Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

pokud by na území Česka vznikla ozbrojená armáda, která by usilovala o svržení demokraticky zvolených politiků říkali bychom jim umírněná opozice? Asi sotva.

3 0
možnosti
Foto

Proboha, jaká "prozápadní opozice"?

5 1
možnosti

Dobře napsané, přímo novinářský komentář. Podle mého názoru Rusové nezadržitelně už směřují do role jedničky světové velmoci. Boj proti islamistům? Kdo by proti tomu za téhle situace pohybu běženců protestoval? Rusové se toho chopili právě v Sýrii a světu nyní předvádějí, co vojensky dokážou, nehledě na své tamní strategické zájmy. Protesty západních politiků jsou jako před Mnichovem pouze rétorickou povinností oponentů a sami čekají, jak to v Sýrii po angažmá Ruska dopadne. Zrovna tak jako kdysi po Mnichovu. Jednoduše řečeno, nezmohli nic a Rusové to vědí. Tak v Sýrii začali dělat "pořádek" po svém. A že ho udělají, to si jsou už vědomi ve Washingtonu, Berlíně i Paříži. A ve všech těchto baštách západní demokracie budou znít zase jen slova a ne činy.

2 1
možnosti
Foto

Pane Štrompfe dal bych plus až na to, že Rusko směřuje do pozice světové velmoci. Rusko je na  tom ekonomicky hůř než  nacistické Německo. Nic nevyrábí, nic nevyváží jenom suroviny a z těch žije a dokáže získané finance projíst. Nejzadluženější firmou světa je státní Ruský Gazprom. Ruská letadla mají avionitiku dovezenou ze západu.

5 2
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,85
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články