Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J34a11r26a 98R86a84n94k

29. 11. 2015 5:28

Turecky prezident jasne rekl, ze je "really saddened", ale zadna omluva neni, Rusko jiz predtim  narusilo airspace, tak jako si koleduje ve svedskych vysostnych vodach se svymi ponorkami, tady je presne, co Erdogan rekl:

http://www.cnn.com/2015/11/28/middleeast/syria-turkey-russia-warplane-shot-down/

0 0
možnosti
NM

...mám dojem,že pravda vyjde co nevidět napovrch a budem se divit...jen kdyby se psala pravda;-D;-D[>-]

0 0
možnosti
Foto

Mne by zajímalo, zda si RF předem vyžádala svolení, že když bude operovat v blízkosti tureckých hranic, může na pár sekund vstoupit do tureckého vzdušného prostoru.

Karma.

5 3
možnosti
Foto

Stando Nováku, jestli víte o tom svolení, tak sem s ním.

1 1
možnosti
AK

Článek je o sestřelení ruského letadla, nebo ne?

Vzhledem k tomu, že 17-vteřinové narušení - pokud k němu opravdu došlo - není hrdelní zločin, myslím si, že Rusko celkem pochopitelně očekává omluvu, návrh na odškodnění a potrestání viníků.

4 4
možnosti
TB

a proč? Rusko narušovalo vzdušný prostor Turecka celkem pravidelně, a Rusko nevylovilo nic. Turecko naopak jim několikrát řeklo něco o vážném varování,a že to bude příště horší. Možná, kdyby se Rusko zmínilo o tom,že při akcích podél syrsko-tureckých, se může stát,že někdo vletí na vzdušný prostor Turecka, tak by se nic nemuselo stát. Ale Rusko(SSSR) to dělá celkem pravidelně

5 2
možnosti
Foto

Ale vždyť Rusko není z čeho obviňovat. Nikoho nesestřelili, jenom povstalcům dodali BUK. A povstalci to letadlo také nesestřelili úmyslně. Proto nechápu tu úpornou snahu Rusů to zatloukat.

4 3
možnosti
Foto

Sorry, spletl jsem vlákno. Měla to být odpověď panu Hrdličkovi.

2 0
možnosti
JP

Pane Beneš a co má společného sestřelení Suchoje v Sýrii(Tureckem) se sestřeleným letadlem nad Ukrajinou(agresor nejasný)?

3 2
možnosti
Foto

Nad Ukrajinou - agresor jasný - proruští povstalci. Vy jste to do teď nevěděl?

7 4
možnosti
SN

:-).....Jak píše většina diskutérů, plácáte a prd víte !  Dodnes to nikdo neví, alespoň to nebylo publikováno. Vy jste už jak jeden profláknutý jako jeden bloger J.Z., který hned ten den věděl, že  za pádem ruského letadla  mohli ožralí mužici, kteří odflákli technickou prohlídku před letem ! RvRvRv

4 1
možnosti
SN

:-)...že za pád.....

0 0
možnosti
JH

Bartoň, a odkud vědí, že to letadlo sestřelilo Rusko?  Prokázáno bylo, že bylo sestřeleno pozemním raketovým prostředkem, nikoliv kdo byl jeho vlastníkem a už vůbec ne, kdo jej obsluhoval, ačkoliv z rozmístění zásahů střepin na draku, kursu letadla, který v okamžiku zásahu mělo, jeho rychlosti a rychlosti střel by se mělo dát velmi snadno vypočítat odkud výstřel vyšel. Že takový jednoznačný výpočet nikdo nezveřejnil, je krajně podezřelé, pokud by to bylo z Ruska věděli bychom to už dávno. A ještě k té omluvě, moje babička říkávala, " co je po pardoně, když je po fazoně"..

6 1
možnosti
Foto

Ale jasně že to sestřelili proruští povstalci. Je vidět, že mnoha lidem se pravda bude muset opakovat donekonečna, ale stejně ji nepochopí.

9 5
možnosti
GK

Pane Barton, vy jste clen vysetrovaci komise v Holandsku?

5 1
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,70
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články