Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud pozoruji, tak agresivita zemí NATO nabírá na síle.

0 1
možnosti

Přesně podle generálního tajemníka NATO, viďte? On evidentně lže, lhal ve svém pražském projevu a Vy ho jenom papouškujete.

Jaká agrese, prosím Vás? Že má na SVÉM území rozmístěna vojska jak se mu to hodí, je agrese? To jako NATO bude diktovat Rusku, co smí a nesmí na SVÉM území? Putin nepůjde nikdy s vojskem za hranice (Krym je něco úplně jiného, ono to vojsko tam bylo stejně) a tak se alespoň bude tvrdit, že "určitě chce". A na základě tohoto vymyšleného tvrzení se už mluví, jako by se stalo. Mluví tak NATO ústy svého šéfa a Vy to hned hodíte do blogu. Inu, toto Vaše svobodné rozhodnutí je úsměvné. I když v podstatě smutné.:-/

0 4
možnosti

A32d80a81m 60S21t58a23v42a

11. 4. 2014 8:09

".....souvisely s neuspořádaným rodinným životem jejich vůdců. ...": S velikou lítostí se potom musím otřít, jak tu o mně užívá jeden váš kolega, o idol svého mládí, o prezidenta JFK, že, ten Vietnam... a jak to bylo s válčením USA v Clintonových avantýr v Oválné pracovně? a co "humanitární bombardování"? Fakt máte pravdu....

1 1
možnosti
Foto

Zkuste si něco najít o "uspořádaném životě" Karla Marxe. Což opět potvrzuje názor pana Bartoně.

O válce ve Vietnamu se tu už psalo, pro sklerotiky: nejdříve  severní komunistický Vietnam napadl jižní...

Humanitární bombardování je výmysl - výrok zlomyslně přisouzen Havlovi. Ten to formuloval jinak. Cílem této akce bylo zastavit nesmyslné krveprolití, na němž mělo Srbsko lví podíl.

4 2
možnosti

J95a22n 22J86o22š10t

11. 4. 2014 7:54

Vážený pane Bartoni. Vy popisujete důsledek, ale naprosto vynecháváte příčinu. Místo hospodářské a bezpečnostní spolupráce tu máme za sebou dvě desetiletí politiky "okopávání kotníků". Nebo jak chcete nazvat politiku rozšiřování NATO (přitom Rusku byly dány garance o nerozšiřování) směrem k ruským hranicím a všelijaké ty placené "občanské iniciativy" , které sledují to "rozsáhlé porušování lidských práv v Rusku" ... nedělám si iluze o stavu tamní demokracie ale je farizejské tvrdit, že je na tom stejně nebo dokonce hůře než v Číně, arabských státech, apod. Vaše slova jako "nepřítel" mi zavání hysterickými komunistickými propagandami. Rozpad SSSR byl nevyhnutelný, otázkou je jak spravedlivé jsou ty hranice narýsované tehdejšími (i gruzínskými a ukrajinskými) komunistickými pohlaváry v Moskvě. Lidí žijících v těch inkriminovaných oblastech se tehdy za SSSR ale ani při jeho rozpadu totiž NIKDO na nic neptal !

2 4
možnosti
Foto

NATO se rozšiřuje tak, že státy, které se obávají nějakého ohrožení, požádají o vstup do této aliance. Rusko nemá nejmenší právo do toho zasahovat, když po válce de facto zabralo část Evropy a nastolilo tam svůj nelidský režim. A těchto zemí se také nikdo neptal. Ptal se někdo lidí v pobaltských státech na začátku čtyřicátých let, zda si přejí být připojeny k SSSR? A s jakou rychlostí se po pádu SSSR zase odtrhly - do toho je někdo nutil?

5 1
možnosti

Máte pravdu. To "zlé" Rusko dokonce chce aby mu Ukrajina za odebraný plyn platila. No fuj taková agresivní politika.

3 1
možnosti
Foto

Nedluží zase naopak nám Rusko (SSSR) nějakou korunu za uran, který otroci v lágrech dobývali? Může nám někdy splatit ty obrovské škody na naší ekonomice a morálce, které vznikly za 40 let jeho působení u nás?

3 0
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,89
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články