Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Jiří Vyvadil, byl vždy politický packal. Snil o jak jeho přítel Jiří Paroubek o spasitleké úloze našich dějin. bohužel na co šáhl to zpackal. V listopadu 1989, jako tajemník poslaneckého klubu ČSS, nenašel odvahu aby promluvil z balkónu Melantrichu. Po té co se to zlomilo, začal úrputně bojovat za svou politickou kariéru. Stal se přesedou ČSS a nastartovla její dráhu do nicoty. Když už věděl, že si v ní ani nevrzne, přešel do ČSSD atd. Dopuručuji bloh Jiří Vyvadil - zakladatel a spasitel Spolku přátel Ruska. 8-o

3 1
možnosti
JA

pan (sic) Vyvadil nějak zapomněl, co udělalo Rusko v Grozném, když se chtělo Čečensko odpoutat od rusů.

5 0
možnosti
Foto

Pan Vyvadil je jeden z blogerů, který o občanské válce na Ukrajině a jejích příčinách píše velmi objektivně.

Z našich médií, hlavně ČT1 a ČT24 se dozvídáme pouze protiputinovskou a protiruskou propagandu nejpokleslejšího Goebelsovského stylu.

A podle karmy u pana Vyvadila je vidět, že většina lidí si i přes tuto neuvěřitelně lživou mediální masáž nenechala vymýt svoje mozky a má vlastní názor podobně jako před rokem 1989, kdy komunistická propaganda též hlásala něco jiného, než byla skutečnost.

Když se ale vrátím o těch 30 a více roků zpět, tak tolik komunisté nelhali, jako současný západní mainstream.

USA se svým chováním snaží vyvolat rozsáhlý válečný konflikt v Evropě.

7 7
možnosti
VS

Někteří je mají už přes třicet let tak vymyté, že už neví jací jsou.8-o

2 0
možnosti
Foto

Moje dcera mimo při své práci provádí monitoring tisku a to i zahraničního. Drtivá většina tisku a medií a popisuje na Ukrajině stejně tak, jak náš tisk. Pouze ruská media a a minimum  proruského tisku popisuje události tak, že v nich Rusko vystupuje jako hodný děda, který za nic nemůže.  Stejně události jak proruský tisk popisuje události na Ukrajině, pan Fojtík, Vyvadil a další. Předkládají fotky o hrůzách na Ukrajině, které měla způsobit Ukrajinská armáda. U drtivé většiny fotografií bylo prokázáno, že se jedná o podvrh podstrčený Ruskem a že se jedná o fotografie popisující události v Čečně, Srbsku, Kosově a v dalších oblastech. Stejně tak oni neuvedou fotografie, na kterých se proruští seperatisté,  v rukou drží nové samopaly ruský výroby, stejně tak oblečení, neprůstřelné vesty. Nepoloží si otázku, kdo je platí a kdo je vyzbrojuje. To se jim nehodí. Přitom Rusko je ve své historii známo, jhako neulhanější země, které však umí dělat propagandu.

9 6
možnosti
MD

Ba, ba. Rusko toho ma dost na svedomi. Ale starsi bratr USA, to je uz jina 'trida'. Kdepak ten, ne nej proste v mnohem nikdo nema. Jo, abych nezapomnel, k tomu zahranicnimu tisku. Uz deda se me ptaval, pri jistych prilezitostech, "kdyz si vsichni nadelaji do kalhot, tak udelas totez ?"

3 4
možnosti
KS

Pane Bartoni, vy jste mnohem větší demagog než většina blogerů, které ve svých článcích kritizujete.  Nechcete již psát něco jiného než rozbory článků těch kolegů, s kterýma vy "ideologicky" nesouhlasíte? Nebo jste natolik impotentní, že toho prostě nejste schopen?;-)

6 8
možnosti
VL

Nejdřív se dohodněte s těmi pány, co vidí v Putinovi spasitele, aby si dali oraz. O impotenci bychom se mohli bavit velmi dlouze a nedopadlo by to pro některé vaše  pisálky možná nejlépe!

6 0
možnosti
JP

Vyvadil je prototypem novodobého Quislinga. Místo polemiky by stačilo si odplivnout, za víc nestojí.

7 5
možnosti

Pokud nedokážete polemizovat ani s Quislingem,  tak potom už s kým?

1 1
možnosti

Dále: Je těžké říci, že neplatí téze: "Ukrajina jako „umělý útvar“ vznikla v dobách SSSR", když v té éře k ní byla připojena Podkarpatská Rus, která se mávnutím proutku proměnila v Zakarpatskou Ukrajinu, z Polska vyrvána západní Ukrajina a z Ruska převeden Krym.

Tím, že řeknete, že tedy dnešní Ukrajina není umělým útvarem, tak přinejmenším legitimizujete Stalinovo obsazení části Polska v r. 1939, ba jak se uvádí, v součinnosti s Hitlerem. Vyhlašujete tedy, že pakt Ribbentrop-Molotov bylo to nejlepší, co mohlo svět potkat.

A až někdy někdo bude kritizovat převzetí Podkarpatské Rusi, tak ho pošlu za Vámi, aby jste mu to správně osvětlil.

6 3
možnosti
MS

Převzetí Podkarpatské Rusi byl ovšem výsledek "nezištné a bratrské" pomoci SSSR. :-P

5 0
možnosti
PH

Ruská propaganda hojně karmou posvěcená

Takže jste nám vlastně sdělil, že všichni karmující lidé jsou idioti. Je to od Vás velmi šlechetné.

3 2
možnosti

Těžko říct, kdo mluví pravdu a komu se práší od pusy... Nicméně si nemůžu pomoct, ale nikde jsem do dneška nezahlédl ani náznak o jakýchkoliv genocidních čistkách, které zmiňuje pan Vyvadil. Nemá někdo nějaký zdroj který by se tímto zabýval?

5 0
možnosti
JS

Protože jste popsal realitu a dobře okomentoval Vyvadilův blábol, budete ukamenován rusofili.

5 2
možnosti
  • Počet článků 2655
  • Celková karma 31,50
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články