Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Ruský kolaborant Bartoň mluví stejně jak ruský velvyslanec. Notičky jsou jasné. Jak se něco takového vůbec může na sebe podívat do zrcadla? Ale snad se už vaří voda.

7 4
možnosti
VV

Nojo, ale bohuzel neni sam. Podivejte se, kolik jich tu je. Snad abychom az se cela zemekoule zmeni v hromadu radioaktivniho popela jak nam rusti diplomate slibuji, zase zavedli lidove soudy.

1 2
možnosti
PB

..... sankce,- doboha, jaký sankce (?!?),- sem si teda zase početl, jak sou z teho někeří nadšení, jak sa zlu, agresi a bezpráví nemá ustupovat, jak je to bude bolet;-D(?),- ...... simvás, si robite čurinu nebo blouzníte z hladu?!,- hegemoni si všechno domluvily a nasmlouvaly předem (viz. návštěvy státníků v Kremlu v týdnu před 22.2.), všeci sankcionovaní Ivani nemají na Západě dávno ani kopějku!,- si myslíte, že daňový ráje znají jen vataři z Český kotliny?!?,- no a pokud temu nevěříte, tak nezbejvá nic jinýho, než sa zahalit do ukrajinský vlajky a provolávat před ruskou ambasádou "Slava gerojam"!

1 1
možnosti
JH

J14a88n 47H37a70r75v27a75n

23. 2. 2022 12:29

Sankce zcela určitě pomohou - odlehčit naše peněženky. Ještě budeme vzpomínat na nynější ceny plynu, pohonných hmot, ... ;-(

4 4
možnosti
JH

J91a76n 64H64a95r58v30a15n

23. 2. 2022 12:32

Ovšem chápu, že ti co o nich rozhodují, na nějakou tisícovku hledět nemusí :-/

0 0
možnosti
Foto

Jako první by měla jednat ukrajinská vláda se separovanými republikami, dohodnout s nimi hranice, uznat jejich nezávislost a umožnit bezcelní ochod mezi podnikateli na obou stranách.

Jednou z věcí, na které by se měli také dohodnout, je vyšetření všech válečných zločinů, které se tam určitě staly a to na obou stranách. Je třeba deklarovat, že tyto zločiny budou vyšetřeny a jejich viníci potrestáni. K tomu by si mohli přizvat experty co tohle dělali v bývalé Jugoslávii. Ukrajina by tak předešla situaci, kdy by musela začít jednat s Putinem.

6 5
možnosti
JK

Jednat nebylo s kým, separátčíci ne všichni vyhovovali Rusku a došlo i na vraždění, navíc nemělo se jednat o nezávislosti, ale autonomii. To taky znamená, že váš výmysl se clem je úplně mimo. Taky podmínkou bylo zastavení palby a separátčíci pálili i zabíjeli, to na jednání není. Jaké válečné zločiny, myslíte ty ruské důstojníky v plné polní na dovolené postavit před soud? To pak jo, jasné protiprávní jednání. Žoldáky zakazuje i Ruská ústava. Žádný vlastní mozek separátčíci nikdy neměli a nemají všechny kroky musí posvětit Putin. Tenhle princip dobře známe Husák, Jakeš, Kapek a jiní by mohli vyprávět. Jednání s poskokem je k ničemu, jen velký vůdce Putin se nehodlá snížit k jednání s Ukrajinskými zástupci. Putin je sebestředný, nafoukaný šílenec, s červeným tlačítkem, smrtelně nebezpečná kombinace pro celý svět.

7 2
možnosti
JS

Sankce proti Rusku poškodí EU, možná i Rusko, ale rozhodně se nedotknou USA.

4 4
možnosti
Foto

Nedotknou se sankce USA????? No nic jiného od vás nelze čekat.

6 0
možnosti
Foto

Četl jsem knihu. Název si už nepamatuji. V té knize ruská novinářka zpovídala oběti Stalinových čistek. Drtivá většina těch, co prošli Gulagem a strávili tam až 30 let , tak všichni považovali za velikého státníka Stalina. Na otázku proč. Odpovídali, že to byla doba, kdy jsme byli velký stát, každý nás bál. Já jsem tím, že jsem byl odsouzen a strávil jsem svůj život v Gulagu jsem přispěl k velikosti Ruska. Dnes už nejsme veliký stát a nikdo se nás nebojí. To je myšlení Rusů. Proto 70 procent Rusů považuje stále Stalina za velkého státníka a stejné množství si přeje obnovení pomníku F. D Dzeržinského před budovou NKVD, později KGB a dnes GRU.

8 0
možnosti
JK

Tohle není vlastní názor, ale přepis propagandy, pořád stejné argumenty, dokonce i stejné věty. Obávám se, že pan Bartoň zde již přítomen není.

16 1
možnosti
Foto

To používám, když někdo přijde s totální hloupostí, zeptá se mě na názor a já ho nechci urazit...;-D

6 0
možnosti
Foto

No jo, ti imperialističtí váleční štváči z jůesej vám prostě nedají spát. Pakáž jedna židokapitalistická, že...? Putin dělá jen jednu věc - křičí jakožto zloděj, aby chytli zloděje.

7 1
možnosti
  • Počet článků 2666
  • Celková karma 30,25
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články