Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M69i21l71a73n 31K55e95s85l

2. 6. 2021 23:17

O dotačních předpisech či zákonech nemám ani páru.Jen mi je divné,že se v nich uvádí nutnost provozování za dotaci pořízenou investici pět let.Je tam uvedeno za kolik let mohu prodat nebo převést na někoho jiného pořízenou investici?Pět,deset nebo nikdy?

0 0
možnosti
RK

Ano je. Říká se tomu udržitelnost projektu.

0 0
možnosti
Foto

Vaše blogy mám celkem rád, pokud nepíšete o ANO a A.Babišovi. Tam máme zcela rozdílné názory.

Tento Váš blog mi bohužel přijde jako konspirační teorie. Zpochybňujete nezávislost policie i státního zastupitelství, a tím i právní stát.

Řekněte tedy, kdy má policie věc došetřit ? Jednou jsou to senátní, jindy komunální nebo parlamentní volby. Nebo je tu koronakrize, nebo se schvaluje nějaký zákon nebo se plánuje vyslovení nedůvěry.. VŽDY proto budou Babišovci tvrdit, že je to načasováno, aby to ublížilo jejich vůdci (viz případ Rychetský).

Tvrdíte také, že kauza byla vyrobena na zakázku. Kdyby byl Babiš tak křišťálově čistý, tak by to asi bylo shozeno ze stolu hned a nemusel by svého syna nechat "rekreovat" na Krymu. Mimochodem není divné, že se do kampaně proti Babišovi nechala vmanipulovat i celá EU a OLAF ??

Pro Vás je jasným důkazem manipulace v kauze Čapí hnízdo to, že nakonec obviněn zůstal jen Babiš a paní, co dotaci pro Čapí hnízdo podepsala. Vidíte a já to považuji za naprostý opak. Určitě v tom bylo namočeno více lidí, ale těm se to prostě nepodařilo prokázat a tak policie i státní zástupce MUSELI podle zákonů této země zastavit jejich vyšetřování. Že zůstaly obviněny dvě osoby je snad logické - majitel firmy a žadatelka o dotaci. Ti se totiž nemohou vymlouvat jako ti ostatní.

Že státní zástupce Šaroch v roce 2019 změnil náhle názor a rozhodl o zproštění, Vám nepřijde podezřelé. Mně zase naopak strašně !! Stejně tak, že letos v lednu mu dokonce musel kárný senát uložit trest za nečinnost v této kauze. Mohl bych také rozvíjet konspirace, že mu někdo vyhrožuje nebo na něj vyvíjí nátlak, a tak se bojí rozhodnout, ale to by byl právě ten rozdíl mezi názorem a konspirací.

Snad se tedy shodneme alespoň v jednom - celá kauza už trvá příliš dlouho a nevrhá dobré světlo na vyšetřovací schopnosti policie, ani na státního zástupce Šarocha. A že Babiš v tom asi nebude tak úplně nevinně, když na začátku přísahal na zdraví svých dětí, že neví, komu Čapí hnízdo patří.

5 0
možnosti
ZZ

Máte sice pravdu, ale to měl Babiš předpokládat, že státní správa si dá na čas.

Vnitro i spravedlnost patří socanům - a ti vůči Babišovi velkou vstřícnost nikdy neměli, protože jim sebral značnou část voličů a proto ani do budoucna ji mít nebudou.

;-D;-D;-D

0 1
možnosti
JL

Chápu dobře, že Marie Benešová s Andreje Babišem

vybere státního zástupce, který rozhodne, jestli Andrej

Babiš půjde před soud? Vy všichni, co jste tady tomu

rozumíte?

6 0
možnosti
Foto

I když je to nepochopitelné, tak chápete dobře :-)

2 2
možnosti
PB

Antikarma. Článek je jako vždy plný koblihové marmelády a falešného cukru navrchu.

6 6
možnosti
Foto

Takzvaný demokrat Bartoň nezná význam slova recyklace, ale dá ho do titulku. :-/;-D

3 5
možnosti
JK

Je jedno kolik toho Andrej vlastní, pokud to nabyl legálně. Není jedno, že podvodem tuneluje státní kasu a cpe si to do vlastní kapsy. UE se rozhodla nebýt podváděným jelimanem a dotace zarazila. Ne tak Česko to se klidně okrádat nechá, jenom na tom pohoří nepoučitelní úředníci co na přání shora podepisují se zavřenýma očima. Jakmile vůdce přijde o moc, půjdou do báně místo něho, jestli na své protizákonné kroky nemají písemný příkaz nadřízeného, což nejspíš ne.

Prý zase před volbami, 5 měsíců je podle mě slušný odstup a vždy je před nějakými volbami, důležitým hlasováním, zahraniční schůzkou nebo něco jiného. To se jako musí vyšetřovatel zeptat obviněného, kdy mu vyhovuje, aby ho obžaloval a dokud se nenajde vhodný termín, tak se čeká, jo.

3 1
možnosti
Foto

Je zřejmé, že premiér Babiš sáhnul po osvědčené taktice. Už několikrát mu pomohlo, když se z něj před volbami udělal otloukánek, tak proč by to nemělo vyjít i teď.

4 0
možnosti
Foto

Pane kolego blogere. Díky za článek. Tyhle články připomínající hystorii kauzy (nejen této), jsou velmi potřebné. Taky se snažím připomínat ve svých blozich hystorie všeho konání. Média masírují svými články a mnozí, včetně zdejších diskutujících jim to ochotně bašti. Protože myslet bolí.

Za článek karmaR^.

4 7
možnosti
Foto

:-)historie není odvozeno od hysterie.

3 0
možnosti
JB

J73i59r60i 84B72o33r

2. 6. 2021 9:51

Proč máte "nezvládnutí pandemie" v uvozovkách? Jaká manipulace s čísly mrtvých. Slovy klasika J.C.

" člověče,jste snad slepyj, nebo hluchyj ?"

1 0
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,57
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články