Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mám kamaráda, který, jak sám říká, vychodil "fofr školu" a dnes je z nej velice šikovný řemeslník, truhlář-tesař.

1 0
možnosti
Foto

V dobách mého mládí nevybouřeného si pamatuji, že do zvláštní školy byly dávány děti, které neměly sociální návyky, jejich slovní zásoba byla na nule, nevěděly kolik mají prstů na ruce.  Ještě je prohlédl psycholog. Jinak v  mé době nebyl žádný dyslektik. Byly děti inteligentní, průměrné a ty ostatní. I těm ostatním se každý učitel věnoval zvýšenou péči. Nepamatuji si, že by je škola dala do zvláštní školy.  V době, kdy jsem měl jít do 6 třídy byl jsem přeřazen do jiné školy a třídy, ve které děti už vycházely  od 6 třídy. Začalo nás do školy chodit něco přes třicet a v devítce nás zůstalo kolem 20.

2 0
možnosti
Foto

zažil jsem jednoho, co vyšel ze 3.třídy a ředitel školy si rval vlasy, proč takového blbce, jediného na okrese, má ve škole zrovna on.

Mimochodem, měli jsme ve třídě žáka, který k nám byl přeložen z jiné školy v důsledku jeho chování. Dnes nepředstavitelné, ale ono to tenkrát pomáhalo.

1 0
možnosti

Já si zase tak nějak neumím představit (stejně jako všeználek Zeman), že by například slepé dítě bylo v rámci inkluze odfiltrováno ze speciální školy pro nevidomé do běžné základní školy. Předpokládám také, že všichni pedagogové se v rámci inkluze naučí znakovou řeč či braillovo písmo8-o

8 0
možnosti

Pan president má bohužel dlouhodobý problém se správnou a přesnou formulací svých myšlenek.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,88
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články