Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J90a88k23u44b 35H43o51z57a

9. 2. 2021 12:10

Já je chápu. Také pohrdám EU. Smí se to ještě?

3 1
možnosti
AT

Vše proběhlo dle regulí,

formou spokojenosti obou stran, nemyslíte autore? Jednostranný kopanec do rozkroku to zcela jistě nebyl, ale recipročně zcela jistě a tak pohrdavost Ruského vedení, tak padlo také i na samotné Ruské vedení. S pokročilým časem, bude mít toto vedení Ruska a jeho pohrdání, odezvu také u vlastního Ruského lidu, nebo toto pohrdání ze strany Ruského vedení, Ruský lid prožívá a zažívá, dnes a denně....

0 0
možnosti
PS

Nadpis bych obrátil, čistě teoreticky. K panu Navalnému, jak přišel k majetku? Jak to vypadá, v Rusku jde o hon na zbohatlíky. Pokud se mýlím, v čem?

3 0
možnosti
AT

Hon v Rusku na zbohatlíky,

je v plně režii a taktovkou p.Putina a jím řízené FSB, a tak když se opoziční politik či zbohatlí oligarcha znelíbí, tak začne hon na tohoto opozičního politika a nebo zbohatlého oligarchu.

1 1
možnosti
LB

Rusko a třeba i Čína vnímají, jakou averzi vůči jejich národu zdejší cítí, v diskuzích nenávistné příspěvky i proti Číně, která nám v životě neublížila, jo ta vypěstované nenávist je jasná jak za studené války

1 1
možnosti
Foto

To mi jsme spíše chtěli ublížit Číně, když se náš jeden publicista na počátku 20. století ptal, proč se Rakousko Uhersko neúčastní jejího rozkouskování.

0 2
možnosti
JL

Myslím, že Rusko dává Evropě najevo, že ji nepotřebuje a že na ni kašle - jen to mylně interpretujete jako EU. Rusko spíše ignoruje a provokuje západní Evropu, protože vidí její slabiny - Západní Evropa se rozpadla na partičku oslabených národů, jejich největší sláva už odešla. Sice Britové a Francouzi mají nějaké atomovky, ale vědí, že konfrontaci by zaplatili koncem své existence...Rusko má navíc silnou pozemní a leteckou armádu a už se nemusí být invaze jako za Hitlera. Američani budou čím dál víc zaneprázdněni a oslabováni Čínou. Evropa je v háji, jednoduše řečeno.

3 1
možnosti
ZZ

Úplně stačila jen ta první věta, k správnému vystižení skutečnosti.

Tem zbytek je už jaksi úplně zbytečný !!!

:-):-):-)

0 0
možnosti

Přitom Ruská horda jako ekonomický trpaslík, s asi 10x menším HDP než EU, který většinu svého obchodu realizuje v EU by mělo šoupat odřenými láptěmi...

3 4
možnosti
Foto

Jak by asi dopadli diplomaté z Běloruska, Kuby a dejme tomu z Číny, kdyby se zúčastnili v Praze nepovolené demonstrace propagující vystoupení ČR z EU a NATO?

8 2
možnosti
Foto

Jak víte, že se zúčastnili nepovolné demnostrace ??? To jste tak naivní anebo ...., že si myslíte, že diplomat půjde v cizí zemi demonstrovat proti režimu. Pokud si to myslíte, tak je vidět, že se vám dá nakukat cokoliv.

1 4
možnosti
PB

...... a je na světě vůůůbec nějaká země, která EU nepohrdá;-D?!?

2 0
možnosti
JK

Totalitní vůdci s vidinou neomezené moci nad celým světem přicházejí a zase odcházejí. Přichází když lid se nechá zblbnout frázemi o budoucím krásném a snadném životě a když lid se vzdá svých svobod. Odcházejí ve chvíli, kdy se lid rozhodne vzít si svobody zpět. Pro totalitního vůdce je ten kdo věří v pravdu, právo a spravedlnost, jen naivní slabošský snílek. Ale i tak se vůdce slabocha bojí, testuje ho pošlapáváním svobod a práva a stupňuje to. Anexe cizího území je už dost odvážný kousek. Přitom ale vůdce nepřestává kňučet jak je utiskován ohrožován a bezbranný. Dokud nepřestane kňučení hrozí válka.

Jestli momentálně cítíte jistou podobnost s Mnichovem tak se zřejmě nemýlíte, je místo ČR je k obětování vybrána Ukrajina, zatím prý jen Krym a hraniční oblasti, kde (a teď pozor) žije nelidsky utlačovaná menšina. Podobnost jevů není náhodná, protože podobné jsou to režimy.

Svoboda prostě je a nepotřebuje se vnucovat, to totalita, pokud chce existovat, musí proto svobodě bojovat a to dost tvrdě, vůdci se mylně domnívají, že mohou svobodu porazit, pokouší se o to a stále prohrávají. Vůdce potřebuje všechnu mediální pozornost, musí se sebechválit a odměňovat, svoboda to nepotřebuje, každý ji v sobě má a proto také totalita nemá šanci vyhrát. Proto se vůdci svobodného světa bojí a používají veškeré prostředky proti pronikání svobody, marně.

2 1
možnosti
Foto

Svoboda se nepotřebuje vnucovat? A že tedy VS musela být uzbrojena. A Německo, Itálie, Japonsko na hlavu poraženo?

0 0
možnosti
JR

J23a24n 59R53á90ž

8. 2. 2021 13:00

Abych řekl pravdu, důvodům proč byl článek napsán nerozumím. Ale to je vedlejší.

Jako důležitější se mi jeví, že North Stream bude postavený, i kdyby se Biden postavil na hlavu. Merkelová si s Putinem bude dál přátelský povídat, německé firmy budou dělat v Rusku miliardové obchody. Petříček si bude zvát často na pokec ruského velvyslance, čemuž se on zasměje a ideologicky zaslepení Čechové se budou odmítat očkovat Sputnikem, i když mu EMA udělí registraci. Tož asi tak!

Mimochodem: Opěvovaný Navalnyj souhlasil s anexí Krymu i s útokem na Gruzii Dělat z něho kladného hrdinu jen proto, že kritizuje Putina, je nesmysl.

10 0
možnosti
  • Počet článků 2677
  • Celková karma 29,88
  • Průměrná čtenost 2016x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články