Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Včera jsem možná málo surfoval, ale nikde jsem nenarazil na známé kremloboty. Až večer mi to docvaklo. Oni stáli ve frontách u směnáren a měnili si žold za prohnilej dolar.;-D

4 0
možnosti

Přesně tak,

já coby známý kremlobot jsem včera nakoupil 4 kusy iPhone 6plus 128 GB na ruském e-shopu společnosti Apple. Cena 58.990,- RUB. Kurz 30,12 Kč za 100 Rublů. To už se opakovat nebude.

U nás stojí tento telefon 26.790,- Kč. Z Ruska jsem ho včera tedy získal za 17770,- Kč. Až telefony dorazí, obratem je prodám za 25.000,- Kč, takže zisk zhruba 24.000,- jen díky tomu, že jsem včera hodně surfoval a nestál ve frontě.

Zkuste dnes surfovat víc, ale na http://www.apple.ru to nezkoušejte. Prodej je od dnešního rána zastaven. Měl jste surfovat včera a nesledovat, kdo kde stojí frontu.

;-)

4 0
možnosti
Foto

O23t39t12o 31Č57e45r47n34ý

17. 12. 2014 10:27

Rád bych věděl, jak ta prohra RF bude vypadat a jak se na tom napakujeme. Měl byste vědět, když už víte, že kruh je uzavřený.

Takových v minulosti bylo, co už vidělo Rusko na lopatkách!

3 4
možnosti
Foto

Otíku, když budete držet oba palečky, dopadne to dobře :-)

7 1
možnosti
Foto

Šejna, Dokoupil, Hrdlička - pohov! ;-D

2 1
možnosti
PH

Já nemám ponětí, jak to v Rusku "patlají", ale jedno vím zcela určitě, že EU má 85% zadlužení, které neustále narůstá a to nesvědčí, že v EU jsou odborníci, spíše naopak i amatéři by to asi uhráli lépe.:-)

4 2
možnosti

Zkusme trochu konspirovat:

Rusové mají jedny z největších devizových rezerv na světě. Většinou v USD. Nyní, když jim padá rubl, tak ruská centrální banka intervenuje. Zbavuje se dolarů a za hubičku nakupuje rubly. Za stejnou hubičku mohou centrální úřady nakupovat i ruské akcie které se řítí z kopce podobně, jako rubl.

Vzhledem k tomu, že nominální cena ruských akcií a měny je výrazně níž, než reálná cena, pak ten, kdo teď nakupuje ruské akcie a měnu, nejspíš v budoucnu slušně vydělá.

Takže abychom se ještě nedivili, až zjistíme za pár měsíců, kdo se na současném runu na rubl a ruské akcie napakoval.

2 5
možnosti
ZH

Blábolíte, protože ruská centrální banka už intervence dávno zastavila. Jedinný výsledek intervencí byla ztráta dolarových rezerv. Těch 400 miliard doláčů bude totiž potřebovat na záchranu hospodářství a na dluhy. Včera jsem někde četl, že ještě letos musí splatit 33 miliard a příští rok 100 miliard dolarů. ;-)

6 0
možnosti
AD

Bože to je ale blábol. Ukažte mi prosím jediného "experta" na světě, který předpovídal, že ropa bude za méně jak 60 dolarů/barel.

6 3
možnosti

Jasně pane Bartoni,

když jsou ti ruští experti tak blbí, tak nám napište, kteří experti z USA a EU předpovídali počátkem roku, že ropa bude na konci roku nikoli za 100 USD, ale jen za 55 USD, a zaroveň předpověděli pád ruského rublu.

Vhledem k tomu, že ekonomičtí experti na celém světě jsou odborníci na všechno až poté, co se událost stane a nikoli předtím, než nastane, tak to Vaše vysmívání se Rusákům mi připada poněkud komické.

5 5
možnosti
PT

A co predpoved pocasi ? Taky nefunguje. Pojdme o ni debatovat...

1 1
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,76
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články