Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Celé NATO tvrdí, že válka bude a jenom samotná Ukrajina se snaží všechny členské státy NATO uklidńovat, že nemá o Ruském útoku ani sebemenší poznatky.

Že by CIA, Biden a Jens Stoltenberg o 16.2.2022 lhali ?

To se mi nechce ani věřit.

Vždyť jsou to naši spojenci a ti nelžou.

;-)

3 0
možnosti
LV

Nemůžete dost dobře srovnávat strategii informační války spojenců před vyloděním (taky jsem četl Tajemství dne D) a současné aktivity NATO, resp. USA. Před vyloděním v Normandii spojenci chystali útok, dnešní terminologií agresi, na cizí území, současná informační válka ze strany má naopak agresi Ruska na cizí území zabránit.

Tenkrát spojenci potřebovali utajit, kdy a co se stane, dnes potřebují Rusku sebrat argumenty a ukázat ho jako agresora (kterým skutečně je, ať již Ukrajinu napadne či nikoliv).

Jsou to dvě naprosto rozdílné věci.

A proč je Rusko agresor? Řinčením zbraní na ukrajinské hranici přinutilo Ukrajinu vzdát se snah o členství v NATO. Není to nic jiného než zneužití síly.

2 1
možnosti
LV
JK

Jan Bartoň píše o propagandistické mašinerii.

To je dost vtipný.

1 3
možnosti
VV

Jsem napjatej, zda plukovnik Putin zitra ohlasi v rozhlase i televizi ze: dnes od 5:45 opetujeme strelbu na ukrajinske hranici.;-D

1 0
možnosti
JS

Rusi nemohou zaútočit 16.února. Jste bohužel se svými informacemi pozadu. Rusi už zaútočili obsazením Krymu, takže válka Rusko - Ukrajina už dávno probíhá. Ukrajina se už posílila dodávkami zbraní , takže 16. by se mohla začít konečně bránit. Ovšem vypadá to, že někteří ukrajinští politici si celou situaci uvědomili, takže nechtějí pomoct válečnými akcemi USA dosáhnout toho, aby mohli dodávat do Evropy plyn za trojnásobek ceny proti plynu z Ruska. Takže nic nebude.

2 0
možnosti
Foto

J32o14s55e84f 42B58á52r58t48a

15. 2. 2022 11:04

Z diskuze na NP: proč mám pořád nutkavej pocit, že ti američtí zpravodajci jsou ještě větší pitomci, než naši čučkaři ??? Putin přece nikdy neřekl, že zaútočí ???? .....stačilo mu jen rozeslat pár satelitních snímků ....no toto!!

3 1
možnosti
JL

No já nevím.......Čekal jsem, že Rusáci zaútočí, ale už je to tak profláklé, že by to vypadalo divně.S invazí v roce 44 bych to moc nesrovnával. Tehdy totiž Stalin pořád urgoval Spojence, aby vytvořili druhou frontu, tudíž tak nějak museli, protože jinak by bolševici z Kremlu zabrali celou Evorpu. Teď jde o malou zemičku, která Rusko neohrožuje.

0 0
možnosti
Foto

Připomínají blázny čas od času věštící konec světa.

3 0
možnosti
JB

J80i95r55i 42B33o39r

15. 2. 2022 10:02

Moc jste se z té knihy nepoučil.

1 2
možnosti