Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

..... cóóó Rusko ?!?,- JÁ nevím co s něma, mám jich plnou zahradu, aj do kvartýru se mi ženou, před barákem tanky a na střeše vodpalovací rampa pro SS-20,- a co ti chudáci v v Pobaltí,- tam sou už vod května, Poláci sou z nich na prášky,- tam sou vod června, ale nejvíc je mi líto Finů,- tam vletěli v srpnu ...... to mám vod "maskirovek a trojskejch koňů", alias "imbecilů" (proč se jim tak přezdívá? - nevím!) ..... pokud se prognozy nenaplnily, nezoufejte, voni přijdou !!! ..... a pokud si někdo v Kanadě myslí, že sou za vodou, tak sou na velkým omylu, voni ti parchanti přijdou i tam !

1 1
možnosti

J59a29r21a 53R61a10n30k

11. 12. 2014 20:07

Horsi to meli kdyz se jim za Jelcina vratili vsichni z vchodni Evropy, na to zapominate vsichni, proto ekonomika stagnovala, nemeli pro ne zamestnani a ani cim je zaplatit.

1 0
možnosti

to je tak ,když někdo nemá na argumenty oponenta dost intelektu, tak začně čmuchat -digitální přelud, ubožák , z blázince-chudáci

0 9
možnosti

čmuchat?  ale Cendelín voni jsou mi ukradenej ale jejich způsob jak se snažej jak malej vzteklej fracek provokovat je hodně signifikantní, je mi jedno čím jsou v reálu tady jsou pro mě provokatér a ubožák, jakou nosej masku na veřejnosti nevím

5 0
možnosti
Foto

co to je ten Cendelín???

4 0
možnosti

Jen digitální přelud, přece nic takového nemůže reálně žít....:-)

4 0
možnosti

Já myslel, jak se zde všeobecně tvrdí, že v Rusku panuje tvrdá cenzura a najednou to není pravda, tak co je vlastně pravda.

1 1
možnosti

J61a45n 95S35e34m16i83k

11. 12. 2014 11:40

V rusku nepanuje cenzura, ale vlivy a ovladani medii.

V zasade to funguje tak ze si celkem kazdy muze napsat co chce, ale pokud pise proti vlade a ma velky vliv prijde financni kontrola, a odsoudi majitele za neplaceni dani. 

Pripadne dostane nabidku se sthani vyhnout a prodat medium.

To postihlo radu televiznich kanalu a velkych novin mezi 2002-2007.

Mala periodika s omezenym okruhem ctenaru si celkem mohou psat co chteji dokud jsou mala a bez vlivu.

5 0
možnosti

Příjmy ukrajinské státní kasy se kvůli válce na východě země propadly o pětinu. "Jelikož 20 % naší ekonomiky je soustředěno v Doněcké a Luhanské oblasti, přišli jsme o 20 % ekonomického potenciálu a příjmů," řekl poslancům premiér Arsenij Jaceňuk.

Ukrajina je podle MMF na pokraji finančního kolapsu a potřebuje v nejbližších týdnech pomoc ve výši zhruba 15 miliard dolarů.

1 2
možnosti
Foto

J39a62k23u85b 23R47o33t90h

11. 12. 2014 11:33

Kam? No, napsal bych to, ale mamka mne vychovala ke slušnosti.;-D

5 0
možnosti

zbytečně trpíte autore, oni už si poradí

my jsme ty naše okupanty v Afghanistánu taky pohřbili na státní útraty

1 6
možnosti

jako amíci se svejma z Koree, Vietnamu, Afghanistánu, Iráku, Libye , kde je problém ?

1 3
možnosti

Problém je v tom, že amíci nikdy nepopírali, že tam ti vojáci byli. Rusko tvrdí, že tam jsou jen vojáci na dovolené a dobrovolníci. Tudíž stát přece nebude platit náhrady za někoho kdo odjel bez rozkazu do cizí země. Nebo že by to přece jen bylo jinak?:-)

4 0
možnosti

Současné prozápadní euforické nálady na Ukrajině se mohou brzy změnit v přesně opačné emoce, pokud Kyjev uvidí, že snaha Západu o pomoc zemi začíná i končí u slov. Je to přesně to, co se přihodilo Rusku v roce 1990. Také tehdy Západ neustále opakoval mantru o „reformním procesu“, který přitom nebylo z čeho finančné nastartovat.

1 5
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,70
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články