Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

Vážení,

při vyhledání podkladů k jedné mé odpovědi jsem zjistil, že MF hodlá vyjít vstříc požadavku EU.

22.12.2017

"Evropská komise vyzvala Českou republiku, aby výdaje na projekt Čapí hnízdo vyjmula z programu ROP."

https://zpravy.idnes.cz/capi-hnizdo-olaf-evropska-komise-andrej-babis-dotacni-podvod-prd-/domaci.aspx?c=A171222_123009_domaci_jkk

03.01.2018 "Schillerová navrhne vyjmout Čapí hnízdo z projektů placených EU" https://zpravy.idnes.cz/alena-schillerova-navrh-capi-hnizdo-placeny-projekt-eu-p1w-/domaci.aspx?c=A180103_152949_domaci_nub

0 0
možnosti
MB

Kalousek ji prej už četl. Jistě nám ji naservírovat dokáže!

1 0
možnosti
VK

Zloděj je zlodějem bez ohledu na funkci. Informaci o tom co OLAF zjistil je nezbytné zveřejnit. Na vyšetřovatele to nemůže mít vliv - ti si to přečtou ve spise. Soud ať si pak soudí jak chce - tak se u nás stejně soudí, bez ohledu na spravedlnost. A za 50 MEGA už se nesoudí, maximálně povyšuje, takže Bureš může být v absolutním klidu.

0 0
možnosti
PG

No vidite, muzete si stezovat na OLAFu, ze to nezverejnil, kdyz je to tak nezbytne. Leda ze by si OLAF nemyslel, ze zlodej je zlodejem? Ja vazne nevim, kam na ty napady chodite.

0 0
možnosti

Legrační je, že ještě více než Bureš s Faltýnkem se brání zveřejnění koblížci, viz. zde v diskuzi p. Střecha. Ten by rovnou kriminalizoval všechny, kdo se zprávou přišli do styku.

Oni tuší, že ta zpráva jednoznačně a definitivně rozhodne o tom, že to byl dotační podvod, ale budou se stůj co stůj té pravdě vyhýbat. A když to nepůjde jinak, budou útočit na pošťáka, který zprávu doručil...)))

1 0
možnosti
PG

Neni nic horsiho, nez kdyz si politici hraji na policajty a soudce. A je uplne jedno, za jakou politickou stranu nosi dres.

1 0
možnosti
ES

Není náhodou trestné když p.Kalousek zprávu která nebyla zveřejněna četl.To dokazuje že za všem tím antibabiíšováním je p. Kalousek.

2 4
možnosti

To přeci nečetl Kalousek, ale nějaký Šuman. Vy ho neznáte?

1 3
možnosti
JR

J91a37n 63R10á15ž

3. 1. 2018 13:46

Z diskuzních příspěvků vyplývá, kolik zde diskutujících tajnou zprávu OLAF četlo a má možnost i nahlédnout do spisů vyšetřovatelů, protože odkud jinak by mohl vzniknout jejich tak jasný a kategorický názor na věc.

Asi se fakt u nás nic neutají!

4 0
možnosti
JT

Vážený autore,

váš příspěvek považuji za nepovedený protibabišovský pamflet, díky vašemu ignorování časové posloupnosti.

1 1
možnosti
VB

Hm, hm tak i Unie pracuje na objednávku proti AB. Žalobce nemá právo zatrhnout zveřejnění a protože nejsme ještě v totalitě, tak ona někde vyplave.

0 0
možnosti
AR

Zpráva OLAF dodaná z Bruselu potvrzuje, že jde o Babišův podvod.!! Pan M. Kalousek ji četl a poskytl k tomu rozhovor pro Právo.R^ Potvrzuje se, že ono zadržování zveřejnění této zprávy je zcela účelové, aby Babiš se mohl přichystat na svou lepší obranu.

4 0
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,70
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články