Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

1 ze 4 Američanů věří, že bůh rozhoduje o výsledcích fotbalu - Kdo věří v boha, tak pro něj bůh řídí všechno a je z podivem, proč polovina věřících (když vynecháme ateisty) vyjímá fotbal z božího vlivu?

1 ze 4 Američanů si je jistý, že Slunce obíhá kolem Země - Dotaz co obíhá kolem čeho je vlastní gól autorů dotazníku, protože Slunce a Země obíhají kolem společného těžiště, navíc jenom v těžišťové soustavě. V soustavě spojené se Zemí obíhá Slunce kolem Země (pohyb je relativní).

O čem chete jednat s Putinem, který lže, nedrží sliby a pozískání jakéhokoli území bude chtít pravděpodobně další? Kdo si osobuje právo rozhodovat o ukrajinském území?

Zelenskyj nevěří, že mu Čína pomůže zatlačit na Rusko (jak na to autor přišel?), jde mu o to, aby Rusku nepomáhala.

4 0
možnosti
Foto

J42a72n 20Š80i15k

4. 8. 2022 19:23

Tak proč to nenapíšešete na rovinu: Ukrajino, v zájmu míru a našeho zaprděného klídku vyvěs bílý prapor a poklekni před jeho výsostí Putinem. V naší historii se neco podobného stalo. My jsme poklekli a políbili prsteny i zadky. Morálně to náš národ zdevastovalo na několik desetiletí. Váš článek a mnohé jiné na tomto blogu jsou toho živoucím důkazem. Hezký den

14 0
možnosti

Ta devastace u nás pro některé jedince bude možná celé století ;-(;-(;-(.

1 0
možnosti
Foto

Klikl jsem na link "čemu věří lidé tam", který jste uvedl v článku, a dostal jsem odpověď, že uvedená stránka

https://janbarton.blog.idnes.cz/:%20https:/globe24.cz/revue/35836-nejsilenejsi-pruzkumy-sveta-cemu-vsemu-veri-americane

neexistuje.

Mohl byste to prosím Vás opravit nebo vysvětlit.

Předem Vám děkuji.

1 0
možnosti
Foto

A existuje vůbec pan Bartoň? Tedy jako živá osoba. :-)

2 0
možnosti

Vy, když čtete o druhé světové válce, musíte trpět jako zvíře.

7 0
možnosti

Ona zabedněnost a hloupost má různé podoby. Jedna podoba začíná despotickým vládcem, který trestá nositele špatných zpráv. Podřízení se pak bojí říkat pravdu a přiklánějí se k různým - vlastně lžím. Pokračuje to tím, že podřízení, namísto aby od takového despoty prchli co nejdál, raději lžou. A končí to tím, že mezi sprostým lidem má despota klaku frenetických roztleskávačů ochotných rozbít hlavu každému, kdo by proti bohu vznesl cokoliv nehezkého.

Z toho lze potom dovozovat, zda je správnou politikou nechat Ukrajinu vykrvácet. Nejprve je třeba se zeptat samotných Ukrajinců, zda chtějí nad sebou takovou hloupou vládu. Protože už od začátku se začali bránit, namísto aby dle očekávání Putina přivítali ruské tanky s mávátky a pomohli mu svrhnout ukrajinskou vládu, pak můžeme mít za to, že Ukrajinci takovou vládu nad sebou nechtějí. V takovém případě má smysl jim pomáhat.

Jinak ta válka je ještě hloupější tím, že tomu, čemu dle vás měla zabánit (vstupu Ukrajiny do EU a NATO), naopak urychlí. Není tedy taková válka jasným znakem zabedněnosti?

7 0
možnosti
Foto

A jako bonus vstup Finska a Švédska do NATO.R^ Kdepak, ten Putler je hlavička.;-D

7 0
možnosti

Bohužel máte pravdu. V médiích stále čteme o tom jak je na tom ruská armáda špatně, o kolik přišla muničáků, o kolik vojáků, že tudíž nemá lidi, že nemá techniku, že má neschopné velení a podobné cynty, ovšem skutečnost je taková, že byť mírně, tak na východě zatím stále postupuje. A to bohužel na rozdíl od ukrajinské armády, ta v současnosti postupuje leda tak díky mediálním výkřikům politiků, ale nikoli skutečně.

1 8
možnosti

Vy myslíte, že zprávy o osvobození desítek obcí od rusáků jsou vymyšlené?

4 0
možnosti
Foto

Kvůli politické korektnosti bych titulek upravil na

Rusáci jsou zabedněnci

3 0
možnosti

Ušlechtilí duchové vyzývají svět (kdo to je?), aby zasáhl proti Rusku ve prospěch Ukrajiny, Připomíná to historické pokřiky z minulosti - Hrrr na ně! - přičemž ovšem ti, kteří křičí na blogu Idnes hodlají zůstat v bezpečí ve své hospůdce. Hrr by měl provést někdo jiný. Když odhlédneme od toho, že lidi jsou v podstatě líní a neradi umírají za něco, co se jich netýká, válka je taky o penězích. Až v první řadě, řekl by český ekonomický klasik. A moderní válka je pěkně drahá sranda. Někdo to hrdinství taky musí zaplatit. Kdo? Nejlépe někdo jiný, někde jinde. Ten ať taky jde umírat. Pochválíme ho za to.

2 2
možnosti

..... vono kolem a dokola, obecně řečeno,- ....nikdo není dokonalý, žejo?!

1 0
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,86
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články