Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Autorovi článku poděkování. Ti, kteří nevidí proč po Babisovi jdou jsou nemoudri a měli by přestat sledovat zprávy. K ničemu jim to není.

1 0
možnosti
JJ

Lepší to nešlo napsat.Díky.

1 0
možnosti
VS

Nebudu komentovat všechno. Ale jenom jednu věc Babiš: vybudoval Agrofert. Babiš vybudoval jedinou věc a to Čapí hnízdo, a to ještě pomocí lži a dotaci. Ostatní koupil za babku. I bez něho by ty firmy pracovaly dál.:-)

11 3
možnosti
PM

Díky za střízlivě a věcně podaný článek.

2 0
možnosti
Foto

Vždycky a v každé společnosti senajdou tací, kterým je nějaká čest, spravedlnost či morálka k smíchu,zatímco křivácké zločinecké chování jim imponuje. Dobře vědí, jak se věci mají,ale místo odporu to v nich budí nadšení. Radují se, jak jejich Andrejpo všech dupe a s každým zametá, sebevětší jeho skandály neotřesu jejich vírouv něj a dál tleskají svému Andrejovi, který je přece tak spravedlivý, takčistý, někradně, dělá tu pořádek a všichni si na něj něco vymýšlejí.

10 0
možnosti
Foto

A opravdu v roce 2016 dosáhl nejlepšího výsledku nebo jen nejvíc zkreslil hospodaření?

Nedostatky kontrola odhalila na systémové úrovni. Vykazování některých údajů o dluzích v závěrečných účtech kapitol státního rozpočtu nemá prý stanovena jasná pravidla. To může vést k různému ocenění a vykazování údajů o státním dluhu. Ministerstvo by podle NKÚ mělo zajistit jasná pravidla pro vykazování aktiv a dluhů v závěrečných účtech kapitol státního rozpočtu i ve státním závěrečném účtu jako takovém. To umožní, aby byly vykazované údaje lépe srovnatelné i kontrolovatelné.

Zdroj: http://ekonomika.idnes.cz/nku-nasel-chyby-v-ucetnictvi-mf-za-100-miliad-f2p-/ekonomika.aspx?c=A170424_080320_ekonomika_nio

7 2
možnosti

Vybudoval? Co proboha? Koupil si Agrofert za peníze Agrofertu, Kostelecke uzeniny za peníze Kosteleckych uzenin a Českou republiku za peníze státu.

9 0
možnosti
Foto

Za komunistů bylo jedno pořekadlo, že kdo je úspěšný bývá povýšen. Z toho vyplývalo, že každý je povyšován, dokud na svou funkci stačí, dokud se nedostane na funkci na kterou nestačí. Byli tedy lidé povyšování až do úrovně své neschopnosti, což mělo za důsledek, že na většině vedoucích funkcích byli neschopní lidé. A podle toho to také vypadalo. A to je případ Sobotky - dostal se na úroveň, kterou už nezvládá (podle mne to už byl ministr financí). A podle toho to taky vypadá.

Babiš je jiná kapitola, leč nic nového. Už jsem to tu dnes jednou psal, že vidím analogii Babiš - Klaus, kterému také věřilo hodně lidí a ještě dlouho po té, kdy jeho "neprospěšnost" byla evidentní. Lidé si nechtějí připouštět své omyly a zarputile si stojí za svým, ještě dlouho poté, co je takové stanovisko neudržitelné. Někteří stále. Proto je navenek nepochopitelné, že Babiš má stále vysoké preference a klesají mu jen velmi pomalu, ale není to nic nového.

Lidé se brání kocovině... Nesmyslně, stejně jednou přijde. Tedy, pokud se z dotyčného nestane notorik. :-)

4 0
možnosti
ZB

Zájmem všech je,aby se Babiš premiérem nestal a jeho strana,kde mu zaměstnanci a karieristé dělají pouze nutné křoví při hře na demokratickou stranu volilo co nejméně lidí,já pořád doufám,že se spousta lidí jestě probere a výsledek ANO nebude tak hrozný...Spojení Babiše s komunisty nevěstí nic dobrého.RvRv

7 2
možnosti
Foto

pan Babiš nevybudoval nic, pouze za nejasných okolností nabyl.

13 1
možnosti
TP

Myslím, že pan Bartoň to popisoval z pozice, z jaké to může vidět nepoučený volič. Pro odpověď na otázku z nadpisu tedy není důležité, jestli "vybudoval" nebo nabyl.

1 1
možnosti