Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

A co ten dluh pane Bartoň. Gigantický a takový, že nikdo nebude moci z EU vystoupit a budeme muset čekat, až se položí celá. ODS mluvila o sekyře v domácím rozpočtu, ale sekyra EU ji nevadí a pochvalně kývá, jako celá opozice.

0 0
možnosti
ZZ

Přímý svědek tvrdí, že skutečně vyměkl a bál se otevřeně postavit do jednoho šiku s Polskem a Maďarskem. Slováky tam prakticky zastupoval taky Babiš.

Polsko a Maďarsko si nakonec vyvzdorovali na EU vše co chtěli a ČR prý jen couvala.

:-(:-(:-(.

0 0
možnosti
Foto

Selhal, těžce selhal.

Správně měl dluhový mejdan odmítnout.

A kdyby měl souhlasit, tak jenom za něco. Mohl tlačit Unii do odvolání nátlaku ohledně zbraňových zákonů a mohl taky po Německu žádat splacení válečných reparací. Mohl žádat potvrzení platnosti Benešových dekretů. Mohl pro nás žádat výjimku na biopaliva i výjimku na eurodpustky ve formě emisních povolenek. Mohl žádat rozvolnění nesmyslných emisních norem pro automobily, zrušení povinného e-callu, povinného ABS. Mohl skoro cokoliv. A nevyjednal nic, jenom nás svázal dluhem skoro 90 000 na každého občana.

0 0
možnosti
VF

Nevím, jestli selhal, ale umí to podat jako jeho vlastní úspěch.

1 0
možnosti
Foto

Poslanci Vondrovi by prospělo, kdyby méně jedl a víc myslel.

4 1
možnosti
Foto

J91i38r70i 59C54i28z

22. 7. 2020 14:25

Pan poslanec Vondra naprosto selhal v akci "Promopro" a celou odpovednost hodil na ty, ktere mel kontrolovat (ti skoncili v kriminale pokud si vzpominam, pan poslanec Vondra se ze vseho vyvlekl). Takovi jako on s maslem na hlave by meli mlcet a davat svuj plat nebo jeho cast na dobrocinne ucely, aby aspon v tomto smeru se projevili jako moralne odpovedni. Ale tak to tady chodi, cim bezcharakternejsi tim vic keca o moralce nebo selhani.

8 1
možnosti
JK

Já už z principu tohle socialistické přerozdělování vybraných daní neuznávám. Co kdyby aparát EU dohlídnul na to, aby členské země od firem zasažených čínskou krizí nevybírali daně, a jako pomoc by jim vracela třeba 5% DPH. Jednoduché, dopadne to na aktivní firmy (mrtvé firmy, podvodníci, nic nedostanou), ušetří to horu papírování a nadbyteční úředníci, včetně těch z EU institucí, mohou jít makat.

5 0
možnosti
JR

J15a71n 80R97á97ž

23. 7. 2020 12:54

Bombastický dluh byl výsledkem snahy Německa a Francie, zachránit EU před akutní hrozbou rozpadu. Naprosto s Vámi souhlasím, ale bohužel je pragmatické řešení více politického jak hospodářského problému EU, utopie. Ani Itálii, ani Španělsko by to před pádem do ještě větší hloubky propasti, v níž se už teď nacházejí nezachránilo a rychlost pádu Francie do těžko řešitelného hospodářského kolapsu, by to Vaše řešení také nezmírnilo. Co bylo schváleno je jen lano, které tyto země má před definitivním pádem pouze na čas zadržet, ale z propasti je to stejně nevytáhne a ostatní dostali jen držhubné. Jaký negativní dopad to bude mít v budoucnu ovšem Macrona,stejně jako Conteho, či Sanchéze nezajímá, neb jim jde v prvé řadě o jejich dnešní funkce, stejně tak i Merkelové jde jen o to, aby EU jako teritorium pro německý export zachovala ještě nějaký čas svoji koupěschopnost.

0 0
možnosti
Foto

Podrobněji situaci po jednání vyhodnotil europoslanec Mudr. Ivan David. Kdo máte facebook, můžete posoudit zde: https://www.facebook.com/MUdrIDavid/posts/1077314252709085

3 0
možnosti
MM

Slyšel jsem Davida na Radiožurnálu v diskuzi s Pokorným, kde argumentoval s Lisabonskou smlouvou a projevil se jako mioň , který o tom neví vůbec nic.

4 3
možnosti
Foto

Stejně vám všem závidím, že si na ty hausnumera dokážete udělat nějaký (jakýkoliv) názor. Z mého pohledu jde o drobné (ten jakože čistý peněžní tok, co do ČR doputuje), z hlediska toho, že balík prostředků nejprve musíme někam poslat (jde primárně o daně vybrané od našich nejobyčejnějších lidí) a ten se pak k nám vrátí (do rukou vybraných celebrit, které si za tyto peníze rozhojní svůj majetek), je to celé jen další akcelerace experimentu, jehož budoucí výsledky neznáme (a já je raději nechci odhadovat). - - - - Že je jádro v nemilosti, to víme všichni, AB to měl řešit na podzim, to neřešil, teď už je to odmávané a sbohem šáteček. Myslím že AB není v pozici, kdy by mohl někomu v EU vykládat moudra, rentabilita jeho byznysu v Afrofertu stojí na dotacích, jejichž toky z valné části ovládají orgány EU. Ano, pozice AB je prostě na okrasu, ale on je legitimní předseda vlády ČR, je náš, pokud jej považujeme za neschopného, měli jsme se zamyslet dříve - všichni věděli, co ve volbách kupují, tak co jako. - - - - Pro mne je podstatné, že stále neslyším o tom, že v Germánii zavedou masivní šrotovné - pokud toto nebude, tak náš automotive industry pojede v nejlepším případě na 50% a jsme v háji zeleném jak ta jedle bělokorá. Nějakých 960 mld úplatků pro dotační celebrity nemůže vynahradit ztrátu 1000 mld přidané hodnoty průmyslové produkce. - - - Ale třeba se stane zázrak a všechno se k dobrému obrátí. Třeba ty brambory, co jsem zasadil na jaře v rámci koronavirové zemědělské výuky potomstva, jsou fakt moc pěkný. Taky cibule se podařila. - - - - Zdravím vás všechny a přeji pevné zdraví - je to jediná věc, co nám ještě zbyla (teda až na Dušana Vančuru, že.....).

0 0
možnosti
MV

Uplnej Mesias Vám povím...

3 0
možnosti
  • Počet článků 2662
  • Celková karma 31,36
  • Průměrná čtenost 2021x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články