Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

A jali se naši úředníci krotit čínskou hrozbu pomocí barviček, co takhle semafor, tomu přece každý rozumí, i to malé děcko. Jenže když náš úředník vymýšlí nový postup, tak okopíruje ten starý a přidá nové lejstro, takže to dopadlo úplně stejně, tři barvy jsou našim úředníkům málo, tak dají čtyři. Jsem spokojen, mohlo to být mnohem horší, třeba v těch barvičkách mohly být piktogramy, třeba zkřížené hnáty na čínské vlajce, to by hned každý věděl o který vyrus jde.

Absolutní zmatek v nezvádání epidemie chce Andy zaplácout jiným tématem, plácne zrušení superhrubé mzdy, měl na to spoustu let, ale na výmýšlení novinek není čas,nenže u něho každá sleva něco stojí, tak jen koukám, kde nas za to zase obere. To víte dotace se zastavit nesmějí, a když ta blbá EU se už nechce nechat dojit, tak na to musí přispět drazí zaměstnanci firmy ČR, holt už patříme do koncernu, tak ten společnej účet musíme zatáhnout.

1 1
možnosti
Foto

Jak víte, že se jedná o čínskou hrozbu. Jo psala to media, tak je to pravda. ;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

Už mě koronavirus nějak unavuje, reaguji pouze na titulek. Ano zelená na semaforu, nejen tom "koronavirovém", znamená dát si bacha. Ještě bych někde v PC našel záznam palubní kamery z mého auta kdy na moji zelenou projelo druhým směrem osobní auto a za ním i kloubový autobus. Takže i zelená na "silničním" semaforu znamená dát si bacha.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,92
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články