Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M25i68l38a40n 61K52e30s21l

7. 2. 2022 17:21

Joe na co sáhne to z orá.To neříkám já,ale Obama,když měl Joeo Bidena ve vládě.Jak to tak vypadá tak Joe v orání pokračuje.

1 0
možnosti
Foto

Tak jako korupční politici stvořili Babiše, tak neschopní politici v čele EU a USA stvořili strategické partnerství Ruska a Číny.

5 0
možnosti
JK

A kdo stvořil vás?

2 2
možnosti
Foto

Jak se nechaváme obelhávat. Zeman Prima,tajna správa : BIS nemá žádné důkazy že za Vrběticemi jsou ruští agenti. Hlavně,že jsme vyhodili ruské diplomaty. Nyní může o plynu z Ruska vyjednávat Lipavský a válečná meri Černochová.

4 2
možnosti
ZZ

Zlý plyn z Ruska nyní stojí Maďarsko 100 EUR. Zlý plyn z Ruska, kupovaný přes Německo 270 EUR a hodný plyn z USA nás bude stát 540 EUR.

;-)

3 0
možnosti
JK

Rusko se svou ekonomikou o velikosti Itálie bude sloužit akorát jako dodavatel surovin pro Čínu, nic víc. Strašně nerovný vztah. Rusko je v čudu a Číňani ho zajisté pod nějakou záminkou odkopnou kdykoli se jim to bude hodit, stejně jako to dělá samo Rusko jiným zemím. To není žádné partnerství, tím cárem papíru se ve skutečnosti necítí zavázán ani jeden z nich. V době Mao Ce-tunga taky nerozlučná dvojka a prásk - bylo po legraci. To je tam furt stejný.

2 0
možnosti
JT

J42i96r12i 18T46i33c28h30y

7. 2. 2022 18:58

Jak to, ze podle vas tak ekonomicky ubove Rusko, ma tak mohutnou a technicky vyspelou armadu?

0 0
možnosti
JS

Toto strategické partnerství nelze přeceňovat. Rozhodně jejich zájmy nejsou totožné.

0 0
možnosti
MB

Totalitní státy spolupracovaly vždy. Nic jiného jim nezbývá. Viz Adolf s Josífkem. Přijde čas, svět jim bude malý. Tedy se pordousí sami. Je srandovní, jak si přejí. Aby se státy svobodně nerozhodovaly. Zda budou - nebudou v NATO. Já si zase přeji. Aby se nerozšiřovali - Čína a Rusko. Pak bude skutečně - klid a mír ... :-)

2 1
možnosti
JS
JG

J92i62ř50í 67G44r88o25h

7. 2. 2022 8:44

Asi vás za tento blok někteří lide virtuálně ukřižují jako ruského trolla, jinak souhlas Divné je ze se nepíše o protiopatřením UA, třeba částečná mobilizace záloh

2 0
možnosti
RK

A vy máte signály, že se UK chystá vtrhnout do Ruska?

0 0
možnosti
JK

Rusko s Čínou spolupracují už dlouho a chovají se i navzájem jako totalitní režimy. Rusko nemá jinou možnost a Čína potřebuje nerostné suroviny včetně ropy a plynu k udržení obratu, což se jí nedaří. Totalitám se nesmí ustupovat, každý ústupek znamená jen další zhoršení situace a podpoření agrese.

Totalitní režim může zažít dva konce, buď se zhroutí vnitřně a nenáviděného vůdce svrhne vlastní lid. Nebo totalitní vůdce rozpoutá válku a bude poražen, tato možnost je výrazně horší. Totalitního vůdce drží u moci pouze lži a zesilující represe. Smutný příklad, kam až lze zajít, je Severní Korea.

4 0
možnosti
JS

V podstatě souhlas. Ale jak byste definoval vztah EU X Rusko. Totalitě navenek neustupujeme, ale nerostné zdroje potřebujeme a kupujeme. Bohužel předražené. Tím opět držíme ekonomicky Rusko nad vodou. Takže za naši neústupnost platíme vysoké ceny za energie a postupně ožebračujeme vlastní občany a Rusko se směje, protože objem obchodu s námi je stejný , ale pro ně za podstatně lepší ceny..

1 0
možnosti
  • Počet článků 2658
  • Celková karma 31,76
  • Průměrná čtenost 2016x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články