Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J83i53r78i 48C41i86z

30. 7. 2021 13:26

Pan Barton je puvodnim nebo vedlejsim povolanim asi lidovy lecitel. Ted je v kursu Covid a Google, FB atd odmitl jeho sluzby. Tak ted vysila do sveta zpravy, ze vsechny staty sveta postizene Covidem a vsechny velke firmy jsou debilove, taky experti, lekari, imunologove atd. On by covidovou pandemii vyresil tim, ze by se ockoval jen ten, komu se chce. Klidne neockovany at Covid roznese po celem svete, to je prece uplne jedno, pan Barton lecbu a pohrby platit nebude. Kdysi jsem pana Bartone rad cetl, protoze vypadal celkem rozumne se svymi nazory. Ted jeho blogy preskocim, jsou to jednoduse blaboly.Rv

5 2
možnosti
LB

Dovolím si reagovat na vaši poznámku - zdvořile, ale naprosto vážně. Můžete mi v kontextu vaší poznámky aspoň naznačit, jak například nahlížíte na problém kouření a jeho řešení? Předem upozorňuji - rozdíl mezi infekční nemocí a následky kouření mi nemusíte vysvětlovat, jde mi teď o principNebudu se namáhat s googlením statistik, ale dovolím si od boku tvrdit, že na následky kouření dosud umřelo mnohem víc lidí, než na Covid na celém světě a..?? Zatím jsem zaregistroval jen bububu obrázky na krabičkách a rostoucí cenu, nic víc. To jen tak bokem. Teď k tomu očkování - nejsem zarputilý odpírač, ačkoliv z jiných zdravotních důvodů zatím očkován nejsem. Ovšem jestli si dobře pamatuji, pak očkování neznamená, že je dotyčný 100% imunní a že covid nemůže roznášet, případně sám onemocnět, jen je to v mírnějším měřítku. Navíc prý existují poměrně účinná antivirotika a jiné léky (kortikosteroid budesonid), tudíž léčba. Sečteno, podtrženo, spěje to do stadia, kdy s covidem budeme zacházet jako s chřipkou - rizikový jedinci se budou očkovat, lidi s dobrou imunitou a zdravotním stavem to "ustojí" v domácím ošetřování a pár lidí na to každý rok umře, jako na chřipku. Než se k tomu ale dojde, budou některé firmy "rejžovat" co to dá, protože O PENÍZE JDE AŽ NA PRVNÍM MÍSTĚ. A vám až tohle dojde, tak se možná aspoň v duchu panu Bartoňovi omluvíte.

1 0
možnosti
Foto

J39i94r34i 17C25i81z

1. 8. 2021 13:14

Blogy ctu obcas u obeda, tak Vam odpovidam na tu hloupost teprve ted. Predevsim tabak dovezli, pokud si vzpominam, Spanele z kolonii v Americe a huli se zde po staleti. Je na kazdem individualne, zda si nici zdravi smradlavym cmoudem, chlastem nebo necim jinym. Kdokoliv se tomu muze vyhnout, pokud nechce dychat ten smrad z cigaret. To je ovsem nemozne u Covidu, protoze nikdo nevi, zda vedle neho treba v obchode stoji nekdo nakazeny nebo ne. Nasledky teto nakazy jsou v tom, ze treba mate nejaky mensi zdravotni problem, ale Covid Vam ho jednim razem zvetsi az skoncite v marnici. Znam pripad, kdy pomerne zdravy chlapek nechal Covid bez povsimnuti, pak sel do nemocnice jen s drobnosti, ta se diky Covidu behem par mesicu zvetsila tak, ze nejdriv prisel o jednu, pak o druhou nohu a konecna byla na hrbitove. Tak rychly prubeh nejake nemoci z cigaret urcite neni. Ten zaver Vaseho prispevku nemohu nazvat jinak, nez trapny. Jako ze komunisticka Cina vyvezla Covid do sveta proto, aby na nem nekdo zbohatl? Bezte tyto idiotske teorie prednaset pozustalym po Covidu, asi Vam nekdo z nich rozbije s chuti hubu. Nejlepe byste si obrazek udelal pri pomoci s osetrovanim nemocnych v nemocnici, pak by Vas takova kravina nikdy nenapadla. Znam par doktoru a ti byli docela pod velkym tlakem, protoze Covid je vycerpaval. Prestali i chodit na tenis, ze to nezvladaji a jsou radi, kdyz prijdou domu a odpocivaji.

0 0
možnosti
LB

Svou reakci na váš příspěvek jsem psal zdvořile. A vaše odpověď? Stupidní, hulvátská, plná demagogie. Ani náznak pokusu o věcnou argumentaci. Mohl bych na každý váš stupidní argument relevantně odpovědět, ale mělo by to význam? Vy jste přece majitel té jediné, správné pravdy. Kdybych "argumentoval" vaším způsobem, tak napíšu například to, že osobně znám několik doktorů, kteří mi řekli, že si doslova vydržovali v nemocnici lidi i s mírným průběhem covidem, protože za ně pojištovny platily výrazně více, než za jiné pacienty. Atd., atd. Navíc - ani jsem nenaznačil, že Čína vyvezla, aby ... Napsal jsem, že se masivně tlačí na vakcinaci a nevyužívají se léky, o kterých se ví, že fungují. A důvod? Nejspíš peníze. Do vývoje vakcín se nalilo moře financí a jako charitu to nikdo nedělal, teď to ty farmaceutické firmy chtějí se ziskem zpět. Viz články o lidech, ze kterých covid udělal boháče. Existující léky jsou oproti vakcínám o dost lacinější, jejich významnější používání by prodej vakcín dost zkomplikovalo. Takže jakýkoliv argument pro je vynášen do nebes a jakýkoliv proti zadupáván do země. Nebo vy si snad dovedete představit šéfy farmaceutických firem, kteří investovali obrovské prostředky, jak se zřeknou potenciálních zisků jen proto, aby ušetřili naši peněženku? A ta argumentace - znám případ, kdy poměrně zdravý chlápek bla, bla, bla. Já znám případy z vlastní rodiny, třeba tchýně - 88 let,covid prodělala, museli jí kvůli tomu odložit operaci očí. Teď má obojí za sebou, běhá jak čamrda a je naprosto ok. Vy jste to napsal ve stylu Felixe Holzmanna - znal jsem jednoho, co kouřil a dožil se 89 let. A druhej nekouřil celý život a umřel, když mu byly 3 měsíce. No nevím, kdo z nás dvou je větší idiot ?!?

0 0
možnosti
LB

Dnešní článek (3.8. 2021)na Seznam.cz: Vakcíny nesou výrobcům stamiliardy. Pořád vám to připadá jako slabá motivace pro výrobce, aby se zběsile očkovalo jako o život? A navíc se už objevují články o tom, že 2 dávky stačit nebudou atd. atd.

0 0
možnosti