Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak hlavně zjistit, kdo to zavinil a dát mu to k náhradě.

0 0
možnosti
VV

ne ne, gen. bude povysen a k nahrade to dostane nekdo, kdo s Tim nema vubec nic spolecneho.

0 0
možnosti
VV

No, neco mi na tom tunelu zapacha. Nejen pro kabely, ale pro veskerou techniku jsou normovany IP stupne odolnosti proti vlhkosti. V zadnem pripade nelze tunel oznacit jako suche prostredi. Podle mne by do tunelu patril IP 65. Pokud jsou tam u kabelu problemy s vlhkosti, byly pouzity kabely nevhodne.

Bud to zvoral Projektant, nebo Firma natahla jine kabely.

2 0
možnosti
Foto

IP JE DANNÁ!. Musí se počítat i s mytím tunelu, čily  minim. stříkající vodou. Dtto u ostat.zařízení. Pokud předepsaná IP nebyla dodržena, je zodpovídající staveb. dozor, popř. revize, která by to MUSELA uvést a nikoli jen konstatovat porušení, tedy špatné izol. stavy. Pokud nebylo bráno v úvahu, zodpovídá projektant.!

0 0
možnosti
Foto

A jsou tam opravdu všechny kabely?

1 0
možnosti
MP

No, ale kdo to preci mohl cekat, ze v tunelu pod rekou bude vlhko a nebo dokonce ze je moznost, ze by do tunelu pod zemi mohlo naprset?

2 0
možnosti
NM

...tady jde o úplně něco jiného....tak kolik mělo být zaplaceno za tento tunel ??..A KOLIK JIM BYLO DODÁNO!!!! tak ten rozdíl investor musí nějak dostat domů když úplatky a odměny byly již vyplaceny...a jak asi ? teď se jedná pouze o brnakačku na nervy s tím kdo je labilnější a položí to??

0 0
možnosti
Foto

R^ P.S.: i kdyby zvlhly, dají se vysušit. Vlhkost by mohly ,,natáhnout" jedině přes koncovky. Tzn., že by musely být zatopeny i rozvaděče, spoj. skříně a zařízení, která jsou na ně napojena!Je cosi shnilého ve státě, nikoli dánském!Vytunelovat se dá kde co. Tak proč ne i tunel, že?:-/

2 0
možnosti
Foto

Ono je to tak, že se asi nikomu nedostane korektní informace. Nevědomí politici se pak dopouštějí kritiky hodné hlupáků. Třeba, že to projektoval idiot. Ono je to jednoduší, než pátrat po pravých příčinách. A pak nezbývá, než kroutit hlavou. Já také ještě neviděl „mokrý“ kabel. Spíše to, co Vy popisujete. Ale, proč by se tím někdo zabýval? Tou poslední osobou bude asi paní primátorka sama. Vždyť tím denním chlebem našich politiků je jen poukazovat na chyby předchůdců a s horečným úsilím činit nové. Hlavně rychle a rázně.

1 0
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,69
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články