Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Benzín za 22 korun není žádná tragédie.

0 0
možnosti
Foto

Putin není obyčejný rusák, ale masový vrah a válečný zločinec. A co je Bartoň, to nemohu napsat.

9 1
možnosti
Foto

Proč ne? Vlastizrádce a ruský agent se nesmí napsat?

1 1
možnosti
JP

Bartoň není také Čingischán, ale obyčejný Rusák.

6 0
možnosti
JK

Ukázal jsem pár ukrajinským kamarádům příspěvky pana Bartoně. Mají asi jiný názor na věc než já. Říkali, že prý si s ním rádi pokecají u kafe. Tak pane Bartoň přeji hodně štěstí.;-)

3 0
možnosti
ZZ

Nějakým fanatikům ?

8-o

0 0
možnosti
JK

Jak dlouho ještě tu bude tato rusácká s... Pro cenzora. ,, Stalinisticky smýšlející občan ".

6 0
možnosti
VV

Zkuste se na to zeptat administratoru. ;-D

1 0
možnosti
LB

Já se zamýšlím jak nad názory pana Kechlibara, tak názory pana Bartoně. Jenže rozhodnout mezi nimi nelze, je to věštění z křišťálové koule. Na jedné straně nechaly USA a zbytek Západu dovést situaci do současného stavu ignorováním Ruskem mnohokrát vysloveného varování, že neutrální status Ukrajiny považují za svůj životní zájem, na druhé straně vidíme, že Rusko prostě dohody porušuje.

Co se ekonomiky týče, ruská společnost je nastavena tak, že ekonomické ztráty nevnímá jako my, takže jsem také na vážkách, zda jsou jakkoli intenzivní sankce s to v té společnosti něco změnit.

0 1
možnosti
VV

;-D;-D;-D Vy jste porad jeste nepochopil ty poradavky Putinovskeho Ruska???Ale za to co se tam deje samozrejme mhou USA a zbytek zapadu.

Nenutte mne prosim abych si ukroutil hlavu nad vasimi vedomostmi.

9 0
možnosti
Foto

Putin je psychopat - nežijeme ve 12. století - (toliko k názvu) blábol jsem raději nečetl, mám se přeci jenom rád, i když jsou lidi jací jsou. :-/RvRv

7 0
možnosti
IS

Pan Bartoň nezapře svou náklonnost k Zemanovi, Burešovi, Putinovi. Je to jeho svět. Snad se mu proboha nezhroutí jako tomu našemu skvělému prezidentovi.

13 0
možnosti
MV

Putin je neobyčejný rusák, o tom žádná. Miluje svoji zemi a svůj lid. Děti jeho nejbližších ale kupodivu nejen že v Rusku nestudují, ale ani tam nebydlí. Jeho nejbližší si za podivné peníze nekupuji domy na Kavkaze a u Bajkalu, ale pod Alpami a ve Středomoří, kde kotví jachty v ceně, za kterou by zbídačena ruská rodina žila i přes generaci. Putin nevede války, ale speciální operace, kam pošle zakladaky, kteří jeli původně na vojenské cvičení. A zatímco kluci umírají, Putin se svlíkne do půl pasu, zmlátí sám sebe důtkami a pak o šramech na těle poví, že jde o důsledek sankcí západu proti RF a tak, kvůli bezpečí, raději pryč s nezávislými médií a Memoriálem. Už jen čekám, kdy v nějakém ruském metru vybuchne bomba a Putin všem oznámí, že za to může fašistická zdenacifikovana západní společnost. Tohle a mnohem víc je Putin - typický rusák, který je, bohužel, panem domácím v Kremlu. A pro takového Bartoň s radostí sepíše často i dva oslavné ciráty denně.

13 0
možnosti
JK

Krásně shrnuto. Zarámovat.R^

0 0
možnosti
JR

J81a23n 26R72á37ž

5. 3. 2022 15:25

Dost reálnou nadějí je, že ti, kdo skutečně drží Putina u moci, neb jim to (zatím?) vyhovuje, si uvědomí, že je imperátor, který je naprosto odříznut od reálného vnímání toho, co svými skutky způsobuje, ho ve vlastním zájmu od té moci odstřihnou.

Putin si nemůže dovolit, to co Stalin, který každého, kdo mu oponoval preventivně nechal popravit a tak permanentní strach o život zamezil každému se proti Stalinovi postavit. Z Hitlera měli všichni také strach a také šlo každému, kdo se proti němu postavil o život a přes to se našli důstojníci, kteří naplánovali a uskutečnili na něj atentát.

Když se dnes i z nejbližšího okolí Putina začínají ozývat, zatím sice jen mírně kritické hlasy k invazi na Ukrajině, vzbuzuje to opravdu naději, že hlasy kritiky budou sílit a toho šílence nějaká silná skupina nenápadně odstraní. Tipuj, že to budou generálové podporovaní oligarchy, kteří ho pro náhlé onemocnění uklidí na daču do lesa nebo jeho vrtulník z nezjištěných příčin s ním spadne. Jakmile budou mít generálové jistotu, že Ukrajina bude neutrální, Krym zůstane Ruský a separatistické republiky dostanou autonomii, jakou měl Krym před ruskou invazí, přestanou mít důvod se na Ukrajině tak hloupě vojensky angažovat.

2 0
možnosti
Foto

Stále Vám uniká hlavní důvod celé téhle odporné akce: získat přístup na Krym po souši. Proto střílí na Mariupol, a půjde i dál. Podívejte se na mapu a najděte si, jak už před 10 lety si plánovali obnovit tzv. Nové Rusko.

2 0
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,79
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články