Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M27i74l95a33n 36K57e29s58l

22. 2. 2022 18:29

No jo,na co Joe sáhne to z orá,řekl Obama.Dobře ho znal.

1 2
možnosti
ZZ

Obama , který byl prezidentem USA v letech 2009–2017 se dopustil celé řady trestuhodných chyb a naprostého selhání politiky USA , včetně rozpoutání občanské války v Líbyi, Iráku, Sýrii a patrně i na Ukrajině.

Tak tento člověk chce někoho kritizovat ?

;-(

2 1
možnosti
IS

Pan Bartoň je dlouhodobě mimo. Těžce mimo. Asi je to jeho oblíbený koníček.

6 4
možnosti
ZZ

Možné je všechno - ale jeho předpovědi jsou skutečnosti blíž, než ty vaše.

;-)

1 5
možnosti
DV

D51a90v81i91d 25V25l64k

22. 2. 2022 13:18

Když pominu celou tu stránku keců, vypadne mi z toho jenom jedno. Rusko právě obsadilo vojensky 7% sousední země. Použilo scénař, který jako by vypadl z předvečeru druhé světové války. Za mě je Putin stejný gauner jako Hitler a pan Bartoš z toho vyvodil , že si za to můžeme sami a hlavně za to samozřejmě může americká propaganda.

15 0
možnosti
JD

Výborně pane Vlku, a teď mi řekněte co bude naše republika proti tomu dělat?

1 2
možnosti
Foto

Jak bylo řečeno, je třeba začít volat po míru. Pár psychopatických bláznů má prst na spoušti jaderných zbraní a i kdyby ne, ve jménu míru a svobody může být Ukrajina srovnána se zemí.

1 2
možnosti
Foto

Je to tak. NATO se stáhne z východní Evropy a pak možná ten mír bude. To máte na mysli?

8 0
možnosti
TC

Proč si americký prezident Joe Biden, britský premiér Boris Johnson a vlastně všichni vrcholní představitele západních států nezvolili do svých týmů poradců jako člena českého experta na Rusko Jana Bartoně je nepochopitelné. Mohli všechno vědět správně a daleko dříve. Možná je českým poradcem Vladimíra Putina a jenom provokuje.

3 3
možnosti
ZZ

Faktem je, že CIA viděla situaci úplně jinak a Britská rozvědka dokonce vyhrožovala obklíčením Kyjeva. A Vladimír Vladimirovič se přitom spokojil se vzbouřeneckými oblastmi.

;-)

0 1
možnosti
MM

Hitler si při řešení problémů se Sudety, které sám vytvořil, zajistil aspoň mezinárodní stafáž, která měla působit jako jeho oprávněné požadavky.

Putin si vystačil sám, je to moloděc.

6 0
možnosti
Foto

Problémy se Sudety jsme si vytvořili sami, Hitler jich jen využil. Stačí si prostudovat české dějiny a porovnat, co jsme Sudeťákům slíbili a jak jsme se k nim následně chovali.

6 2
možnosti

Autore, nenapadlo vás, že uznání samostatnosti republik není žádným důvodem k jejich vojenskému obsazení?:-P

16 1
možnosti
Foto

Klasika. Může za to USA, NATO, FBI, NASA, EU, HUKL, JUZTR, jenom Rusko vlastně dělá jen to, k čemu je donuceno.

Jo a zapomněl jste ještě na Kalouska a Sorose.

17 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
8 2
možnosti
LV

Obsazení Luhanska a Doněcka je regulérní válečný akt. To, že nepadl prakticky žádný výstřel, není zásluhou Ruska, ale Ukrajiny, která de facto území okupované Rusy obětovala, ale zjevně je připravena ruskou armádu dál nepustit.

Západ o obsazení "nezávislých" republik ruskou armádou nemluvil z toho důvodů, že tato situace trvá již 8 let a je dostatečně známá. Putin pouze "uznáním nezávislosti" těchto území přestal předstírat, že tomu tak není. Hrozba vpádu Ruska na Ukrajinu stále trvá, a zda to bude dnes, zítra, za týden nebo za měsíc, není vůbec podstatné. Stejně tak není podstatné, co se dostane do novin z americké či evropské strany. Je to zpravodajská hra kombinovaná s honbou médií za senzací a co nejpřitažlivějším titulkem. Toho, co píšou noviny, se chytají hlavně proruští trollové, aby neustálým omíláním toho, že válka měla vypuknout tu ve středu, tu v neděli, dokazovali, že Putin válku nechce, to ti zlí Amíci.

Pořád platí, že na hranici Ukrajiny, a teď už i částečně na jejím území, leží nějakých 200 tisíc ruských vojáků plně připravených na útočnou válku s cílem obsadit ukrajinské území. A za to můžou Američani úplně stejně jako Kalousek.

15 3
možnosti
ZZ

Teď může začít NATO konečně vyjednávat - a ne dávat Rusku ultimáta.

;-)

0 1
možnosti
  • Počet článků 2659
  • Celková karma 31,34
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články