Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Asi by bylo nejlepší vybírat nové ministry z lidí s velkým množstvím exekucí a zcela nemajetných, možná i negramotných, aby nebudili vášně mezi "bojovníky proti korupci". Ti zatracení úspěšní a mnohdy velmi movití lidé, jsou neúprosně lustrováni a osočováni různými holými sedínkami ze všech možných i nemožných organizací, politických skupin a médií. Zvláště v předvolební době, která je u nás vlastně stále, vyjma snad tří dnů vánočních svátků a velikonočního pondělí, zuří u nás místo technické revoluce boj vládychtivých bytostí lidského rodu. Nudné!

0 0
možnosti
MK

Měli bychom rychle absolvovat nějaké kurzy zdravotnictví. Při této rychlosti rotace ministrů už brzo přijdeme na řadu.

2 0
možnosti
Foto

Příjmy za klinické studie jsou hrazeny zadavatelem, tedy většinou farmaceutickými společnostmi. Pojišťoven se to vůbec netýká. Část nebo někdy i veškeré příjmy jdou často jen nemocnici nebo ordinaci.

1 0
možnosti
MV

Kdyby šlo jen o pana A....

1 0
možnosti
MB

Svatá slova Štěpáne, souhlas. Jak se naplnila věštba Faltýnka, který Bureše dříve varoval ! "Nevstupu do politiky" ! Protikorupční ANO na to fakt jde originálně ! Už jsou odhaleni všichni, i ti zápisníkoví ... !

No jeden blázen, by tady přesto byl. Jmenoval se Alois Rašín ! Chodil na vládu v ošoupaných šatech, záplatovaných. Pravda čistých ! Furt mlel, že se má šetřit. Chvála atentátníkovi,. že nás toho blázna zbavil. Se současnými nám bude lépe !

0 0
možnosti
Foto

Pan Arenberger je symbolem mnohých lékařů, často i špičkových. Mamoní. To je u profese, která by si měla uvědomovat konečnost žití, až nepochopitelným projevem hlouposti. Zejména jde-li o jedince, který je pro zbytek života plně hmotně zabezpečen a blíží se statistické hranici smrtelnosti.

1 0
možnosti
JK

Andrej se v duchu protikorupčního hnutí rozhodl odhalovat korupčníky a jejich kšefty a to veřejně. Jakmile je jmenuje, všechno se provalí. Možná stihne do voleb ještě tak 3-4 ministry. Může pak ukázat jak je protikorupční, navíc odrovná vlastní konkurenci ve zdravotnictví a jako bonus se nemluví o jeho kauzách.

No když se daří, tak se daří.

6 0
možnosti
BH

Chudák pan prasident nemůže tedy pochopit ani Bureše a vcítit se do jeho starostí. Má se co ohánět.

1 0
možnosti
JK

Asi by měl Andrej vyhodit z vlády Bureše, a bylo by po všech problémech.

2 0
možnosti
Foto

„Představa, že vlastním asi 60 nebo 70 nemovitostí, překračuje můj rozum. Já teda vlastním jenom jednu, malý kousek tvrze na Vysočině. Dovedu si představit, že někdo vlastní dvě nebo tři nemovitosti, ale abych jich vlastnil 70, to nechápu,“ uvedl Zeman.

Ano, vlastnit 60 nebo 70 nemovitostí je dost udivující. Na druhé straně ovšem záleží na tom, o jaké nemovitosti se jedná. Například moje sestra má na katastru evidováno 8 nemovitostí. Jedná se o kousky polí a lesa o celkové výměře cca 5 hektarů, což zase není až tak moc.

1 0
možnosti
Foto

Připojuji seR^. Měli jsme podobné nutkání :-).....

1 0
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,70
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články