Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DS

Na chřipku opatření fungují. Na Covid a rýmu ne, zdroj Národní referenční laboratoř pro chřipku na SZÚ a Institut Roberta Kocha. Dočetli jste se někde proč?

1 0
možnosti
Foto

Kdyby 40%! Nikdo je nedodržuje! Tedy tím myslím taková opatření, která by byla účinná a která nemáme! ;-D

3 0
možnosti
JV

Prozraďte, jaká opatření by účinkovala! To není od vás hezké, že si to necháváte jen pro sebe.

1 0
možnosti

Nevím pane Bartoni jak vzniklo těch 40% prof. Prymuli, snažím se být apolitický, ale: Německo má 84 mil. obyvatel mělo včera 3856 nově infikovaných, stejné ne-li tvrdší opatření, rozvolňovat chce postupně od půlky března. Je samozřejmé, že se to už moc nelíbí ani občanům ani opozici a ani mediím: Corona aktuell: RKI meldet 3856 Neuinfektionen - Politik - SZ.de (sueddeutsche.de).

ČR 10,5 mil. má obyvatel mělo včera 8745 nově infikovaných a to číslo stále stoupá, opatření stejná ne-li volnější než u nás a rozvolňovat chceme nejpozději ihned (včera už bylo pozdě) a už vůbec se nám nelíbí, že nám zavřeli hranice. Pokuste se prosím tohle v nějakém Vašem blogu rozebrat. Děkuji.

3 0
možnosti
DS

Testují jinak. Už jsem to tu psal a potvrdilo se to z jejich doporučení. Platí to i na testování mrtvol.

0 0
možnosti
RS

Co když je nedodržují proto, že ohrožují jejich zdraví a život?

(4) Plnění povinností uvedených v odstavci 3 může fyzická osoba odmítnout, pokud by jejich plněním ohrozila život nebo zdraví vlastní nebo jiných osob anebo pokud jsou povinnosti jí ukládané v rozporu se zákonem.

4 1
možnosti
ZJ

Přes 25 roků se profesionálně zabívám problematikou dezinfekce. Především otázkou plísní v interierech, jejích likvidací a prevenci, Dezinfekce není ovšem jenom o plísních, ale také o bakteriích a virech. V rámci různých seminářů, pořádaných Sdužením pracovníků DDD, Státním zdravotním ústavem, SUKLem a pod jsem se dostal do styku se jménem Prymula. Ve značné části to bylo vyslovováno v negativním smyslu, často jako příklad bezskrulózního, arogantního a ješitného člověka. Současnost to pouze potvrzuje.

1 0
možnosti
PB

Tak samozřejmě, že opatření nefungují. Jinak byste musel krkolomně tvrdit, že z nejdisciplinovanějších lidí Evropy z jara se přes léto stala smečka zvěře, kteří jsou ještě větší rebelové než jižanské národy typu Španělů, Italů, či Řeků.

Prymula: 40% lidí nedodržuje opatření. Vím to, sám po těch hospodách chodím a je tam vždy narváno lidmi z ANO a ČSSD :-)

2 0
možnosti
JP

Pane Bartoň, z Vaší klávesnice vyšlo: "Očkování je samozřejmě jedinou reálnou alternativou." Tak píší spíš podnikatelé v očkování viz Vaše první slovo nadpisu. Izrael vyvíjí lék, svobodní odborníci uvádějí i levné prostředky, které léčí v případech, kde není zanedbaná zdravotní péče. Pokusné látky by se neměly dávat do těla obyčejným vystrašeným lidem, ale jen těm, kdo souhlasí s experimentem na svém těle.

2 2
možnosti
PD

tak se podívejte na víkendové záběry ze Zakopaného...tam se lidi urvali ze řetězu, u nás by to nebylo jiné

1 0
možnosti
OU
Foto

Mně se to sice nezdá, ale mohou existovat neoficiální data z mobilních sítí. Hříšníci by si neměli brát mobily sebou.

0 0
možnosti
MK

Mobilní síť vám může poskytnout mapu polohy mobilu v čase. Ale nepřináší žádný důkaz o tom, že přitom byl v kapse majitele. S tím mobilem mohl cestovat kdokoliv, komu ho jeho majitel půjčil a je velmi obtížné takové tvrzení vyvrátit.

3 0
možnosti
  • Počet článků 2677
  • Celková karma 29,88
  • Průměrná čtenost 2016x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články