Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Blebleble....

ČR je v "covidových" statistikách nejhorší na světě !!

Včil mudruj !!!;-€

2 1
možnosti

Rychetský má problém především s morálkou, což je u předsedy ústavního soudu skutečně na pováženou.

Opakovaně přes media ventilovat, jak toho strašného Babiše nemá rád, alá "já jsem nečekal, že po listopadu bude u nás premiérem takový človak s takovou minulostí" a tohle říká člověk s minulostí bolševika a člověk co do nebes vychvaluje ústavního soudce Filipa, který vypracoval předlouhý pamflet, který měl zdůvodnit změnu věci v minulosti už ústavním soudem rozhodnuté, ohledně volebního zákona. Přitom u Filipa Rychteskému podivně nevadí ani nesrovnatelně horší minulost než ta Babišova, normalizační komunista, předseda místní organizace KSČ, akademik co bádal ve věci socialistické demokrace, třídniho boje, co ostře kritizoval buržoazní parlamentarismus, takže takový člověk dneska rozhoduje ve věci "buržoazního" parlamentarismu a soudruhu Rychetskému to tady vůbec nevadí a my máme věřit tomu, že to rozhodnutí není prý účelové politické rozhodnutí, které má znemožnit Babišovi znova se stát premiérem. Proti nemorálnímu Rychetskému a jeho kolegovi Filipovi má Babiš, který byl v Husákově době dlouhodobě v Tunisku, tedy na Husákově režimu se nijak nepodílel, nad hlavou svatozář.

10 4
možnosti

Vy jste poměrně dost nemoudrý. Už jen, že si předseda ÚS své kolegy nevybírá, natož aby komentoval jejich minulost. Vám ta marmeláda dává kouř ;-D

2 5
možnosti

P31e12t23r 90Č11e75j62k96a

5. 4. 2021 15:06

Tenhle článek se fakt těžce nepovedl a to jsem diplomatický. ;-)

Pokud tvrdíte, že Slováci mají poloviční populaci proti naší (10 vs. 5 milionů; 2:1), proč je počet zemřelých u nich 10 tisíc a u nás 27 tisíc? Jak vidíte, tak ty poměry jsou 1:2 vs. 1:2,7.... těch sedm desetin rozdílu je celkem velký rozdíl, nemyslíte? Máme 2523 mrtvých na milion obyvatel, když vyloučíme San Marino a Gibraltar, tak za námi je Maďarsko 2274 mrtvých na milion obyvatel a to Slovensko má 1848 mrtvých na milion obyvatel. Itálie má 1838, USA 1711, Polsko 1455, Německo, které nyní bude řešit celostátní lockdown, 923! Vzhledem ke masivnosti našeho zdravotnictví, je zcela evidentní, že se "někde" něco nepovedlo - a troufám si říct, že první těžký průšvih spadá do loňského konce léta, kdy Babiš vpadl do rozhodování ministerstva zdravotnictví. Babiš by občas potřeboval praštit přes prsty, aby se nevměšoval do rozhodování ministerstev, on totiž dodneška (za tři roky v čele vlády) nepochopil, že ministři nejsou podřízení premiéra, ministry může zaúkolovat v rámci jejich rezortu jedině vláda jako celek (usnesením vlády), nikoliv předseda vlády...... Tzn. nejsou na tom lépe jenom v Koreji nebo v Austrálii, je na tom v tuto chvíli lépe i úplně každá evropská země!

4 3
možnosti

Bartoň alias Prchal lže úplně stejné jako Babiš R^

3 2
možnosti
Foto

Ještě k tomu řádu TGM pro Pavla Rychetského. O jeho udělení byl pan Rychetský informován v říjnu 2020 telefonátem z Hradu. O jeho pozdějším odebrání se však dozvěděl z masmédií. Jak příznačné!

Věřím tomu, že s udělením řádu měl pan Rychetský jistý problém s ohledem na jeho vztahy s prezidentem Zemanem v poslední době. Bylo by však hloupé, aby předseda Ústavního soudu veřejně odmítl nejvyšší státní vyznamenání z rukou prezidenta republiky. Proto věřím panu Rychetskému i to, že "odebrání řádu" TGM mu spíše ulehčilo situaci.

5 0
možnosti

Jen oprava, řád může odbrat pouze soud, nikoliv Zeman. Ten akorát může Rychetského nepozvat na odložené předávání. ;-)

0 0
možnosti

Ústavní soudce má být, podobně jako prezident, NADSTRANICKÝ! Ani jeden z nich ovšem nadstranický není - a podle toho to u nás také vypadá.

1 2
možnosti

Všichni členové Ústavního soudu jsou nadstraničtí, mají to zakotveno v předpisech. Co tam máte dál?

0 2
možnosti
Foto

Osobně si myslím, že se JUDr. Rychetský nemá do politiky - zejména do hašte ření politických stran míchat. Jako vysoký ústavní soudce, zejména předseda ÚS by vládu kritizovat neměl - zrovna tak, jako vláda a političtí činitelé nesmějí kritizovat rozhodnutí Ústavního soudu. (Je to jeho soukromý názor). . Pandemie je záležitostí vlády, odborníků - imunologů a hlavní hygieničky. Možná, že ústavní soudce, pan MUDr. :-/Rv Rychetský ,ztrácí soudnost.

7 9
možnosti
Foto

Vy jste taková tradičně všehoznalá. A co prezident? Ten podle Vás do politiky mluvit smí?

6 3
možnosti
Foto

Jakmile se někdo otře o ANO a Babiše tak někdo vystartuje a může se zpřetrhat, aby to vyvrátil. Ale nenazval to někdo v nějakém románu: Užitečný ... ?

7 2
možnosti

Takhle nazýval Lenin snaživé rudé aktivisty z řad prostého lidu. A taky podle toho i skončili.

3 1
možnosti

J13a41n 32D62o12u90š95e25k

5. 4. 2021 11:55

Nechápu, proč se předseda ústavního soudu neustále, NEUSTÁLE vyjadřuje a hodnotí politiku. Nemá být striktně apolitický?

2 2
možnosti

On je apolitický. A nevyjadřuje se neustále.

Kam vy na to chodíte...

4 0
možnosti