecne mit vrchniho velitele ozbrojenych sil CR muze, ktery tomu rozumi a dude vedet, co ma delat v dobe nebezpeci..

Budodoucnost vlasti jej bude potrebovat. To je ma vyzva k obcanum CR

0 0
možnosti
Foto

Ještě by to chtělo nějaké rakety, které dostřelí do Moskvy.

5 0
možnosti
LT

L39u31d19ě63k 67T53o59n14d74r

22. 12. 2022 9:44

Duma - ruský parlament - schválil rozpočet Ruské federace na příští rok, ve kterém 30% (!) tvoří výdaje na "obranu a bezpečnost". Putin tedy evidentně vsadil vše na jednu kartu. Hop a nebo trop. Přes zimu celá ruská ekonomika přejde na válečnou ekonomiku aby vyrobili gigantické množství zbraní a především munice a vycičili vojáky. Na jaře pak Putin vrhne ze všech směrů na Ukrajinu ve snaze zopakovat neúspěšnou opraci z letošního února. Tentokrát půjde o Armagedon "kdo z koho".

Pokud Ukrajina podlehne, bude slavnostně v záři reflektorů, kamer a potlesku Ruského obyvatelstva, přičleněna k Ruské federaci...

Pokud ale Ukrajina ruský Armagedon ustojí... pak Rusko na podzim ekonomicky zkolabuje, protože žádná ekonomika na světě není schopná utáhnout 30% výdajů na "obranu a bezpečnost". Lidé diktátorům odpustí všechno, pokud vítězí - ale nedopustí diktátorovu vojenskou prohru a navíc ekonomický kolaps :-) Rusko neprohraje na bitevním poli Ukrajiny. Rusko ekonomicky zkolabuje a začne se tříštit. Lámat. Rozpadat. Proto na jaře stůjme za Ukrajinou, ať se děje, co se děje.

14 0
možnosti
JK

Jsem rád, že mohu žít ve svobodné zemi a svobodné Evropě, proto musíme pomáhat všem, kteří chtějí to samé. Takže i od nás ČR i Evropy zní "Nikdy nebudete sami".

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ukrajina-valka-invaze-rusko-ukrajina-zelenskyj-volodymyr-joe-biden-usa-prezident-podpora-zbrane.A221221_171100_zahranicni_dtt

Součástí svobody je i veřejné přiznání chyb a nedostatků, jedině tak se totiž mohou efektivně napravit. Z Ruska budeme slyšet, že vyhrávají na všech frontách a že svých cílů dosáhnou, až do poslední hodiny jejich porážky. Jakmile diktátor přizná chybu končí, často tragicky. Putin vyhrát nemůže, zdroje docházejí, převahu má jen v počtu vojáků, které bezohledně posílá na smrt jak za Stalina. https://cnn.iprima.cz/za-ustup-dostanes-kulku-rusove-se-vraci-k-sovetskemu-zpusobu-boje-strili-sve-vojaky-195980

Vše do času, jak dlouho budou Rusové tolerovat diktátora Putina a jeho nesmyslnou agresi. Po fiasku v Afganistánu se rozpadl Východní blok, po fiasku na Ukrajině se rozpadne Ruská federace, vše tomu nasvědčuje.

13 2
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,77
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články