Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Koks je mezi dnešními politiky a smetánkou vůbec, velmi rozšířeným zpestřením všedních dní.

Kdo nešňupe, jako by nebyl.

0 0
možnosti
JK

Teda jsem zvědavý jak tohleto dopadne. Z mého pohledu žádní mrtví ani zmrzačení, takže co se jakože mělo stát? Vždycky když se někde příhodně vyhrabe nějaká takováhle fotka tak si říkám co by tak asi vyhrabali na mě. Jasně koks ani nic takovýho ne, protože já jsem šíleně lakomej a cokoliv dražšího než desítka Argus z Lidlu v akci mne přivádí do mdlob, doslova. Ale třeba po desíti patnácti těch desítkách k tomu pár dvanáctek a nějakej akční půlčan fernetu z Kaufecu do toho a pak mne vyblejsknout tak to je pak hrůza taková fotka. Už mi jich pár ukazovali a teda spastičky z Kociánky jsou vedle mne za těžký missky. Takže to že Vaňkovou někdo potutelně vyfotil jak se nepřítomně tváří a ty propriety k tomu..... No to aby fakt jeden chodil jen do úřadu a pak domů a hlavně se zamčít na dva západy a rychle do hajan, a ani to by zřejmě nezajistilo totální mediální bezpečí. - - - - Ale Kerndl se tam i tak tváří duchapřítomně a to je podstatný. A Matěj je s tím taky v pohodě, a k tomu nám dneska v Brně fest zapršelo na okurky a sezóna je konečně taková, jaká má bejt.

0 0
možnosti
DK

"Je však otázkou, kolik takových fotek je ještě v „archivech“ a čeká se jenom na další vhodnou chvíli k jejich vypuštění."

Pane Bartoni, to přece není v politice nic nového. Používá se to už doby, co se fotografie dala skrytě pořídit.

Ale právě toho by si měli být politici vědomi. A jedinou cestou, jak se nediskreditovat, je vést "řádný život". A ctít svoje "povolání"(či poslání?) politika.

Proč existují tací, na něž se v archivech nenajde nic?

7 0
možnosti
JR

J72a53n 34R31á88ž

1. 8. 2023 17:08

Důvodů pro odstoupení Vaňkové by se našlo několik, ale rozhodně šňupeček lajny koksu v rozjařené náladě mezi ně něpatří!

Ovšem zajímavé jsou názory jejích spolustraníků , jinak většinou tvrdě brojících proti legalizaci i marihuany a dalších tak zvaně rekreačních drog..... o kokainu ani nemluvě.

Např. Výrok předsedy senátorského klubu ODS/TOP09 Nytry

"Není jasné za jakých okolností (si šňupla)a jestli by tím něco porušila" vyvolává pocit, že podle pana senátora si za některých okolností dá někdo lajnu koksu, tak nic neporušuje. To je vskutku zajímavý názor!

PS. Za vyjádření pro TN.cz : "Jako politik jsem zastáncem legalizace omamných látek,“ má paní primátorka u mne velké plus. Jsem totiž nepřítelem kriminalizování rekreační užívání lehkých drog.

1 2
možnosti

V tom rozhovoru pro TV Nova zapůsobila primátorka Brna poněkud amatérsky. Práskla na sebe i to, co nemusela. Stačilo prostě říci, že si nepamatuje situaci, během které byla inkriminovaná fotografie pořízena a rozhodně nebylo nutné sdělovat i to, že v té době měla v kuli. Také po ní nikdo nechtěl, aby veřejnosti sdělovala svůj kladný postoj k požívání omamných látek.

2 0
možnosti
LH

A že to nebylo ve dne že, že ta fotka se musela prisvitit... pobavilo..👍

2 0
možnosti
Foto

Třeba jde jenom s dobou.

2 1
možnosti
Foto

Historika s nějakým práškem bílé barvy je historika obecního významu oproti desetiletým průšvihům Babiše. Ten řekl, pamatejtě si nikdi, nikdi neodstoupím a bylo vymalováno. Vaňková má smůlu je v ODS a to je pro páně Bartoně to samé, jako pro býká červený hadr.

5 11
možnosti
Foto

Měl jsem dojem, že se jí spíš zastává. Vypadá to, že se něčím znelíbila a tak se sáhlo do trezoru a vytáhl patřičný dokument. Takových dokumentů na většinu politiků bude po světě hafo a když nejsou, tak se vytvoří. To by bylo, aby netančil, jak pískáme.

8 0
možnosti
PB

..... tak vono "měla/neměla" je v rovině hypotetický otázky, kdežto "fotomontáž/ale skutečnost", sa už dá diagnostikovat jako vzácná porucha zv. rozdvojená osobnost!,- ...... bych to zas tak černě neviděl,- mladej vozembouch to skladuje v Bílým domě, Sluha národa na tem frčel už jako klaun, v Práglu to sypou pod kostrč a v Brně smrkaj důstojně přes ruličku,- holt periférka

1 0
možnosti
NM

...toto je však otázka pro ty kdo jsou členy Pirátů....

0 0
možnosti
  • Počet článků 2662
  • Celková karma 31,36
  • Průměrná čtenost 2021x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články