Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

naprostý souhlas....omluva od člověka s estébáckými praktikama (viz video na střeše MV) nemá cenu ani zrnka prachu....p. Rakušan je větší ostudou ČR než 10 Babišů dohromady

4 1
možnosti
Foto

Soud nerozhodl a pan Bartoň opět má jasno. Já bych se nesmál, kdyby to soudy zastavily, že skutek se nestal, jak už se stalo mnohokrát. V tisku se objevily části ze spisu a pokud jsem to četl je to vyprávění spíše ve stylu bulvár a kokainových večírcích, ale skutek utek.

3 3
možnosti
JD

Soud nerozhodl o kauzách Babiše, Nečase a Nagyové a pan Kindl má jasno.

Připomíná to přísloví o zametání vlastního prahu. RvRvRv

3 0
možnosti
MV

nechal se zvolit, nebo byl zvolen? co vy na to?

0 0
možnosti
Foto

Pan Rakušan se omlouval především voličům STANu. Pan Bartoň STAN určitě nevolil, takže ta omluva není určena jemu. :-)

8 1
možnosti
VF

Řežby zájmových klanů jsou trvalé, neproniknutelné propletence mocenských a finančních struktur, probíhající ve všech státech každého politického systému v každé době. Platilo to vždy v minulosti a platí to stále. Pro neokoloniální závislou gubernii, ovládanou politikou nadnárodních mezistátních korporátních sil, je však příznačné, že moloch státní byrokracie, džungle korupčnických vazeb a propojení justičního, legislativního a policejního aparátu s mafiánským podsvětím zločinných spolků je zcela dominantní. Všechny aféry a skandály, které proniknou na povrch k veřejnému odhalení a propírání v mediálním cirkuse jsou v podstatě jen špička ledovce skrytých válek loupeživých klik plutokratických satrapů.

2 0
možnosti
JZ

Pane Bartoni, Váš blog je bezcenný! :-)

6 10
možnosti
LH

A proto jsem ho přečetl a naváhal okomentovat;-D

6 4
možnosti
JK

Spíš to připomíná "Akci olovo", nebo legendární "kauza lithium" za stovky miliard. Na druhou stranu, co říkáte na to striktní ukončení politické činnosti u dotčených a vyvození osobní odpovědnosti i u přímo nedotčených. Taky je zjevné, proč tento princip nemůže u ANO projít, poroučelo by se hned několik vrchních pater hnutí. ;-)

4 0
možnosti
MM

Pokud byste napsal, že je bezcenná pro vás, tak bych to chápal.

7 0
možnosti