Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OV

Dnes je to tedy solidni sbirka slabsich chvilek błoggeru. 

Resite ho...a, vazeni. 

Kazdy chce pomoc svetu, ale neni schopen pomoc matce s nadobim. 

V zasade popis dnesni doby. ;-)

0 0
možnosti
MS

Není šprochu, aby na něm nebylo pravdy trochu. Tedy právo šaría sem ani náhodou, ale kolikrát jsem si říkal, že dávný zvyk máčení nepoctivých obchodníků v koši ve Vltavě měl něco do sebe. Je zde nerovnováha práv a povinností, zločinec má obvykle víc práv než jeho oběť. Na jeden extrém ti manželé reagovali extrémem ještě extrémnějším.

3 0
možnosti
EM

Dobrá je ta čistota veřejných prostranství díky šaríi. Jsou v Teplicích opravdu muslimové nebo je to někdo, kdo chce poškodit jejich dobré jméno?

1 0
možnosti
Foto

Není to náhodou ten slavný Váhala, který vyrábí například tu famózní Váhalovu slaninku? :-)

1 0
možnosti
JB

Rozhovory s " českými" muslimy se v poslední době objevilo několik. Jsou podle mně velice poučné, musí se přečíst víckrát, napoprvé si člověk nevšimne všech perliček.

Předně, v rozhovoru s manžely Váhalovými mě zaujalo, že po skončení studií, pán už studium islámu skončil, paní ještě studuje, nebudou moct v Saudské Arábii zůstat. Prý získat právo na dlouhodobý pobyt je velice obtížné. Čili studovat je tam pustí, ale pak šupito presto pryč. Prostě tito rádoby muslimové budou vždy jen druhořadými muslimy. Toť skvělá ukázka tolerance islámu i k muslimům různých ras. Odříkají, co všechno by bylo skvělé, kdyby bylo zavedno právo šaríja, no ale byl by to ještě vůbec život k žití? Prožít celý život, s nejrůznějšími omezeními,  jen s vidinou toho, že se budu mít dobře po životě? No, já nevím, to není nic pro mě.

A v rozhovoru se slečnou Červenkovou mě zaujalo její tvrzení, že musí hájit nemuslimy před radikály, se kterými se setkává, a kteří by nás hned nejraději postříleli. Osobně si myslím, že se jen dělá zajímavou, a nikoho takového nezná, ale kdyby jo, nebylo by její povinností zajít na policii, a toto oznámit? Že jsou tady někde radikálové, ozbrojení, kteří by rádi postříleli nemuslimy?

2 0
možnosti
TP

T33o44m32á72š 90P13í52c12l

21. 1. 2015 21:48

Paní Červenková má dost starostí sama se sebou. Dle toho rozhovoru jí muslimský manžel zakázal džíny, přikázal dlouhou sukni (už je to jen kousek od burky), seřval ji za alkohol, zakázal jí stýkat se s nemuslimy, a když přijde návštěva, zavře ji do komory. A to se ještě chystají do muslimské země, tam začne pravé peklo.

5 0
možnosti
OP

Manželé Váhalovi jsou v duších muslimové, z jejich odpovědí je patrné, že na vlastní rozhodování o svých životech nemají. Je to jejich příběh

5 0
možnosti
JZ

Pani Olgo, Vy znate nekoho na tomto svete s vlastnim rozhodovani o svem zivote? Pripominate mne jednoho tzv. spisovatele, popisujiciho civilizacni vyvoj jisteho  Tarzana, ktery bez jedineho kontaktu s tzv. clovekem, se prostrednictvim v dzungli nalezeneho slabikare naucil samostudiem cist.

0 1
možnosti
Foto

Dal jsem vám karmu, vaše kritika se mi líbí, ale možná, že by stálo za to zjistit, kolik těch rukou bylo v Saudské Arábii uťato za nějaké časové období.

0 0
možnosti
MZ

M 23Z

21. 1. 2015 20:16

jeden muj kolega pracoval v saudske arabii(1995)jednou se sel podivat na verejnou popravu,30leti manzele z pakistanu,udajne je prepadli arabove a jeho mlatili a zenu znasilnili,bohuzel pri rvacce zabil jednoho sauda a podle kmenovych zakonu dostali oba trest smrti,privedli je zdrogovane na namesti a usekli jim hlavy,za tyden na to muj kolega ukoncil kontrakt a pelasil domu,take rikal,ze kluci ve skole se prali a jeden spadl a zabil se,klukum bylo 15 let,tak take dostal trest smrti,ale rodina se potom nejak dohodla a poskozeny se spokojil s pokutou a 100 ranami holi,takze nejaka saria moc nefunguje,bude to kmenove soudnictvi prospekovano koranem a oni si vyberou veci co se momentalne hodi

4 0
možnosti
KC

Na to, abych našel odpovědi na mnohé otázky, které přesahují běžné lidské dimenze, nemusím konvertovat k islámu, nabízí je křesťanství, především křesťanská morálka, kterou však Západ odvrhl, a proto bloudí, ztrácí směr a sahá po nejrůznějších druhořadých odpovědích.

3 0
možnosti
PS

Oběma manželům přeji z upřímného srdce, ať si své vysněné právo šharija v Saudské A. užijí a nechají si ho tam. Nikdo tu o něho a v podstatě ani o ně nestojí. Vždycky se v populaci najdou podobné extrémy ,ale nechápu, proč v médiich dostali prostor, jde o prachobyčejnou propagandu islámu. Zvláštní. Vám autore ale karmuR^

7 0
možnosti
JB

No nenechají si ho tam, protože SA budou muset opustit, nedostanou tam povolení k pobytu, to v tom rozhovoru říkají.

1 0
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,70
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články