Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P79e42t82r 40B98u17r69i47a10n

28. 1. 2021 19:05

Je hezké, že všechno z ruské strany je u vás fakt a všechno proti je propaganda. Už jenom tímto výrazivem se dostatečně odkopáváte.

2 5
možnosti
DR

Naštěstí jste tu ale přece vy a Váš světonázor. Všichni jsou přece .... jen já jsem nejchytřejší ne.

A ohledně Vaší poznámky,není to v poslední době, hlavně v médiích, spíše obráceně? ;-D

6 0
možnosti
FM

Jen na doplnění ruskou vakcínu nakoupil Izrael i Srbsko a některé státy Jižní Ameriky, nejenže se to vysoce politizuje ale jde hlavně o sakra velký prachy a na zdraví záleží až potom. Už jste četli nějaké odborné porovnání vakcín jakým způsobem jsou vyrobeny a jejich nežádoucí účinky, no nečetli .

5 0
možnosti
DR

Bohužel máte pravdu. Nikdo o té vakcíně skoro nic není, ale žvanit o tom jak je špatná dovedou dokonale. A jediným důvodem je to že je ruská. Už klasické pokrytectví.

4 1
možnosti
PB

P84e34t28r 92B15u90r59i78a36n

28. 1. 2021 22:15

To bude asi tím, že si Rusové nepožádali v Evropě o její registraci, že?

0 1
možnosti
MK

M41i72l69a28n 93K47e98s17l

28. 1. 2021 15:08

Nic jiného nezbývá než jich pár set tisíc koupit.Nastrkat v očkovacích centrech do ledniček a lidem dát vybrat chceš ruskou vakcínu nebo žádnou.Myslím,že se se najdou lidé,kteří nechtějí čekat na smrt, protože sympatizují s Navalnym.Nemyslím,že Babiš si vezme na svědomí další zbytečné mrtvé.

2 3
možnosti
Foto

Já bych se té ruské nebála, možná dokonce bude účinnější, protože je na jiné bázi.

4 1
možnosti
Foto

Kritizujete politizaci kovidu a sám se dopouštíte ideologizace ruské vakcíny. Podle mne neprošla dostatečně klinickými testy, které ostatně pokrývá závoj nedůvěryhodnosti. Klidně se jí i s ostatními příznivci této vakcíny nechte očkovat. Já bych se od ní určitě držel dost daleko.

4 1
možnosti
EH

K čemu klinické testy, když proběhlo masivní očkování naživo? Jenom by to chtělo získat reálná data, jak to dopadlo.

1 0
možnosti
VB

Vážený pane, nechte se soukromou cestou, nebo např. přes Maďarsko (jistě vám vyhoví, aspoň si to na vás vyzkoušejí), naočkovat Sputnikem a dejte nám ostatním pokoj. Ono úplně stačí, že se i západní vakcíny schválily příliš rychle, s nedodělanými klinic. studiemi, např. nemocnější jedinci ve výzkumu moc zastoupeni nebyli. Např. Ukrajinci se ruské vakcíny bojí a u nás někteří z nich prosí o očkování západní vakcínou. Celkově si ale myslím, že v EU mělo proběhnout evropské referendum, zda většina občanů chce být očkována západ. vakcínami s nedostatečnými daty z klinic. výzkumu (seniorům, protože je jich méně, bych dala hlasy navíc, např. každý z nich by mohl hlasovat s třemi hlasy).

1 5
možnosti
ZZ

Prymula v rozhovoru pro Radiožurnál mluvil konkrétně o ruské vakcíně Sputnik V, kterou již k použití schválily Bělorusko, Argentina, Bolívie, Srbsko, Alžírsko, Palestina, Venezuela, Paraguay, Turkmenistán, Spojené arabské emiráty, Pákistán a Maďarsko.

:-):-):-)

4 1
možnosti
JK

Podívejte Rusko je náš nepřítel, lže, podvádí a nezákonně okupuje cizí území. Není doloženo řádné testování, ani zda a jak prošla vakcína procesem schvalování v Rusku. O schválení vakcíny pro EU zatím Rusko nepožádalo a prý se ani nechystá. Což je samo o sobě podezřelé.

Partyzánština Orbána je hazard vůdce se životy Maďarů, doslova Ruská ruleta, buď to aspoň neublíží, nebo bude průšvih. Orbán sází na to, že cokoliv se stane, prohlásí za obrovský úspěch. Podobný přístup praktikuje i náš Andrej, neví co má dělat, politikaří s komunisty, kšeftuje se strachem a dohlíží na toky peněz na konta spřátelených firem a jemu ukradený osud všech co se propadají do dluhů a do konce života se z toho nevyhrabou, to bude řešit jiný premiér. Nevím jak pojmenovat člověka, který na to čumí, platí a pak ho i volí, nožná dáte nějaký typ.

3 7
možnosti
HH

Nemáte pravdu v tom, že by Rusko nepožádalo o schválení vakcíny Sputnik V v EU. Opak je pravdou. Šíříte tu dezinformaci.

5 0
možnosti
Foto

V nouzi poznáš přítele. Četl jsem, že Německo bez ohledu na rozhodnutí EU o společném objednávání vakcín si samostatně objednalo mimořádné vakcíny. Izrael zase měl vakcíny předražit a dostat přednostní dodávky. A to jde jen o vir s 2% smrtností a státy okamžitě projevily lidstvu vlastní sobeckost a bezohlednost bez ohledu na proklamovaná hesla.

1 0
možnosti
Foto

R^Ale jinak jsme si v EU všichni rovni a Evropa jsme my;-D.

1 0
možnosti
Foto

J97i21r73i 52C97i86z

28. 1. 2021 11:47

Vazeny autore, dovolim si Vas upozornit na nektere nepresnosti ve Vasem bolgu. Predevsim plynovod z Ruska nebude slouzit jen Nemecku, ale taky Dansku, pro ktere ma pravdepodobne mnohem vetsi vyznam. Na tema "North Stream" se jeste loni vedla v Bundestagu velka diskuse, zda ho zastavit ci nikoliv. Nakonec zvitezil pragmatismus s tim, ze byl pred dokoncenim za velkych investicnich nakladu a Danove by nemuseli s jeho zastavenim souhlasit. Pokud ruska vakcina projde prisnymi evropskymi zkouskami stejne jako ostatni doposud schvalene, tak nic nebrani ji nakupovat. Ale po zkusenostech napr. s dopingem u ruskych sportovcu krytych jejich antidopingovou laboratori, jsou samozrejme vsichni velmi opatrni. To nemluvim o novicoku. Politizaci z cele kauzy vakcin delate spise Vy.

0 4
možnosti
HH

Proč tu pletete doping s novičokem? To má znamenat, že rusové jso?u neschopní

4 0
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,89
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články