Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Superdebata předsedů stran před krajskými volbami je především totální nesmysl.

5 0
možnosti

Víte, ten Prymula to sdělil v parlamentu jako svůj osobní názor. Teprve krizový štáb (či jakýkoli poradní kolektivní orgán vlády) v podstatě návrh vyhodnocuje (přijme či nepřijme), se závěry a doporučením pro vládu a teprve ta rozhoduje a kolektivně.

Co z toho všeho udělají dojmy novinářů a komentátorů je jen a jen jejich subjektivní interpretace.

Adam Vojtěch vždy zdůrazňoval, že je to jeho názor a rozhodne teprve ten příslušný kolektivní orgán. Ať už šlo o krizový štáb nebo o vládu rozhodující o opatřeních ministra zdravotnictví nebo krizového štábu. Ten, kdo rozhoduje vždy je vláda, ne jednotlivec.

1 0
možnosti
ZH

;-D;-D;-D Vinu na zmatku a vnímání situace veřejností má celá vláda, ale Babiš naprosto a bezkonkurenčně největší. Protože do všeho hází vidle a vnáší neskutečný zmatek. Na jeho zodpovědnosti bylo zajistit od jara scénáře pro podzimní vlnu - nemáme NIC. Pokud něco mele, pak často mimo kontext, nějaké své předem připravené řeči, které cpe tam, kam vůbec nepatří. Ani Jakeš nebyl tak zoufalý mimoň jako Babiš.

4 3
možnosti
PK

Jen škoda,že socialisti mají jen Hamáčka...

1 0
možnosti
AN

A52l17e79š 17N16o94v79á44k

2. 10. 2020 12:25

mají ještě Maláčovou a Petříčka, mladé neomarxisty...

0 0
možnosti
HH

Hlavně bylo poznat, že Bureš nemá v uchu naslouchátku, kde na druhé straně sedí Mára a jeho tým...takže zas žvanil jak buran v pijasu...

8 4
možnosti
AN

A27l35e40š 87N90o86v75á69k

2. 10. 2020 10:09

z parlamentních stran nebyla zastoupena jenom Trikolora...ale ta už je na ostrakizaci ze strany ČT zvyklá...:-)

4 3
možnosti
MM

Jo, a taky tam scházeli Baráčnici a Spolek přátel žehu! :-(

2 2
možnosti
AN

A31l60e35š 80N91o60v26á40k

2. 10. 2020 10:08

dělat předvolební "superdebatu" politiků, kteří v těch volbách nikam nekandidují, je naprostý nesmysl, podle toho to taky vypadalo. Napříč politickým spektrem.

4 1
možnosti
JK

Píšete:

Znovu tedy opakuji jasně a zřetelně – ministr zdravotnictví Roman Prymula je viníkem toho, jak je současná situace kolem nouzového stavu a omezení, která vláda schválila, vnímána českou veřejností. Prymula je tak obrovskou koulí na noze vlády a zejména Babiše samotného.

Zdroj: https://janbarton.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=758252

To samozřejmě není pravda, odpovědnost má vždy premiér a tady tuplovaně. Záměrně před volbami vyměnil ministra, aby ten nový byl větší drsňák. Jenže pan plukovník svévolně převzal velení nejen bílým uniformám ale i celému Česku, cvičí Andymu s Babišstánem jak se mu zachce a t není dobré pro byznys a už vůbec ne pro volební preference. Takže co teď? Vykopnout nováčka těsně po volbách? Zavřít ho do kobky a nepustit ho na veřejnost?

Jenže on ten lampasák stihl zakázat v Česku zpívat. Chápete??? V zemi ikony Karla Kryla, superpohádky Pyšná princezna a zlidovělých absurdních vtipů z knihy a filmu Černí baroni. Takže sůdruh pán velkomožný, čo s takým Prymulou? Čo zrobítě?

Je evidentní absolutní neochota jakéhokoliv skutečného odborníka spojit své jméno s Babišem. Odrazuje jeho systém naslibovat, využít, vycucnout, zmačkat a zahodit. Taky odrazuje to, že věda má potvrdit vůdcovu teorii i kdyby se měla trochu, marketingově, ohnout. Umění posvěcených lží v zájmu účelu je vstupenkou do vedení i na post ministra. Vládnou nám a radí vládě vesměs diletanti, soudným kritikům není dopřáno sluchu, a tak to taky vypadá, jak na Zelené hoře v Nepomuku. (Omlouvám se tamním občanům, je tam skutečně krásně, za tohle může Švandrlík.)

2 4
možnosti
JV

Pořád všude čtu, že Prymula zakázal v Česku zpívat. Kde jste to sebral vy a ostatní? 8-o8-o Je zrušen zpěv v hodinách hudební výchovy na školách, což kvituje drtivá většina žáků, které zpívání před ostatními nenávidí. A pak byly zrušeny muzikály a opery. Toť vše. Vy si můžete hýkat do bezvědomí a nikomu to nevadí.

5 0
možnosti
Foto

Tzv. "superdebata" bylo spíš supertlachání a opozice i Pí-sařovicová si to pletli s interpelací premiéra a vlády v parlamentu.

TOHLE chcete volit? Tu bandu tlachalů, co nedokáží ani nabídnout jiný volební program kromě "anti-babiš"?

9 7
možnosti
Foto

A co chcete tlachaka a lháře Babiše?To má být ta lepší volba?

4 1
možnosti
RP

Opozice stále kritizuje, že není žádný scenář do budoucna, nic jiného od nich neslyšíte a to samé od televizních komentátorů. To je samé ..co bude dělat kdyby,..jak bude postupovat... máte nějakou vizi.._? A když se něco uvede, co by mohlo být a je zavedené už za hranicemi tak je oheň na střeše a hysterie začne.

10 1
možnosti
  • Počet článků 2678
  • Celková karma 29,39
  • Průměrná čtenost 2016x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články