Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pořád se řeší Novotný,ale myslí někdo na jeho děti?Jak jim aSI JE ?

1 1
možnosti
JL

Kdyz se nemusi omlouvat Zeman Peroutkove vnucce Kaslove proc by se mel omlouvat brnensky mistostarosta? Proc tu pokutu za brneskeho mistostarostu taky nezaplati ministerstvo financi? V zajmu spravedlnosti pro kazdeho mel by uplatnen zpusob fair play! Kazdemu stejne!

3 2
možnosti
AM

Bezmocný kvikot ODSáků "o jak rajská hudba pro mé oči" jak pravil Hogo Fogo

1 1
možnosti
PN

P60e79t59r 93N11e67d60v75ě21d

12. 9. 2020 17:49

Odmítám, aby se tohle stalo normou právě v ODS, která má hájit svobodu a život každého jednotlivce,“ napsal Kuba, podle nějž byl výrok přes čáru. „Přiznám se, že mi není jasné, proč se k tomu hned razantně nevyjádří předseda strany Petr Fiala,“ dodal.

Toď vyjádření pana Kuby, zástupce ODS a možná budoucí hejtman jihočechů. Myslím, že po tomto okopírovaném vyjádření, respektive části vyjádření pana Kuby je zbytečné polemizovat jak rychle zareagoval pan Fiala.

5 0
možnosti
ZD

Pan Fiala je muž nekončících debat, vznášení názorů a tlachání obecně. Tento hrdina dne se podle mne pana Novotného bojí. Hysterik půjde buď s ním nebo proti němu. Nejlepší obranou by bylo si ho nevšímat - ale i toho se pan Fiala bojí.

3 2
možnosti
KK

Zasloužená karmaR^

5 0
možnosti
PB

P27e19t80r 61B62u55r79i25a26n

12. 9. 2020 14:28

a poslal kancléře Vratislava Mynáře, aby na velvyslanectví Číny oznámil, že Vystrčil už nebude zván na schůzky nejvyšších ústavních činitelů o zahraniční politice. Zdá se, že se snaží, seč může, Vystrčilovu cestu bagatelizovat.

Zdroj: https://janbarton.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=757123

Docela dobrá ideologická nalívárna. Připomíná mi to, jak komunisté vysvětlovali vpád Rudé armády do Finska, Polska a pobaltských států tím, že se Sovětský svaz snažil zastavit postupující nacisty. A pak byl jimi sám neočekávaně napaden.

Na komunistickou dialektiku jsme my, kteří ji zažili v praxi, hodně citliví.

6 2
možnosti
Foto

Znáte někoho, kdo by si to v r. 1939-1940 nemyslel? Pozdější interpretace jsou zcela lhostejné. Finsko, Polsko a Litva byly tehdy považovány za fašistické státy, zasažené antisemitismem.

0 0
možnosti
PK

Pana N. komentovat nebudu, ale je fajn, že se ozvali i někteří vyšší pozice v ODS, jen pan Fiala mlčí...proč, může pohanit i pochválit,ale mlčení znamená vždy souhlas...;-D

6 0
možnosti
Foto

Zdravím, vyjádřil se již včera a pozval Pavla na kobereček...

2 0
možnosti
MV

prestrelil, o tom zadna

ale ze podobny ciraty nepadaji z Vasi klavesnice ve chvili, kdy se jako grazlove chovaji napr Zeman, Mynar a Nejedly? co?

12 6
možnosti
LH

Tak o to se starají velmi pilně jiní blogeri.... ;-D

10 2
možnosti

Dost dobře nechápu, proč

"poslal kancléře Vratislava Mynáře, aby na velvyslanectví Číny oznámil, že Vystrčil už nebude zván na schůzky nejvyšších ústavních činitelů o zahraniční politice."

Zdroj: https://janbarton.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=757123

Co je čínskému velvyslanectví po tom? Ono snad moderuje schůzky našich nejvyšších ústavních činitelů o zahraniční politice?8-o

3 0
možnosti
MV

poskok Mynar soupal nohama na ambasade Ciny a zrejme vysvetloval a vysvetloval - normalni hradni lokaj

9 1
možnosti
  • Počet článků 2678
  • Celková karma 29,39
  • Průměrná čtenost 2016x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články