Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Typicky by byla takovým důvodem dlouhodobá závažná nemoc zabraňující prezidentovi vykonávat funkci.

Zdroj: https://janbarton.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=771598

Ta tam je. Takže za mě už čas nazrál.

1 1
možnosti
JH

Jak už tady kdosi napsal - Psi štěkají, ale karavana táhne dál....

4 0
možnosti
MB

Autor glosu používá roky. Já ji stále nepochopil. Pokud by byla platná - Stále by na Hradě mohl sedět, R.Heydrich, G. Husák a další. Historie ukazuje cosi jiného. Oni odtáhli. Přesně tak dopadne Miloš a navíc s ostudou. Pak se bonmot naplní. Karavana odtáhla směr Macocha ... :-)

7 3
možnosti
VB

Analýza právních poklesků prezidenta ČR či i duševní neschopnosti pochopit ústavní řád naší země, kterou má k dispozici Senát, je perfektní. Přesně vystihuje realitu.

8 6
možnosti
MV

chovani a vše okolo Zemana mi pripomina chovani a vse kolem sovetskych prezidentu pred zmenou CCCP v RF. hlavičky jim uz moc nefungovaly, zdravotni stav podobne katastroficky, respekt k nim mizivy stejne jako k tem, kteri takovim tleskali na sjezdech KSSS. odporna doba

10 4
možnosti
JK

Vaše věta "pokud mu zdraví vydrží" mě opravdu rozesmála.

6 1
možnosti
PB
Foto

:-) Kdejaký pes poštěkává na nejen kdekterých servrech, ale i u kecpultů. Jen karavana jede stále dál močálem hlubokým podél rádoby bílých skal. A boryš umí po skalinách, zemský ráj to napohled;-)

5 0
možnosti
MB

Miloš je nesporně schopný. Již se propracoval k mnoha soudním rozhodnutím. Ta mu prostě sdělila, že je lhář. Podobně konstatování Správního soudu po volbách - "Kandidát lhal, nicméně volba je platná". Miloš mne zaujal ! Např. tradičním, svěřepým mlčením k r. 1968.Tím, že duše zesnulých na Covida, vkládá do pivních kelímků ...

Když Miloš, vykouřil 3 patro hotelu v Olomouci, podobně nekuřácký objekt ve V. Británii, tak jsem se smál. Klasika, lůzné hrůzy. Chvála, že již nikam nejezdí. Mynář bez prověrek, nyní zápasí s FÚ. Obohatil se o dotaci, má ji vyměřenou k navrácení i s penále. Nevadí jeho vila bez povolení již stojí. Když Miloš chválí Babáka, za otevření Obory, k zamyšlení. Babák je odsouzen za pronevěru.

Když se Miloš pasuje na nařízeného policistům, jeho podřízený oroduje u soudců, kdy zesměšňuje tajné služby. Už mi to připadá nějak moc. Asi se zbláznil. Nevím, zda blázen má vykonávat mandát , sedět u stolce prezidentského. Součet je zřejmý - svět Miloše nebere vážně. Já tedy rovněž. Jsem objektivní - Cením si jeho dovedného kousku v klenotnici. Do fakt, bylo dobré ! ... :-)

16 1
možnosti
BV

Pane Bučku,

právě jste se dopustil toho, co vytýkáte Zemanovi: uvedl jste zjevnou a ověřitelnou nepravdu.

Mohl byste se obhájit uvedením aspoň jednoho jediného pravomocného rozsudku proti Zemanovi, ve kterém je uvedeno, že je lhář. Ale kde ho vzít. Tam kde nic není ani čert nebere.

Je zajímavé, že už před vámi nedokázaly toto tvrzení dokázat desítky osob, které systematicky šíří tuto prokazatelnou lež, prostě hnáni jen svou nenávistí.

0 0
možnosti
RK

Četl jsem jen perex, Prchala alias Bartoně už nedávám už ani z plezíru. Jen by se mohl zamyslet, proč se asi server Hlídací pes tak jmenuje? ;-)

2 3
možnosti
JN

protože si ten pes myslí,

že něco hlídá?;-)

0 0
možnosti
Foto

Nevšiml jsem si, že by se Zeman nějak moc řídil Ústavou. Ten člověk nemá na hradě už dlouho co dělat.

19 3
možnosti
PC

Nejen Zeman se neřídí ústavou, což je naprostá tragédie této země.

3 0
možnosti
PK

Pan Z. vadí především EU a jejímu liberálně demokratickému projektu. I když společně s Němci, tahounem EU razí politiku byznysu se všemi, včetně Rusů. No a že si občas nevidí do úst, je to lepší než huba plná lásky a .......

A reputace a čest ČR? Tu měla a velmi slušnou za první republiky, ale nikoliv po sametu. Jediné co bych mu vyčítal, je spol.smlouva s Klausem, tam pokřivili ob pánové politický vývoj na dlouho....

7 4
možnosti
Foto

,,Oposmlouva"?Nic nepokřivili. Byl to tehdy pat, a dalším ,,východiskem" by byly toliko nové volby, či ,,úřednická" vláda:-)

7 3
možnosti
  • Počet článků 2658
  • Celková karma 31,78
  • Průměrná čtenost 2016x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články