Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já bych zrušil vnější hranice EU, Mutti by měla radost.

0 0
možnosti
JL

Je to fajn, že víme, co nás čeká, když je vláda začne přijímat. I ten mamlas, co strčil v Německu pod vlak matku se synem, je prý cvok, nesvéprávný, nemůže být souzen.

2 0
možnosti
PK

Řekové začali deportovat migranty a snad to dojde i zbytku Evropy...

0 0
možnosti
JK

Řekům EU utáhne finanční kohoutek a zase budou muset importovat..

0 0
možnosti

Tak on byl vcelku úspěch už to, že to německé úřady nazvaly islamistickým útokem. V minulosti se až zoufale bránily něco takového potvrdit. Ale i teď to pro jistotu svedly na psychickou nemoc.

3 0
možnosti
JK

Mně už ty zprávy o psychicky nemocných k smíchu nejsou. Bohužel, začínám trpět pocitem, že pro novoevropany záměrně platí nějaké jiné zákony.. Takže mnohdy diagnózu asi určují rovnou vyšetřovatelé na místě činu..

3 0
možnosti
DP

Tak psychicke poruchy u emigrantu a jakekoliv zeme nejsou zase bile vrany. Pokud ma clovek geneticky predpoklad na psychickou poruchu, tak zatez zpusobena radikalni zmenou zivotniho prostredi se casto chova jako spoustec. Vsimli si toho v zapadni Evrope, zvlaste v severni, uz v druhe polovine padesatych let, kdy cast madarskych uprchliku po nejake dobe v nove zemi, i kdyz pri projezdu nevykazovali zadne znamky psychicke nemoci, zacala mit problemy s psychikou. Stejny problem meli nekteri ceskoslovensti emigranti po roce 1968. U jednoho znameho ze stejneho mesta jako ja, ktery byl drive v naprosto v pohode, se asi rok po presunu do Svedska objevila schizofrenie. Bojoval s ni 35 let, nakonec to nezvladl a ukoncil to sebevrazdou. Zname jsou i pripady par polskych emigrantu do USA, vzdelani a drive bezproblemovi, po nejakem case v USA se u nich vyvinula paranodni psychoza, dva z nich dokonce sve manzelky zavrazdili.

0 0
možnosti
DH

D63a74v70i44d 50H69o74l20e63c

19. 8. 2020 16:03

Prakticky je každý muslim psychicky nemocný. Když někdo 5x denně tluče hlavou o zem,tak musí za čas zblbnout.

6 0
možnosti

Podle všeho (nejen) islámský fanatismus je sám o sobě duševní porucha.

7 0
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,87
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články