Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mně nejvíc vadí na tom, že jsme se posunuli o 25 let zpátky a každý stát si dělá vlastní pravidla a o co horší, tak je mění ze dne na den. Když člověk vyrazí na dovolenou, netuší co se stane do cesty zpátky, jestli se bude muset testovat, jestli bude muset do karantény. Je sice hezké, že jsme očkování už druhou dávkou, a co děti? Tam je už totální hokej. Někde je to podle rodičů, někde do 12 let tak nad 12 let jinak, někde od 5ti, někde od 7mi. No rodinka s třemi dětmi 5,10 a 13 let, kdyby jela přes celou Evropu, to aby 2 dny studovala předpisy, koho a kdy musí testovat.

0 0
možnosti

Děti se zatím očkují jen od 12 let - a všude - tedy pokud je očkovat necháte ! Ono by bylo ale vhodné v současné době trávit dovolenou doma - a nikam s rodinou necestovat. To by ale nebyli češi, aby si nechali odepřít báječnou zahraniční dovolenou - a na karanténu po příjezdu z dovolené se úplně vykašlali.

;-(

0 1
možnosti

Že se budou testovat děti 3x... Zejména by se v září měli testovat zase všichni včas, volby měly být nachystané elektronicky atd...

0 0
možnosti

Očkování snad nefunguje? Rizikoví nejsou snad naočkovaní? Bojíte se jít volit?

1 0
možnosti

Celý je to hrozná kašpárna, hraje se prostě na to, že si to rodinka s dětmi nelajzne, aby neměli v pořádku testy/certifikáty a museli se vrátit domů.

Ten, kdo se nato poctivě vypeče, projde úplně bez problémů.

Propaganda samozřejmě nezapomene občas rozmáznout v novinách příběh Mařky z Horní Dolní, která neměla v pořádku test, takže je zavřeli na 14 dnů do šatlavy, museli se pak vrátit zpátky domů, zabavili jim auto a propadl jim všechen majetek do 3. kolene.

0 1
možnosti

A četl jste ten blog, nebo jenom rozdáváte hraběcí rady ?

:-)

1 0
možnosti

Nebylo by tam jiné téma. Covidu už bylo dost.

1 0
možnosti

Rakušané se chovali v pořádku, ne jako u nás, kdy za lockdownu mezi okresy policie radila tisknout papíry po sousedech a hlídky si je podávaly mezi sebou půl dne....

3 2
možnosti

Ano je to postavene na hlavu a obavam se ze lepsi uz to nebude.

5 0
možnosti

Pan autor si myslel, že se nechá očkovat a pak bude mít pokoj.

0 3
možnosti

J41a35n 30R95á95ž

12. 7. 2021 14:46

A neměl pokoj?

T.zv. "Covidpas" dává dost velkou záruku, že člověk nebude mít v evropské "cizině" problémy, takže se divím těm, kdo pořád dětinsky trucují.

Budeme si zřejmě muset zvyknout, že jak např. v Keni nepustí nikoho bez mezinárodního očkovacího průkazu do země, mnohé evropské země nebudou vpouštět na své území návštěvníky bez "Covidpasu". Já v tom problém nevidím a kdo ano, musí se připravit na to, že cestování už nebude tak jednoduché, jak měl před koronavirovým obdobím a vytváří jen sám sobě problém.

Pořád je lepší přes sklo ukázat "Covidpas", než čekat ve frontě na testování nebo vyjet s hrozbou karantény.

PS. Je to vyznání pragmatika, který před realitou současné doby neutíká do své protestní bubliny. Ne, že bych se vším souhlasil.

2 1
možnosti

Pocit za náš podíl na rozbití mocnářství budeme u Rakušanů ještě dlouho pociťovat.

:-/

3 1
možnosti

J96a76n 23R67á53ž

12. 7. 2021 14:49

Já jsem v Rakousku dost často a v různých regionech, ale na nějaký vážnější problém jsem nenarazil. Možná proto, že se domluvím a respektuji bez výhrad tamní zvyklosti.

1 0
možnosti

Samozřejmě. Prakticky vše je postavené na hlavu. Od nicneřešících plošných opatření až po současnou testovací šikanu. Rv

10 0
možnosti

Ne v covid-hysterii nelze hledat logiku.

15 0
možnosti

J92a92n 42R66á37ž

12. 7. 2021 14:52

Ano, to je správný postřeh. A proto v tuto dobu mají největší problém ti, kdo v tom bláznovství nějakou logiku hledají.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2655
  • Celková karma 31,52
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články