Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Americká demokracie? Příliš černý humor!;-(;-(;-(

4 4
možnosti
Foto

Nesouhlasím s Vámi, ale dal jsem vám plus za pěkný bonmot.

0 0
možnosti
HM

máte pravdu R^podle všeho jde o takové pošramocené pravičáky, kteří nevědí, o co kráčí. Jejich "ústavním" zákonem je odpor k EU, který převyšuje vše, hlavně ke státům , které mají problémy s dodržování svobod a dohod...papouškují  co Klaus říká ,stejně tak  Svobodní ..Ukrajinu používají  jen jako oslí můstek pro kritiku Západu. buď záměrně hájí zájmy Kremlu, nebo jsou  jejich  užiteční idioti...

3 5
možnosti
MP

Paní Míčková, proč taková sebekritika?;-D

2 2
možnosti

pane Bartoni,

i já věřím systému americké demokracie. Jenže zásadní pro tento systém je, že nesmí být zneužit pro uzké zájmy kohokoli. Z tohoto pohledu rozumím pochybnostem pana Havránka, protože vnímám úplně stejně jako on, současný konflikt mezi Ukrajinou a Ruskem.

Kdo věří v systém americké demokracie, nikdy nemůže podporovat Kyjevskou vládu, která vnikla z násilného puče. Tady nejde o podporu politického systému Ruska. Tady jde o pochybnosti, zda protistátní puč v Kyjevě s prvky fašistických manýrů, polovojenských milicí (národní garda) a s omezováním práv národnostních menšin je ten systém, který bychom chtěli mít v Evropské unii.

Já takovou Ukrajinu v EU nechci. Vy nejspíš ano. Pak ale nejste zastáncem amerického systému demokracie. Jste pouze zastáncem toho, že kdo nenávidí Rusko, ten je Váš přítel.

8 5
možnosti
Foto

O44t70a91k61a73r 17S26e33k30l

17. 8. 2014 11:12

Souhlas s p. Bartoněm i Machačkem. Člověk žijící mimo by se dle blogů mnoha ( např p. Havranek) autorů mohl domnívat , že žijeme v totálně zničeném , rozkradeném státě s nefungující vládou , parlamentem a zaprodanými médii. Něco mezi Somálskem a sev. Koreou.

Já nejsem vskutku "chválící" typ , leč takový kverulant a věčný nespokojenec také ne. Velmi nespokojen a znechucen jsem byl -89 . Nyní , ač příznivec pravice, jsem spokojen i za vlády levičáků a Babiše.

V množině světové populace jsme bezesporu v nejlepších 10-ti %. Tak se příliš nerouhejme.

6 3
možnosti

Proboha, o čem to píšete?

Vždyť ten článek pana Bartoně je úplně o něčem jiném !!!

Pan Bartoň s panem Havránkem vůbec nejsou ve sporu ohledně hodnocení současného politického systému v Česku.

Jsou ve sporu v chápání toho, co se děje na Ukrajině a jak to hodnotí svět.

3 2
možnosti
Foto

Navrhněte test, jak je kapitalistický systém vlády pod kontrolou médií, které jsou vlastněny a financovány soukromým kapitálem, aby to bylo možné považovat za více než váš osobní dojem.

To, že dílčí excesy jsou občas kritizovány a dokonce skandalizovány, neznamená nic zavážného pro mediokracii, pro níž platí, žádná pravda nemá význam. .

2 0
možnosti
Foto

Pro Vás platí totéž, co jsem napsal níže. Média jsou média a skutečnost je skutečnost.

Kdo se nechá ovlivňovat zíráním na  TV a četbou plátků, jest chudák.

3 2
možnosti
Foto

Karma!

Pánové Havránek, Fojtík, Petřík, Olšer,  Nigrín, Vyvadil etc. dokazují, že

 "Díky internetu se konečně může blbost šířit rychlostí světla."

Když si někdo udělá falešný nekritický pohled na nějakou osobu, spolek či stát, a pak zjistí, že není vše tak růžové, jak si on myslel, tak najednou otočí a přestane zase vidět věci tak, jaké ve skutečnosti jsou.

Normální myslící člověk dovede rozpoznat, co je na daném objektu dobré a co ne, a tak k němu přistupuje - realisticky a bez zbytečných emocí.

Pro pana Havránka mám malinkou omluvu - věk. Ještě před rokem patřil mezi blogery, které jsem bral vážně.

6 8
možnosti

Hm,

pan Havránek je nejspíš Váš vrstevník.

0 0
možnosti
JS

Lituji, ale z Vašeho článku jsem se nedověděl nic. To, že Putin byl důstojníkem KGB ví pochopitelně každý, pokud by chlastal a dělal to co vyhovuje USA, nikomu by to nevadilo.

5 3
možnosti

Já si myslím, že je to všechno jeden velikej nesmysl, ty řeči" byl jsem celej život ortodoxní pravičák a amifil , ale pár lživých článků v našich médiích mne přesvědčilo, že jsem se celý život mýlil," to je hloupost. Jestli to tak opravdu někdo má, byl vždycky bolševik....RvRv

6 1
možnosti
Foto

Samozřejmě.

Dle západního mainstreamu na Ukrajině žádná válka není, pouze boj proti teroristům.

Těch teroristů je skutečně 1/3 národa?

Pokud by tito teroristé neměli podporu obyvatelstva, tak by si s nimi již dávno musela ukrajinská armáda poradit, nemyslíte?

Rv

2 9
možnosti
Foto

Dávám vám přibližnou KARMU, protože myslím, že jste se k pravdě dost přiblížil. :-)

Já mám poznatek trošku jiný a nabízím jej k posouzení:

Domnívám se totiž, že zarputilí eurofobové nenašli jinou cestu při pokračování této fobie, než příklon k Rusku. Obávám se, že podlehli masáži a konflikt v Ukrajině přijali jako střet EU (a USA) s Ruskem a nechali si vnutit, že jde ze strany EU o nepřijatelné vměšování, zatímco Rusko je ten hodný bránící se útlaku.

A tak zcela rezignovali na své, dosud hluboké, přesvědčení, že sousloví bývalý komunista je oxymorón, ovšem stejně jako mírumilovný agresor. A tak neustále vyčítají (dost oprávněně) EU a NATO zásah na Balkáně jen při tom zapomněli zůstat stranou a anexi Krymu omlouvají jako nezbytný krok a pouhé vrácení území.

Je mi z nich smutno a nechápu je. Obávám se, že ztratili historickou paměť a odmítají základní " lidskou povinnost: poučit se z historie a z chyb.

Snad má lítost nebude přecházet do zděšení.

Doufám, že tito lidé nebudou vítat příchod ruského vojska.

9 3
možnosti
PR

Budou a budou nam strilet do zad.

2 1
možnosti