Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TK

Záleží, na které straně stojíte. Opozice bude tvrdit, že za mrtvé může vláda. A vláda může tvrdit, že opozice by to dělala ještě hůř. Každý si mele to svoje.

0 0
možnosti
AN

A10l26e67š 32N37o20v35á40k

9. 10. 2020 11:24

jako kdyby za naše oběti mohl Babiš...ten naopak mnoho mrtvých zachránil.

2 1
možnosti
MM

Jak se to dělá zachránit mrtvé? 8-o

0 0
možnosti
MM

Harrisová se vyjádřila k situaci v USA, nikoliv v EU, Předsedkyně EK se vyjadřuje k situaci v EU, nikoliv v USA. Kdo tu politikaří jste vy a to nehovořím o výroku Trumpa,, že Covid byl požehnáním od Boha.

To je varování pro celý svět, že v čele USA je duševně nemocný člověk

2 7
možnosti
JM

J14a17n 25M85a35r27e44k

9. 10. 2020 16:05

Paní Moudrá, radši bych bral toho, ktrého nazýváte duševně chorým, než Harrisovou, potenciální přezidentkou USA. Dnes je to veliká moda zatracovat vše, co není doleva. Na to ten náš slavný západ dojede.

1 1
možnosti
JK

Jestli se chcete skutečně zapojit aktivně do voleb v USA, pak je váš článek na blbém místě, zde americké voliče stěží oslovíte. Oslí můstek na EU je hloupý, zdravotní opatření si řídí každý stát samostatně. EU jen nabídla peníze ke zmírnění ekonomických následků pro malé a střední a na investice v obcích. Není evropská zdravotní péče, ani evropské nemocnice, ani evropští doktoři či záchranka. Takže je to celé úplně mimo.

6 5
možnosti
Foto

Trump neměl nikdy hovořit o koronaviru jako o asijské chřipečce. Pak se nelze divit, že je obviňován z odpovědnosti za mrtvé, a to nejenom v USA.

2 2
možnosti
MG

Vaříte tady z vody ve snaze obhájit neobhajitelné, stejně jako to v debatě dělal Pence. Srovnání výkonnosti jedné vlády s výkonností 27 nezávislých vlád, z nichž každá v téhle věci dělá svá vlastní rozhodnutí, má výpovědní hodnotu blízkou nule. A vše, co k tématu říkala Harrisová v debatě, je v souladu s realitou. Pokud má někdo opačný dojem, na vyvrácení jejích tvrzení by potřeboval o něco lepší argumenty, než jen čistě na osobních pocitech postavené tvrzení, že za nimi stojí politický motiv. (Jednalo se ostatně o předvolební debatu, takže odhalit politický motiv za každým výrokem obou kandidátů opravdu nevyžaduje důvtip Sherlocka Holmese, spíš je to "stating the obvious" a to samé lze pokaždé říct i o druhé straně.)

2 6
možnosti
Foto

Za mrtvé může covid, žádný předesda vlády, ani prezident. Lidé jsou smrtelní. Ale pokud se ptáte takto: EU není centralizovaná. Národní sultáni si podrželi hodně pravomocí. Zdravotní péče je jednou z nich. Viníkem jsou tedy oni.

4 1
možnosti
Foto

Zkuste si to přepočítat má počet obyvatel a zjistíte, že USA je na tom hůře.

Sto mnohé opatření zaváděly jednotlivé státy nad rámec těch federálních.

Tedy to, že Trump pandemii nezvládl je i v souvislosti s jeho výroky zcela adekvátní tvrzení.

2 7
možnosti
Foto

"...a to mnohé opatření...."

0 0
možnosti
MB

V USA je tradiční chaos ! Chvála, že u nás se z Covidu žádná politika nedělá ! Pan Bureš v 03/2020 pravil, že nese kůži na trh ! Už jsem zmaten, kterou měl na mysli ? Tu svou hroší, nebo těch ve statistice, nebohých ? ... :-)

3 2
možnosti
LH

Ufff a furt dokola a dokola... To je posedlost....

2 2
možnosti
  • Počet článků 2678
  • Celková karma 29,39
  • Průměrná čtenost 2016x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články